Omdömen

2.0
Baserat på 13 omdömen och 111 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
9 apr 2024

Dålig ledning

Fin skola med bra pedagoger som bryr sig om eleverna! Dock är ledningen en mindre katastrof. Rektor skäller ut personal, särbehandlar personer, kör med maktspel och härskartekniker. Detta leder till att personal går hem och gråter eller sjukskriver sig. På grund av detta är det hög personalomsättning på skolan, vilket drabbar eleverna. Rektor är svag och vågar inte backa upp personalen när det blåser. Allt handlar om pengar på denna skola. Elever i stort behov av stöd och resurser får inte det. Man skjuter problemen framför sig tills eleven går i nian, och så skäller man ut lärarna när eleven inte får godkänt, istället för att stötta elever när lärare säger att de behöver hjälp.
Föredetta elev
1 jun 2023

Sämsta skolan! Undvik!

KATASTROF!
Dem bryr sig inte ett skit om eleverna och hur dem mår, så länge dem ser bra ut från utsidan. Jag blev utsatt för hot, trakasserier och mobbning under längre tid vilket dem aldrig tog tag i, utan bara ville dölja det. Och utåt sätt ser det bra ut med deras ”vittraförmågor” och värdegrund och skit, men gå inte på det!
Elev
19 apr 2023

Skolan är

Den är för stökig och maten är inte god skolans gård har en liten klätter sak ingen mer roligt skolans lärare är ganska bra men vissa lärare på frtis är för snälla barn går på borden osv # 👍
Elev
23 jun 2022

Bryr sig inte om eleverna

Bryr sig inte om sina elever. Jag blev utsatt för mobbning och hot utan att dem gjorde nåt.
Förälder / Vårdnadshavare
20 jan 2022

Skit skola

Vilken jäkla skämt skola som inte tar mobbing på allvar eller bry sig om elever som blir mobbade. Denna skolan verksamheten skulle jag eller kommer aldrig rekommendera för någon annan förälder någonsin
Personal
19 okt 2021

Hemsk skola

Min dotter bytte 10 pedagoger mellan förskoleklass och klass 2. Senaste skolenkäten poängsätts 3,8 av 10 på studieron. Det borde säga allt. Ingen står ens ut att jobba i den där skolan. Oliktänkande personal fryses ut. Ingen vågar säga emot ledningen, som dessutom inte ens har utbildning för sin tjänst. Ställ ert barn i kö till en annan skola!
Personal
22 sep 2021

Chockerande uselt

Jag har aldrig jobbat på en värre skola i hela mitt liv, har jobbat i skolvärlden i ca 25 år. Konstanta och GROVA kränkningar,psykiskt och fysiskt våld och mobbning, redan på lågstadiet. Ledningen slår dövörat till när man lyfter problemen, personal går in i väggen och sjukskriver sig, andra ur personalen går hem och gråter, folk slutar på löpande band. En rektor som inte ens går att nå ens på tfn. Ö h t en utbredd tystnadskultur i en miljö som kan få den mest luttrade att tappa hakan. SÄTT INTE ERA BARN I DEN HÄR SKOLAN.
Annat
8 jun 2021

Mycket bra friskola i Östertälje

Proffsiga pedagoger som jobbar för alla elevers bästa.
Kompetent skolledning med skolutveckling i fokus.
Höga meritpoäng för elever som slutar åk 9.
Föredetta elev
3 apr 2021

Mkt bra

Mina barn är trygga där
Förälder / Vårdnadshavare
14 jan 2021

Fruktansvärd skola

Fruktansvärd skola. Gör er själva en tjänst och ställ aldrig era barn eller tänk ens tanken att placera dem i denna skola. Hoppas tidningen skriver en artikel om alla missförhållanden som finns på denna skola. Fåtal pedagoger som är bra, en ledning som är vidrig. Inget följs upp. Inget återkopplas. Barn kränks av såväl pedagoger som fritidspersonal. Ledningen ska vi inte ens prata om. Hoppas alla föräldrar tar mod till sig och gör anmälningar till både polis och skolinspektion.
Annat
23 dec 2020

Katastrof

Bara kort och enkelt en katastrof, bryr sig bara om pengar.
Inget material finns. Salarna är delade på mitten så det får plats 40 elever uppdelade på 2 klasser istället för en större klass på 30. Blir trångt som tusan och det finns inte ens plats för en whiteboard.
Förälder / Vårdnadshavare
11 sep 2020

Ställ er ej i kö till denna skola.

Otrygg miljö för eleverna, för stor yta, för lite personal. Personalen har inte möjlighet att se vad som händer överallt.
Mycket fysiskt och psykiskt våld även i unga åldrar. Dålig arbetsro, men trevliga miljöer.
Mycket bra pedagoger, men de räcker inte till. Mycket sjukfrånvaro och därför även mycket vikarier.
Inga kunskaper att hantera barn med svårigheter.
Bytt skola på mina barn, vi stod inte ut.
Förälder / Vårdnadshavare
17 jun 2020

Föräldrar

Den är dålig. Lärarna gör inga anmälningar ifall barnet har blivit misshandlat som min dotter blev och köket är dåligt det här rytna saker i kylen. Det fersöker alltid skydda sig skelva med anmälningarna efter som det är en privat skola. Och satt det ska se ut som en bra skola. Det ska skemas.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen