Villa Ramnebacken
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Registrera gratis

Omdömen

4.3
Baserat på 2 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
25 mar 2020
5.0

Så himla nöjda.

Det är vårat andra barn på förskolan och vi är så nöjda. Personalen är så engagerade och uppmärksamma på barnen och deras behov. Man får bra info om dagarna även om dem bytt pedagoger under dagen. Dem är lyhörda med önskemål som tex potträning, om vårt barn är intresserad av någonting speciellt just nu osv. Vi är extremt nöjda med vårt val av förskola och känner oss trygga med att lämna ansvaret i deras händer varje dag.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Personal
31 okt 2019
4.9

Förskolan är toppen på alla sätt och vis!

Jag arbetar på förskolan och kan inte tänka mig att arbeta någon annan stans. Små barngrupper och harmonisk atmosfär. Förskolan satsar på att vi i personalgruppen ska må bra, då gör barnen det också.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång nu.

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen