Omdömen

2.1
Baserat på 7 omdömen och 56 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
8 maj 2023

Inte jättebra förutsättningar för att lyckas i framtiden.

Skolan är bra till en början men när man kommer upp i hög och mellanstadie är det brist på lärare och man mår sämre med åren av att gå i skolan här. Det finns en del dåliga och till och med obehagliga lärare på skolan men såklart även en del bra. Jag skulle inte rekommendera skolan för andra om man vill börja i mellanstadie/högstadie men lågstadiet är för det mesta bra av egen erfarenhet.

Jag skulle ge 4/5 till lågstadiet och 1/5 till mellan och högstadie, bara min åsikt vet att det finns dom som trivs bättre på Vittra.
Elev
24 jan 2023

Gå aldrig här!

Dålig skola, brister i det mesta, opedagogiska lärare och likaså rektor. Otrevliga och respektlösa mot eleverna, men begär att man ska visa dem respekt. Hela skolan är oprofessionell! Gå inte här, hade önskat att jag själv inte hade gjort det!
Föredetta elev
5 okt 2022

Läs detta!

Världens sämsta skola. Man lär sig ingenting eftersom alla bråkar hela tiden. Eleverna har ingen respekt för varandra eller lärarna. Ingen seriös skola så man får ingen motivation heller. Lärare slutar hela tiden och de hittar ingen ny. Det är tråkigt för det brukade vara bra.
Elev
14 nov 2021

VITTRAS TRAGISKA NEDGÅNG.

För länge sen var vittra lambohov en av Linköpings bästa skolor och lambohovs bästa skola. Nu är det helt tvärtom. Mycket har gått snett för den här skolan här är några anledningar till varför.

1. Skolan har inga bra lärare. Skolan brukade ha väldigt många bra lärare men de flesta började sluta vilket gjorde det svårt för skolan att hitta några ersättare. De flesta lärarna idag är inte utbildade och de som är det gör inte sitt bästa för att elever ska få bra betyg. SO läraren har ALLDELES för höga krav på sina elever och ger de mycket press och väldigt svåra prov. Han brukar stå och prata flera timmar i streck på hans lektioner vilket gör att elever blir trötta och inte lyssnar, så det slutar med att de inte lär sig nånting.

2. Dålig mat. Som de flesta skolor i Sverige har vittra bland det vidrigaste maten jag nånsin ätit. Ända sen höstterminen 2017 har personalen dragit 2 utvalda elever från lektions tid och tvingat de att städa alla borden i matsalen inklusive funktions nedsatta elever. När man tar upp med en lärare att det här är inte ok och att städerskan borde sköta det, så säger de att det är eleverna som smutsar ner vilket gör det deras ansvar, trots att städerskans jobb bygger på att städa efter andra t.e.x toaletter o.s.v.

3. Elever är ofta otrevliga och visar ingen respekt alls mot varandra. Många i den här skolan har blivit mobbad och mobbarna brukar inte få konsekvenser för det dem håller på med. Det förekommer mycket bråk.

Det är tråkigt att se att skolan har blivit såhär.
Föredetta elev
13 sep 2021

Nackedelar om vittra skolan

Vittra Skolan I Lambohov, har en mycket dåligt ekonomi, dem jobbar mycket med elevinflytande, men kommer inte framåt i utvecklingen det är samma saker om och om igen.

Det är brist med lärare och folk med funktionsnedsättning samt elever som behöver extra stöd får inte den hjälp som dem behöver.

Skolan lagar mycket onyttig mat som mycket, pasta, pannkakor och återanvänder maten som dem kan ha tillagat veckan innan. Efter maten har blivit serverad så kräver lärarna och städerskan att eleverna behöver städa borden.


Skolan bygger upp en fasad genom att lägga upp inlägg på facebook som egentligen inte bygger på sanning, det är mycket mobbning och kränkande på skolan , mycket svordomar.

Det finns grupperingar så sttt vissa inte får vara med i grupperna. Skolan har i många fall haft en farlig skolgård vilket som har orsakat olyckor. Dem har behövt göra om rutschelkanan, samt hugga ner grenar och stenarna är mycket höga.

Positivt är att det finns en fotbollsplan, pingisbord, samt så är det en liten skola. Slutsatsen i det hela är att vittra behöver jobba enormt mycket för att göra skolan bättre.
Föredetta elev
12 sep 2021

VÄRLDENS SÄMSTA SKOLA

Som många kanske tycker så är denna skola tyvärr SVERIGES OCH TILL OCH MED VÄRLDENS SÄMSTA ASSÅ NÄR DET HÄNDER BRÅK SÅ BLIR DET KAOS , lärarna tror att de är rektor , maten är dålig , varje elev i klasserna tvingas torka bord i matsalen toaletterna är ofta trasiga och mycket mer
Elev
6 dec 2019

Adresserar bara nackdelar, de är allt för många.

Skolan serverar oftast pasta och onyttiga, ofräscha maträtter (sällan nyttiga), idrottshallen är hemsk och har en mycket fattig miljö (de fyller inte ens på med tvål i toaletterna), det finns flera bråkstakar runtom, många lärare verkar inte alltid göra sitt bästa för att stoppa bråk/kränkning/mobbning när de ser det, man jobbar nästan alltid med sina chromebooks och skriver nästan bara dokument hela tiden (vi jobbar väldigt sällan med pappersarbete vilket jag personligen inte gillar), 2 utvalda barn behöver alltid torka borden efter att alla i skolan har ätit (de har inga städerskor eller andra att göra det, barnen är också oansvariga och torkar sällan sina platser efter sig), skolan verkar ha en dålig ekonomi.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen