Omdömen

3.3
Baserat på 10 omdömen och 90 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
11 jan 2024

GIllar skolan väldigt mycket

älskar verkligen skolan. Lärarna är snälla och maten är god.
Elev
11 jan 2024

älskar

Personalen är väldigt trevlig och alla lärare är väldigt duktiga och väl utbildade. Jag har gått här hela tiden och har älskat det. Maten är väldigt god för att vara skolmat. Älskar skolan och rekomenderar verkligen skolan.
Föredetta elev
6 okt 2023

Den är så dålig

Jätte dålig allt är dåligt lärarna och skolmaten är dålig.
Elev
20 sep 2023

Utmärkt!!

Jättttttte bra!!! Senior lärarna är bäst
Elev
20 sep 2023

Utmärkt!!

Senior lärarna är jätte bra👍👍👍
Elev
20 sep 2023

Bästa skolan!!!

Börja på vittra nu!!!!!! Det är den bästa skolan!!!
Elev
5 maj 2023

Jättedålig 1/10

Lärarna är skit dåliga och skyller på en elev o unte dem andra om de e mobbning eller slagsmål. Eleverna kan gå runt o misshandla andra känns de som men de ända skolan kommer att göra är att prata med dem o säga att ”Allr blir bra dem larvar sig bara” vissa lärare är jättekaxiga med.
Förälder / Vårdnadshavare
4 okt 2022

Härlig Grundskola

Bästa grundskolan!! Har 2 barn som gått där ett par år. Lärarna är bra på att följa upp barnens utveckling och om man behöver extra hjälp med något ämne så kan de få den. Familjär stämning och alla barnen blir sedda i en fin och trygg miljö. Fina lokaler och maten har de aldrig klagat på :) Skolområdet har det mesta för alla åldrar med fotbollsplaner osv. Kan bara rekommendera denna grundskola som kan vara svår att få plats på, men det gäller att sätta upp barnet i kö så fort intresse finns då listan kan vara lång.
Elev
2 feb 2021

Sådär

rätt så bra skola, fräschare än andra men en del lärare är dåliga. Lärarna är sjuka rätt så ofta, och många har inte full lärarutbildning. Det är svårt att få information om prov, och när man frågar läraren om vad som kommer så får alla olika svar. Maten är sådär.
Elev
5 dec 2019

Börja inte här, tips från coachen;)

Detta kan ha varit den sämsta skolan någonsin. Mina föräldrar och jag fick ett bra intryck av skolan. När vi ansökte så var den jätte på oss och ville att jag skulle börja, en lärare som kolla på tjejerna på deras kropp. Tar på dem. Lärare som svart målar elever och anklagar elever. Maten är dålig, man får inte säga sina egna åsikter. Sedan att lärare tar alltid ”tjejernas” parti. De ända som är positivt är att ingen blir mobbad eller något liknande. De är inte för att skolan är duktiga på att arbeta emot de, dem låter inte andra kulturer än svenskar få gå där. Och dem hotar så fort de blir något pyttelitet, och folk blir då så rädda. Finns inget ”kul” för eleverna från åk 7-9 att göra på raster. För mindre barn finns sandlåda, gungor m.m

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen