Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
7 omdömen
Resultat omdömen
4.4
Utmärkt
6
1
0
0
0

Fantastisk skola

5.0
Elev · 20 oktober 2020
Elev · 20 oktober 2020
Fantastiks skola för ambitiösa elever där kunskapsnivåen hos eleverna är hög och alla lärare engagerar och uppmuntrar eleverna att vilja utvecklas

Välj VRGD

4.2
Elev · 30 juni 2020
Elev · 30 juni 2020
VRG Djursholm är en utmärkt skola där man som elev har stora möjligheter att utvecklas om man tar sina chanser. Byggstenarna till skolan är de otroliga lärarna som alltid finns tillgängliga för diskussion och stöttande ändamål. Många av lärarna har även arbetat praktiskt inom de områden som de undervisar i. Självfallet finns det också nackdelar med skolan som att skolmiljön kan anses vara homogen (inte så mångkulturellt, många elever ser likadana ut). Dock i stort är det en skola jag verkligen kan rekommendera; VRGD är en skola där lärarna är taggade och älskar att lära ut och majoriteten av eleverna är drivna att lyckas så bra som möjligt (att vara intellektuellt nyfiken och driven är något som uppmärksammas).

Bra!!

4.5
Elev · 2 oktober 2019
Elev · 2 oktober 2019
Bra skola med bra utbildning! Variation på lärare men generellt rätt bra ändå. Ibland lite mycket att göra, men brukar gå bra. Blockschema med 2h40 min lektioner vilket är fördelaktigt för de som kan ta eget ansvar.
100%
ger betyget bra eller utmärkt till
Rekommenderar skolan
Visa alla resultat

En verklighetsbaserad bild av VRG Djursholm

4.7
Elev · 1 oktober 2019
Elev · 1 oktober 2019
VRGD är fantastisk, sällan hittas så många ambitiösa, roliga och nyfikna elever på samma plats. Det är ingen ”speciell skola”, som expressen så underligt uttrycker det som, bortsett från att den är speciellt bra! Lärarna är otroligt engagerade i både elevernas utbildning och välmående och det märks att de gillar sitt yrke. Skolmaten är kanske inte 10/10 varje dag men äh, den är verkligen inte äcklig. Det finns också ett roligt community som alla kan bli en del av på skolan i form av kommiteer, olika sällskap, elevkår och resor till bl.a Idre iår och enligt tradition till Valdi.

Om du väljer vrg kommer du inte ångra dig! :)

Fantastisk

4.4
Elev · 29 september 2019
Elev · 29 september 2019
Skolan är helt fantastisk. Det är en fin och seriös miljö, skolmaten är super bra och lärarna är professionella. Det enda man kan klaga på är den enorma mängden prov osv inklusive en stor press och jämförelse med andra elever.

Bästa valet jag någonsin gjort!

4.8
Elev · 4 juli 2019
Elev · 4 juli 2019
Skolan värnar om en mycket fin miljö, både utvändigt och inåtvändigt. Lärarna är helt fantastiska, duktiga och nytänkande. Det finns en bra dialog mellan elever, elevkåren och lärarna. Det bästa med Viktor Rydberg i Djursholm skulle jag säga är sammanhållningen och alla aktiviteter som man gör tillsammans även utanför skolan.

Skolan är toppen

5.0
Elev · 1 juli 2019
Elev · 1 juli 2019
Finns inte bättre på kartan
 • Skolan använder SchoolParrot och främjar transparens.
 • Denna skolan använder aktivt SchoolParrot för att visa upp sina omdömen.
 • Skolan värdesätter dina åsikter och arbetar aktivt med förbättringar.
Läs mer här

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Viktor Rydbergs väg 31, 18262, Djursholm
Anna Jaeger, rektor
08-6222110

VRG Djursholm

Viktor Rydbergs Gymnasium Djursholm är en skola som omfamnas av en vacker och harmonisk miljö. Skolan erbjuder sina elever universitetsförberedande undervisning i teoretiska ämnen, samtidigt som fokus också ligger på att utveckla kreativitet och skaparglädje i konstnärliga ämne som bild, sång och musik. För elever som är intresserade av sport finns också många idrottslag att välja bland. Och med sina goda bussförbindelser och Roslagsbanan blir skolan lätt populär bland unga.

Fakta om skolan

 • Antal elever
  530
 • Antal lärare
  33
 • Antal behöriga lärare
  27
 • Elever per lärare
  16.1