Omdömen

1.6
Baserat på 71 omdömen och 594 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
14 feb 2024

Diskriminering och mobbning

Jag gick på skolan sen tidigare, men slutade pga av dåligt hantering på mobbning, diskriminering och rasism. Självaste utbildningen är bra, de har höga krav vilket gör så att man ler sig mer saker och de är även överkurs. Men det är väldigt enkelt att få dåliga betyg. Lärarna kan peka ut dig och behandla dig på ett annat sätt på grund av etnicitet vilket inte är okej. Det är inte så konstigt heller att så många bra lärare slutade.
Förälder / Vårdnadshavare
13 dec 2023

Varning!

Riktigt usel skola med en inkompetent skolledning. Akta er för denna skolan!
Elev
24 okt 2023

Dålig skola

Många elever är taskiga och kallar dig kränkande ord. Lärarna är inte så bra och de gör bryr sig knappt mot mobbning. Skolan ger ofta samma lunch och jag tycker att de borde variera lite. Maten är inte så god men de är bra att man kan ta knäckebröd och de med tandställning kan ta macka om man inte blir mätt. På rasterna får man vara inne i skolan och gå iväg utanför skolan om man går i åk 7-9. Innan fick man ha sin dator på rasten men inte längre. Jag tycker de är jätte dåligt för tänk om man ligger bak på sina uppgifter och man får inte göra de. Dessutom måste man lämna in mobilen på morgonen. Om en lärare ser dig med din mobil under skoltid kommer de tydligen ta din mobil och du får tillbaka den tillbaka efter några dagar. Rekommenderar inte denna skolan.
Elev
29 sep 2023

Dålig skola

Dålig skola. Eleverna är jätte taskiga. Maten är inte god och det finns inte ens en matsal. Kuratorn är dessutom bara där en gång varannan vecka. Skåpen är ungefär lika stor som en chromebook, man kan knappt få plats något. Dagis lärarna är väldigt taskiga och skriker på småbarn. Man får inte ens ha sin chromebook på raster. Rekommenderar inte denna skola!
Förälder / Vårdnadshavare
5 sep 2023

Barns otrygghet som affärsidé

Mycket otrygg skola där fokus ligger på att tjäna pengar på elevernas utbildning.
Föredetta elev
21 feb 2023

Nu såhär i efterhand.

Jag gick ut Videpriv för cirka 7 år sedan - jag har klarat mig bra och har nu ett bra och framgångsrikt liv. MEN - skolan har ett enormt problem med mobbning och trakasserier samt lärare som bryr sig mer om sina fina elever än de som kanske var på efterkälken. Nu såhär i efterhand - jag hoppas verkligheten att ni inte låter marknadsföring gå utöver faktiskta resultat vilket folk kommer genomsyra väldigt fort.
Förälder / Vårdnadshavare
8 feb 2023

En bra skola. Vårt barn trivs utmärkt.

Överlag är detta en bra skola. Vår dotter har gått där sedan förskolan och går nu i lågstadiet. Hon trivs väldigt bra och när det har uppstått situationer där vi som föräldrar ansett att det behövts agera har de vuxna (lärare och fritidspersonal) lyssnat och det har ordnat sig.
De lärare som finns på lågstadiet är bra och engagerade och vi upplever att dottern lär sig mycket och att lärarna inspirerar till att vilja lära sig mer.
Maten har tyvärr blivit mycket sämre sedan det egna köket försvann och aktivitetsmässigt på fritids skulle det kunna hända mer.

Tråkigt att läsa de negativa kommentarerna, speciellt eftersom de verkar komma från samma person. I vissa fall är det bokstavligt talat samma kommentar. Jättetråkigt om någon har den upplevelsen och jag hoppas personen får den stöttning som behövs.
Förälder / Vårdnadshavare
29 dec 2022

Så bra

Fantastiskt bra skola.
Förälder / Vårdnadshavare
5 dec 2022

Mycket bra skola

Verkar som en viss förälder inte är nöjd och försöker dra ner skolans rykte men jag håller absolut inte med. Mitt barn trivs väldigt bra. Bra lärare/fritidspersonal som är engagerade och agerar direkt vid ex. mobbing. Få antal i klassen ger arbetsro. Liten och mysig skola där alla känner alla.
Förälder / Vårdnadshavare
3 dec 2022

Utmärkt skola om du vill ditt barns bästa.

Utmärkt skola om du vill att ditt barn ska få en bra utbildning och lära sig lära sig i en lugn och trygg skolmiljö.
Om du förväntar dig att du som förälder får som du vill genom att skrika högst och lämna 30 negativa omdömen (från olika enheter) om samma incident för att du inte fick som du ville bör du välja annan skola för allas skull.
Annat
26 okt 2022

Varning!

Otroligt kasst hur rektor och biträdande säger till en elevs förälder att dem få bara lovnatt acceptera att deras barn blir mobbad.
Annat
23 okt 2022

Ansvarslös mobbarskola

Skiter fullständigt i när elever blir mobbade.
Annat
21 okt 2022

Mobbarskola

De pågår mobbing som de ansvariga inte bryr sig om.
Annat
21 okt 2022

Mobbning

Mobbning på skolan är inte okej och kommer inte att tolereras
Förälder / Vårdnadshavare
21 okt 2022

Usch är besviken

Dålig service. Dålig generellt
Elev
21 okt 2022

Låter barn bli mobbade

Låter barn mobbas. Ingen som helst hjälp från lärare eller rekor
Förälder / Vårdnadshavare
21 okt 2022

Otrygghet

Otrygg skola med mycket mobbning, våld och trakasserier. Skolavslutningen fick t ex ställas in pga risk för skolmassaker. Ändå finns ingen kurator på plats mer än nån timme varannan vecka, och övrig personal bryr sig inte om de elever som blir utsatta. Bryter mot skollagen i många avseenden. Dåliga lokaler, ostädade små klassrum som dessutom får agera matsal. Mycket inkompetens bland personalen och kan inte ta till sig kritik. Resursbrist är ett mantra hos ledningen för att slippa ta ansvar.
Förälder / Vårdnadshavare
21 okt 2022

Toppenskola! Väl värd sin långa kötid.

Fantastiskt skola som arbetar mycket engagerat med både med att ge eleverna mycket goda kunskaper inför gymnasiet och ett aktivt arbete mot kränkande behandling.
Ett väldigt aktivt likabehandlingsråd och elevråd som tillsammans med kamratstödjare och engagerad personal och skolledning ger lugn och arbetsro samt en mycket trevlig stämning på skolan. Snabba på att sätta in hjälp och extra resurser vid behov.
Annat
20 okt 2022

Undermålig skola

Dåliga & nonchalanta lärare
Annat
20 okt 2022

Dålig på hantera mobbning

dåligt bemötande vid kränkande behandling
Annat
20 okt 2022

Bemötande av kränkningar

Dåligt bemötande av kränknigar hos elever
Elev
20 okt 2022

Dåligt bemötande vid kränkningar

Dåligt bemötande vid kränkningar
Annat
19 okt 2022

Dåligt

har en acceptans för kränkande behandling och mobbning, möter eleverna med nonchalans när de berättar om kränkande behandling de tvingats utstå.
Annat
19 okt 2022

Varför?

De bryter mot skollagen.
Annat
19 okt 2022

Varför?

Det bryts mot skollagen.
Annat
19 okt 2022

Rastvakter behövs

Uppfattar skolan och dess fritidsledare i stort som helt föralappade och utan koll vad barnen egentligen gör på raster etc.
Annat
19 okt 2022

Besviken

Tar inte skollagen på allvar, tar inte hänsyn till den utsatte eleven vid mobbing och trakasserier
Annat
19 okt 2022

Besviken

Följer inte skollagen, tar inte hänsyn till den utsatte eleven vid trakasserier och mobbing
Annat
19 okt 2022

Gör om gör rätt

Lyssnar varken på elever med problem eller oroliga föräldrar.
Elev
19 okt 2022

Dålig skola

Skolan är jätte dålig och det finns mobning
Visar 30 av totalt 71 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen