Omdömen

3.2
Baserat på 8 omdömen och 72 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
10 nov 2023

JAG ÄLSKAR VITTRA

jag älskar vittra för tre lärare, de har motiverad mig och hjälpt mig. jag är extremt tacksam över att gå här. ja, det har varit lite tuffa tider men tillslut har skolan gett mig mycket kunskap och bra minnen. så tack vittra!!
Föredetta elev
14 jun 2023

Älskar vittra <33

Hej! Jag är en föredetta elev på vittra och jag vill bara dela med mig om min upplevelse i skolan. Om jag skulle beskriva skolan med ett ord hade det varit ”gemenskap”. Det har varit fantastiskt att gå på vittra. Jag har gått där i 10 år och gick tråkigt nog ut nu denna sommar. Det var verkligen en tung dag och det är en underdrift att säga att jag grät. Jag var helt hysteriskt ahah men min relation med skolan, eleverna och lärarna är något som inte går att få tillbaka. Skolan må vara liten men det är något av de bästa. Man får en sån bra relation med alla lärare så att det känns mer som vänner till dig. De ser alla elever och bryr sig verkligen. De har hjälp med mig med så otroligt mycket och gjort allt för att jag kunna lyckas. Lärarna är verkligen underbara. Vittra har vart som ett andra hem till mig och jag kommer besöka flera gånger, jag är inte redo att säga hej då helt än. Men sammanfattningsvis så är det är en sjukt bra skola och jag rekommenderar den till 110%.
Elev
7 maj 2023

BÖRJA INTE!!!

Inget är bra lärarna, eleverna allt suger!!!!
Elev
7 maj 2023

Den sanna sidan av Vittra

Det finns INGET bra man kan säga om skolan.
Det finns nästan inga bra lärare, de saknar utbildning, vilja att lära och så favoriserar de lgbt elever och tjejer.
Om man är en kille får man skit hela tiden under lektionerna eftersom man pratar med kompisar fast tjejerna skriker, dricker kaffe och käkar godis under lektionerna och de blir aldrig tillsagda.
Som en kille får man inte ens dricka en jävla läsk utanför skolan.

Det finns ingen material häller i skolan. Brist på pennor, sudd, böcker och datorer. Skolan känns anmält fattig.
Proven är ett helvete för att lärarna är mycket otydliga med att säga när proven kommer vara så det är omöjligt att kunna plugga till de. Motivation och vilja lära sig kan du glömma i vittra.

Om man berättar till personalen att man har brist på motivation kommer de sänka den ännu mer med att ge dig en handlingsplan och behandla dig som ett särbarn.

Börja INTE i vittra, tacka mig senare.
Elev
3 maj 2023

Bästa skolan

Det är helt klart den bästa skolan! Pedagogerna är bra och dom bryr sig om oss. Allt är bra.
Elev
10 feb 2023

Bara nej.

Som en elev som gått på Vittra i ett flertal år kan jag bara säga att jag är väldigt besviken över den här skolan. Maten är äcklig, eleverna är respektlösa och lektionerna är långa, tråkiga och onödiga (även när man kan något måste man sitta igenom jättelånga genomgångar). Det är aldrig tyst i klassrummet, och finns en brist på extrauppgifter. Jag kan känna att jag inte blir utmanad tillräckligt, om jag blir klar med mina uppgifter får jag bara göra vad jag vill med min dator. Det leder till att jag knappt ens lär mig något.

Ibland måste vi svara på frågor som kräver lång tid att skriva klart, vilket leder till mycket stress då de slänger uppgifter på oss hela tiden. Och oftast läser de inte ens vad vi skrivit, vilket bara är irriterande. Mina klasskamrater är oseriösa och spelar så fort lärarna inte har ögonen på dem. Ja, det är en läxfri skola, men blir alla uppgifter och den bristande kvalitén på den här skolan värt det? Om du frågar mig, nej.

Personalen vet inte hur de ska hantera stökiga barn, och min syster blev illa behandlad för en tid. Vad gjorde de åt det? Absolut ingenting. Dessutom kan de flesta pedagogerna knappt någonting alls och tvingar oss bara läsa igenom texter, inget jag har något särskilt emot men det gör lektionerna tråkiga och gör mig inte mer intresserad av att få veta mer om ämnet. Vissa byter bara projekt under lektioner vilket gör att man inte kommer någon vart i sitt arbete.

Säkerheten är inte heller så bra, snarare något av det värsta här. En elev har attackerat en lärare med en kniv, en lärare har slagit ett barn och någon har rivit sönder en pride-flagga. För inte så länge sedan var det till och med några vuxna som försökte ge godis till ett barn och försökte få det att följa efter dem. Är det verkligen ett ställe där man kan känna sig säker?

Övrigt är skolan liten och ärligt talat ganska dåligt inredd. Biblioteket är så litet som ett rum, kanske ett av de minsta rummen i skolan. Var man än går på toaletten är det bajs i toaletten eller så luktar det bara hemskt illa.

Sammanfattningsvis antar jag att det kan vara en skola för barn som inte bryr sig något som helst om att gå i skolan och hellre vill sitta och spela på sin dator, men själv önskar jag att jag valt en annan skola.
Elev
26 aug 2022

Bra skolan

Mycket bra skolan på alla sätt bra lärare
Förälder / Vårdnadshavare
15 okt 2020

Trygg skola med familjär stämning

Bra och trygg skola i litet format.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen