Omdömen

2.3
Baserat på 21 omdömen och 180 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
14 aug 2023

Elev

Skolan suger, rektorn skickar till SOS för minsta lilla bråk. Lärarna suger, finns inga grupprum när man vill jobba själv, stökigt i klassrummen
Elev
5 maj 2023

bästa skolan

det kan vara stökigt ibland men lärarna är jättesnälla och hjälper till när det är svårt. dom ser också när det är bråkigt och dom säger alltid till och stoppar bråket. rektorn är ganska sträng och ser när det är bråk och stoppar det alltid. vi har jätteroligt med lärarna dom är supershyssta. vi har två socialpedagoger som är superbra och snälla. dom hjälper alltid till och pratar mycket med eleverna. de bryr sig om oss. och kuratorn är super bra. vi har roligt här och skrattar mycket med lärarna och kompisarna. vi får lära oss mycket bra saker. ibland är det jättesvårt men lärarna hjälpeross. ibland får jag gå till vår speciallärare som heter idris. han är jättesnäll och hjälper alltid eleverna jättemycket. skolmaten är jättegod ibland och då kan den ta slut ibland. men då kan man ta vegeteriska maten så man blir mätt. man märker att lärarna gillar oss elever.
Förälder / Vårdnadshavare
16 mar 2023

ingen utmärkande skola.

Dålig skola, har haft barn som gått där och kan inte rekommendera skolan. Väldigt mycket etnicitet samt att det stressas mycket vid lunch, stökigt, lärare som lämnar. När det gäller svensktalande lärare är det brist på. Barnen ses inte alls. På fritids är personalen mera med sig själv än att leka och aktiveras med barnen.
Elev
13 jan 2023

Vittra Jakobsbergs skola är bäst

Vilken skola är bättre än detta skolan alltså på allvar
Elev
19 sep 2022

Inte så bra skola

Maten är dålig, lärarna försöker övertyga om motsat men personer har fått mask i deras mat.

Rektorn och lärarna bryr sig inte det minsta om mobbning eller om eleverna blir fysiskt skadade pågrund av mobbning.

Vikarierna är otrevliga, utbildning är dålig, de spenderar inga pengar för nya böcker.

Lärarna har favoriter, de tar bara en sida om t.ex två elever bråkar.
Elev
12 aug 2022

Vittra jakan

Hälften av eleverna är springisar HAHAHAHAHA
Förälder / Vårdnadshavare
26 apr 2022

Nej.

Skolan har varit oduglig sen den öppnades. Jag gick här när den starta, jobbade här och gjorde misstaget att sätta barnen här efter några år av 0 kontakt med dem. Hade hört att det blivit bättre men det var inte så. Försöker hitta nytt till barnen för de kan inte ha det såhär längre.
Okunniga pedagoger ju äldre dom blir, mobbning som INGEN tar tag i och otroligt smutsig.
Nej, ta inte ditt barn hit.
Elev
8 apr 2022

Elev från vittra

SKIT DÅLIGT NI KOMMER ÅNGRA ER FINNS FÖR MÅNGA ANLEDNINGAT VARFÖR MAN INTE SKA SÖKA HIT SÅ ÄCKLIGT ALDRIG MÅTT SÅ DÅLIG
Elev
21 mar 2022

VARNING

Jätte dåligt skola, barnen blir mobbad, ingen hjälper.
Förälder / Vårdnadshavare
16 mar 2022

Dålig skolan

Dålig kommination med vårdnadshavare och elever ,mobbning även av personalen , stökigt bråkigt.Jag varnar låt inte eran barn ska börja där .Hemsk ,maten är dåligt 👎 undervisning pågår 👎mest med vikarier😡
Förälder / Vårdnadshavare
13 jan 2022

Stor varning för Vittra Jakobsberg

Fruktansvärd skola. Ingen arbetsro i klassen (klass 1-3), bytte 8 lärare på 3 år. Stökiga elever, okunnig och otrevlig personal (även om någon enstaka var trevlig). Mycket mobbning, ständiga konflikter. Otrevlig rektor, som inte tar emot konstruktiv kritik utan bara slår ifrån sig mot föräldrarna och ignorerar uppsatta handlingsplaner.
Elev
23 apr 2021

skola

önskar jag aldrig hade börjat här, vi byter lärare hela tiden. får ingen ordentlig undervisning och när man tar upp problem med lärare osv. tar de inte det på allvar och verkar inte ens försöka fixa problemet.

maten är inte god och man får inte äta sig mätt. det enda som skolan själva gjort för att minska smittspridningen är att man ska ta handsprit, hjälper mycket när man måste trängas i de väldigt smala och små korridorerna.

eleverna i skolan är stökiga och bidrar inte till studiero, man hör dom skrika i korridorerna, banka på dörrar osv. elever brukar även kasta blöta papper ner från balkongen på andra elever.

om du vill ha ordentlig undervisning, börja någon annanstans.
Elev
14 apr 2021

Rekommenderar inte för elever med diagnoser.

Jag har asperger och har haft problem med att plugga och att fokusera på arbetet. I flera år har mina föräldrar och jag bett om att få hjälp men har inte fått den hjälp jag behöver. Det tog år till 9:an tills jag fick hjälp i matte. Det finns inte särskilt bra lärare och det är sällan som en bra lärare stannar. Det är även brist på kommunikation mellan personal.
Föredetta elev
24 mar 2021

Katastrof

Tar inte problem som uppstår både mellan elever men framförallt mellan lärare och elever på allvar.

Dålig arbetsro och stökigt i skolan.
Man får inte äta sig mätt på lunchen, hur ska man då orka med dagen?
Annat
25 jan 2021

Jag går på kvarn

Skolan är super duger bra, rektorn blir bara bättre och mer upplyst för varje årskurs som de går. Lärarna vill verkligen det bästa för eleverna och det syns.
Jag själv behöver extra hjälp, då jag inte går här, så under Corona tiderna och har de varit väldigt hjälpsammma och pedagogiska under distans. En av skolorna somnhanterade läget bättre, tycker jag.
Min mamma känner skolans rektor, och de är en väldigt trevlig kvinna/man! Hen ger mig extra lektioner i ämnen utanför läkarplaner. Lite ”överkurs” om man säger så. Skolgården är stor och rymlig, väldigt lugn fast det går så många personer där tror jag. Ibland kommer de yngre barnen fram pch trakassererar oss äldre (7an) (slänger väskor och kallar oss för öknamn) (jag har själv bli ot mobbad av en 8åring)

Så bättre koll på de yngre kanske den här skolan kan ha.
Mer än det är allt bra, jag älskar min rektor, han/hon älskar oss elever väldigt mycket med.
Föredetta elev
13 dec 2020

Varning

Börja inte på Vittraskolan i jakan
Jag som har gått ut skolan i somras kan säga att det var hemsk.
Föredetta elev
23 aug 2020

Vittra

Kan seriöst inte beskriva mer ord hur lite rektorn och annan personal bryr sig om vad vi elever tycker. Vi fick göra en lång enkät om hur skolan är med det var aldrig frågor om hur lärare är, det var aldrig frågor om saker som faktiskt var viktiga. Sen kunde de neka till saker som det finns bevis på, som tex helt fel rättade prov, larv i maten, dåliga lärare. För att skolan ska ta tag i saker o ting så krävs det ett flertal föräldrar som ringer skolan. Kan inte komma ihåg en enda gång då ALLA våra lärare varit bra och att jag utvecklats i ett ämne. Antigen var läraren ej kunnig inom ämnet och då menar jag verkligen inte kunnig (vi hade en engelska lärare som inte kunde engelska så illa var det). Kan inte räkna på mina fingrar hur många gånger jag fått söka upp saker för att lärare antigen förklarat så dåligt eller inte vet svaret på frågan. Jag kan inte förklara hur överlycklig jag blev över att nationella proven blev inställda för skulle seriöst inte klarat av att plugga så intensivt utan nån lärare. Nu menar jag såklart inte alla lärare, vi hade en helt fantastisk mattelärare tex och utan honom skulle jag aldrig varit så pass bra på matte som jag blev. Ett till problem med skolan är även att lärare pratade om andra lärare med varandra men också andra elever i matsalen vilket inte var så trevligt. De lärarna som faktiskt gjorde det tappa man all förtroende för, man visste aldrig vad de sagt om en själv (det här gäller inte alla). Maten skulle jag säga till största del var gräsligt äcklig, man kunde hitta små hårstrån (nästan som skägg) i maten och på tallrikarna. Man var nästan tvungen att gräva i tallrikar, glas, bestick och brickor så alla hade mat på och var väldigt smutsiga. Jag har flertal gånger försökt en tallrik men så märker jag och mina vänner att det var en stor såsfläck på. Vi fick typ kebabgryta en gång i veckan, köttets konsistens var som gummi, vi bruka få biff som badade i fett och salladen kunde man inte äta för den var så ofräsch. Toaletterna är äckliga, de luktar alltid äckligt. Det var papper och vatten (kiss?) på golvet hela tiden, väldig otrevlig miljö. Nu när jag har börjat gymnasiet märker jag hur mycket andra har lärt sig jämfört med mig, det var väldigt många delar som vi missat. Och som grädde på moset av allt detta, skolan bryr sig väldigt mycket om sin status, därför förnekar de nästan alla problem och tar inte tag i det. På ett år slutade nästan 5 lärare för att elever var stökiga och för att rektorn inte gjorde något som skulle kunna hjälpa dessa lärare. Hopps det här hjälper folk att inse att vittra inte är en dans på rosor och att det finns mycket mer till den här skolan än vad man tror.
Föredetta elev
10 jun 2020

Uschhhhh

Helt ärligt det finns bättre skolor. Skolan blir sämre för varje år, rektor som inte ens bryr sig ett skit, NO-lärare eller oj förlåt menar VIKARIE som kan knappt sätta betyg. Kan räkna med min ena hand och nämna vilka bra lärare som finns på den här skolan. Eleverna är blandade där 05:or och neråt är jobbiga människor som skriker hela tiden och tror att det är coolt att röka. Skolmaten har dock blivit bättre. Jag som har gått här i 9:an är så glad att jag har gått ut den här skitskolan.
Elev
11 mar 2020

En elev

Jag tycker om skolan för den har ett eget sätt att lära, de använder datorer och ipads vilket jag tycker är ganska bra för plugget
Elev
16 feb 2020

Mycket bra!

Skolan är faktiskt ganska bra! Skolan har ett eget, enklare sätt att lära ut och förstår man rätt så kommer det gå super! Skolan är privat, vi har fått nya kockar som lagar god och varierad mat. Skolan ligger ganska nära stationen, men också nära centrum.
Elev
6 jan 2020

Dålig skola usch!

Rektorn är där men gör knappt något, det finns ej motto att jobba vi får nya lärare varje år, jag som går i nian gick ut under jullovet med 175 merit poäng jag sänkte mig med 30 merit från förra året.
Man får inte den hjälpen man behöver där det är brist på lärare och ingen bryr sig.
Själv trivs jag inte i skolan vill man passa in måste man ha märkeskläder, liksom ”rik” och man kan inte vara unik och samt hålla sina egna åsikter för sig själv och det tycker jag är riktigt hemskt.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen