Omdömen

2.1
Baserat på 16 omdömen och 126 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
19 jan 2024

Fruktansvärt

Fruktansvärd skola,usch mitt barn blev mobbad och ingen gjorde något åt det,lärarna säger även n-ordet
Föredetta elev
24 jun 2023

Snålt

Vi var 9 elever i min klass. Ändå så fick vi sitta 2-3 i varje Atlas bok under geografin.
Elev
26 apr 2022

Vittra Halmstad suger

Sämsta skolan i Halmstad riktigt usel
Förälder / Vårdnadshavare
19 apr 2022

Försöker tysta ner röster om bristerna.

Hemskt arbetsklimat för barnen! Ingen vuxen "ser" konflikter eller mobbning. Tar jag som förälder upp det med en pedagog, får jag bara bortförklaringar och ibland rena lögner.
Våga inte uttrycka dig negativ om skolan! För då blir du hotfullt konfronterad av lärare "när det kommer till deras kännedom"!
Kränkningsanmälningar tar månader av tjat att få återkoppling på.
Förälder / Vårdnadshavare
7 apr 2022

Marknadsskola

Marknadsskola avveckla fortast möjligt.😡
Elev
19 aug 2021

Bra lärare men kass ledning

En skola med bra lärare men dålig ledning som inte ger rätt förutsättningar till sin personal vilket även påverkar eleverna.
Förälder / Vårdnadshavare
19 aug 2021

Rekommenderar ej denna skolan

Skolan håller inte det den förespråkar. Hårt klimat bland eleverna, grupperat och ingen vuxen som finns där och ser detta. Både rektorn och andra lärare är svåra att få tag i när det hänt saker. Fick svar från rektorn en gång, men blev bemött väldigt oförstående.

Maten är en katastrof! Ris nästan varje dag. Mat som barn oftast inte tycker om, konstiga grytor. Mycket vegetarisk kost, vilket är bra. Men ska väl finnas bägge alternativ eller?

Schemat är också dåligt upplagt, långa dagar med få raster. I mellanstadiet gå till kl 15.15 en fredag, vem vill det. De tunga ansträngande ämnena läggs på em. Tar man upp detta, finns alltid dumma förklaringar.
Elev
26 jun 2021

Fantastisk skola

Fantastisk skola. Som ser mina barn har 3 st på skolan i olika åldrar o alla 3 med olika behov. Barnen har bemötts på ett professionellt sätt, med ödmjukhet o acceptans som första utgångspunkt. Liten skolan med en väldigt trevlig skolgård. Relationen till oss som föräldrar har alltid varit bra.
Förälder / Vårdnadshavare
10 dec 2020

Inte bättre än någon annan skola i stan

Ingen kommunikation men föreldrarna, säger hur mycket de gör för att inte mobbning och konflikter inte ska uppstå men håller inte måttet i det de förespråkar. Har ingen koll på barnen då de springer utanför skolområdet. Lika mycket fördel med grönområdet som nackdel då mycket olyckligt händer där. Dåligt bemötandet av personal i konflikter. Besviken på skolan, är inget bättre än någon annan skola i stan som man skulle kunna tro.
Förälder / Vårdnadshavare
11 nov 2020

Nöjd!

En skola med engagerade lärare som ser och bryr sig om våra barn och hjälper de framåt i sin utveckling. De har en fantastisk utemiljö med mycket grönområde som barnen älskar att leka på. Kan verkligen rekommendera!
Förälder / Vårdnadshavare
18 okt 2020

Personal borde vara mer angagerade

Personalen har dålig kommunikation gentemot vi föräldrar som har haft barn där i flera år. Va händer med mitt barn ute på rasten, hur går det för mitt barn under skolan mm. Privat skola är INTE ALLTID BÄST.
Förälder / Vårdnadshavare
18 sep 2020

Rent ut sagt en fruktansvärd skola!

Rent ut sagt en hemsk skola. Barnen blir inte sedda eller hörda. När barnen är ute och leker så finns det 3 pedagoger 1-2 m avstånd från varandra ute runt i lekgården och 80% av barnen är inne i dessa buskar där Barn slåss och är elaka mot varandra. Pedagogerna ser ingenting eller hör. När man tar upp detta med de ,så skyller de nästan på barnet varför kommer de inte till oss.
Förälder / Vårdnadshavare
24 aug 2020

Låter bra men håller inte måttet

Tyvärr får man inget stöd för elever som har behov av stöd/anpassningar. Allting låter bra men skolan lever inte upp till bilden som de vill förmedla utåt. Engagerade lärare som ofta tystas eller tyglas till att lyda/inte göra något. Har du ett barn som är självgående och inte är krävande på något sätt fungerar skolan, minsta lilla behov av stöd och det hela faller.
Förälder / Vårdnadshavare
22 aug 2020

Finns förbättringsarbete

Gäller förskolan.
Stora barngrupper och inte tillräckligt engagerad personal, självklart med undantag. Många vikarier och runthoppande bland pedagogerna, som förälder känner man lätt sig bortglömt och som att pedagogerna inte ser barnet. Konflikter mellan barnen leder lätt till fysiska konfrontationer då ingen personal finns i närheten för att hjälpa till att reda ut situationen. Tråkig och opersonlig mat. Barn med blöja får gå länge med bajs utan att någon upptäcker det eller skickas hem slarvigt tvättade.
Elev
24 dec 2019

Rekommenderar ingen att välja denna skola.

Liten skola med okompetenta lärare som t.ex. bara kan engelska. Ganska bra arbetsro, men oinspirerad undervisning med bristande planering. Håller inte vad Vittra koncernen står för! Maten på skolan är under all kritik med ris och pasta till allt, oavsett maträtt.

Mycket mobbning förekommer på skolan och lärarna gör ingenting för att förbättra situationen för den utsatte. Personalen tycker istället att den mobbade ska byta skola. Skolan har dessutom inga resurser för att hjälpa barn med särskilda behov så då relegeras eleven istället!
Förälder / Vårdnadshavare
12 okt 2019

Trevlig

Trevlig och lagom stor skola med engagerad personal.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen