Omdömen

3.8
Baserat på 11 omdömen och 78 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
16 jul 2023

Bygg

Muke bra muke bra

Riktigt bra skola faktiskt mm mycket bra
Elev
11 apr 2022

Dan Löfgren

Dan Löfgren är en hemsk och äcklig gubbe som tafsar och säger kommentarer
Att han får vara kvar är hemskt
Elev
12 sep 2021

Bygg och anläggning

Viskastrandsskolan

Skola är otroligt bra enligt mig, när det kommer till dom praktiska ämnena så är det underbart. Alla lärare är motiverande och stöttande när det kommer till din utbildning. Jag ångrar definitivt inte att jag valde denna skola.
Elev
18 dec 2020

Trakasserier

Hur mycket killar som helst. Mycket visslingar och kommentarer från killarna. Underbara lärare, förutom några! Skiten mat men funkar. Fantastisk personal, som mat personal och städare. Mycket kriminalitet dock. Mycket becknare och EPA raggare.
Elev
15 dec 2020

Så bra!!!!

Skolan är fantastisk! Skulle säga att det som gör att jag trivs så bra är lärarna. De är så begåvade, lär ut så bra och gör verkligen så att man lyckas. Jag skulle aldrig kunna höja min nivå om det inte vore för att jag fick nya andra bra lärare när jag började gymnasiet. Bästa bästa skolan!!
Elev
29 nov 2020

Vstrand

Görgo skola helt enkelt!
Elev
10 mar 2020

Viskastrands gymnasiet

Gör go gymnasie för sketna epa traktorer och alämnt goa gubbar och ludders för den delen. Här kan du till exempel upptäcka nya snus sorter eller så kan du testa på att körla 740 på parkeringen. Det finns faktisk litte gran för stads borna också vi har nämligen skol mat som är helt okej och ett bibliotek, det är ju alltid nånting. Och sist men inte minst KEBAB MACKAN den får man inte glömma så j*vla underbar. Den går bra ihop med Lundgrens eller ettan lös och en cola.
Elev
7 feb 2020

Viskastrandsgymnasiet

Jag går samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning beteende och jag är jättenöjd! Är du dessutom intresserad av att jobba inom ett uniformsyrke som militär, polis eller inom tullen osv så är de rätt utbildning för dig. Vi har hjälpsamma lärare som alltid vill vårat bästa och maten är dessutom väldigt god! Bra vegetariska alternativ och de finns nästan alltid en rätt med fläskkött och kyckling eller fisk.
Elev
25 dec 2019

Skolan är toppen!

Bästa gymnasieskolan jag gått på!
Elev
31 okt 2019

Skolan är toppen

Toppen skola och bra lärare, bra skolmat och bra utbildning
Elev
4 okt 2019

Rekommenderas inte

Blev sexuellt trakasserad på denna skolan under 2 år. Anmälde flera gånger och de enda som hände va att personen blev avstängd i 2 veckor (efter grova trakasserier). Borde ha polisanmält, men skolan avrådde mig.

Gick även mellan två program och ca två veckor innan studenten ”upptäckte” man att jag sakande 100 p, och skulle därför inte gå ut med kompletta betyg. Fick därför snabbläsa en kurs.

Upplevde väldigt stor variation i lärarna kompetens.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen