Omdömen

2.8
Baserat på 7 omdömen och 57 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
4 apr 2023

Dem tror att man har dyslexi och alla olika sjukdomar ba för man vet att skolan inte har något med framtiden att göra och för att man är skoltrött
Elev
1 feb 2023

Vissa lärare är skit dåliga och fattar inte att man blir deprimerad av deras lektioner och sen när man inte går på dem så skickar dem meddelande till ens föräldrar asså hur dålig får man va och när dem gör det så blir man ju mer deprimerad för att ens föräldrar ska dra ett snack hela tiden
Elev
15 aug 2020

fungerar, men inte bra

går på skolan just nu. På "högstadie delen" av skolan, alltså arenan, är väldigt trång med en ganska smal huvudkorridor där ungefär 100-150 personer har sina skåp. En del bra lärare, men det framkommer en hel del favorisering mot elever, vilket gör att vissa elever kan förhandla sig fram till högre betyg. Liten och trång matsal på arenan också. övrig personal är trevlig men skolsjuksköterskan är väldigt oprofessionell. väldigt tighta scheman, så ibland har man idrott med nästa lektion 10-15 minuter senare, vilket gör att man inte hinner duscha. Det är dock ändå bra lektioner som man lär sig mycket på. Finns inget direkt förebyggande mot mobbning heller.
Föredetta elev
28 feb 2020

Saknar den lugna miljön

Som tidigare elev på skolan måste jag erkänna att jag absolut inte på något sätt var missnöjd med skolan i sig, däremot har det ju förändrats helt nu när de har startat låg och mellanstadie också. För små lokaler för så många elever. Lärarna är de finaste som finns men det ska inte spela någon roll vem det är som har skrivit provet vilket många uppfattade det som när jag gick där. Lärarna visste redan vad man skrev ungefärligt så vissa gav orättvisa betyg.
Klassresan till Barcelona var något av det bästa i mitt liv så otroligt synd för de som kommer efter och får åka till typ Amsterdam.
I övriga delen av Falkenberg snackas det en hel del om att ungarna som går på vesterhavs är de bortskämda snorungarna som kör moppebil och får allt serverat på silversked.
Elev
21 dec 2019

Toppen och Alla är trevliga

Fantastiskt skola! Rekommenderar verkligen och lärarna är fantastiska.förut gillade jag inte att gå i skolan men nu är det jätte roligt!
Elev
24 nov 2019

Skolan är dålig

Ingen bra skola. Mycket mobbning
Förälder / Vårdnadshavare
4 okt 2019

Riktigt bra skola

Ordning och reda. Bra information till föräldrar genom schoolsoft

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen