Omdömen

2.2
Baserat på 8 omdömen och 72 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
15 maj 2023

Tänk noga!

Denna skolan rekommenderar jag inte alls! Det är mycket favvorissering o.s.v bland elever. Utegården är inget vidare eftersom att det knappast finns något för eleverna att göra. Maten är ingen favvorit bland eleverna då det inte brukar vara god eller mättande mat, ibland tar den slut. Personalen och lärarna samt rektorn har väldigt svårt att ta kritik och svara på mejl, tänk noga på ditt val!
Föredetta elev
12 maj 2023

Tänk noga

SÅ fejkad lärarna beeter sig bra inför föräldrar men inte detsamma framflr elever. ingen ordning och denna skolan passar inte dom flesta barn. Vill du att ditt barn ska komma hem glad, mätt och lycklig VÄLJ INTE DENNA SKOLAN!
Annat
12 maj 2023

STOPPPPPPP!!!!!

Denna skolan rekomenderar jag verkligen inte och ingen annan heller. Maten är oätbar och tar till och med slut. Elever och lärare har ett otrevligt bemötande och beteende. Varför sätta ditt barn här när du kan välja att sätta ditt barn på en annan skola med mat och god utbildning. TÄNK DIG FÖR.
Annat
12 maj 2023

SÄMST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maten gillar ingen, den brukar ta slut. Både lärare och elever är dåliga och på skolgården finns det inget att göra. Det verkar kanske som en bra skola men du får INTE LURAS. Ditt barn kommer komma hem ledsen varje dag från att av att ha klivit in i denna skolan så tänk dig för det finns andra skolor.
Förälder / Vårdnadshavare
8 maj 2023

En bra skola!

Detta läsåret har skolan ny skolledning. Det är tydlig och bra organisation. Vi har upplevt att information om vad som sker kring vår pojke blivit bättre. Skolan känns trygg och personalen är engagerade.
Annat
20 okt 2022

Ingen skola för alla barn

Skolan vill väldigt gärna att elever med misstänkt npf diagnos utreds. När diagnosen är satt får barnet ändå inte den hjälp den har rätt till. Blir mycket att barnet "sitter av tiden". Om en lärare är sjuk tas ofta barnets resurs till att undervisa klassen istället så att barnet med npf inte får eller får mkt lite hjälp den dagen. Många lärare gör ofta allt vad de kan för barnen men jag anser att det är fel på Vittras ledning som inte satsar på dessa barn. Man får ofta höra att "det finns inga pengar"....gör väldigt ont att höra när man vet att företaget går väldigt mycket + . Detta är inte en skola för alla barn tyvärr.
Föredetta elev
21 mar 2022

dålig skola

dålig skola med riktigt usel mat. lärarna är oprofessionella och inte utbildade. de har relationer med varandra och ligger runt. de utbildade lärarna är bra
Föredetta elev
8 jan 2020

Bra, hyfsad

Hyfsad! Trevlig miljö både inomhus och utomhus. Maten va int toppen men gick nästan alltid o äta.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen