Omdömen

3.1
Baserat på 26 omdömen och 211 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
23 apr 2024

Mobbing

HUR kan man låta eleverna i 9an hållas? De jiddrar med alla elever. Riktig mobbarskola. Rektorn vet om det men inget händer. Ni borde skämmas som skola. Ska bli skönt när 9orna går ut, för alla! Sätt inte era barn här för guds skull!
Elev
20 feb 2024

S U F F E R I N G

I A M S U F F E R I N G F R O M T H I S J A I L N O W
Elev
30 jan 2024

Oseriösa lärare

Skolan är ett totalt skämt! Lärarna är mer som dagislärare, inte där för att lära ut utan mer bara för att hålla koll på ungarna (i högstadiet). Ingen bryr sig riktigt på skolan både lärare och elever. Jag har gått i skolan i 1,5 år och har bytt matte lärare 3 gånger och jag har bytt NO lärare 2 gånger. Eleverna gör vad de vill i korridorerna så som att reta och trakassera andra elever utan att lärarna gör någonting över huvudtaget. Maten är ofta vedervärdig och jag äter mest donken och coops munkar. vikarierna bryr sig inte överhuvudtaget. Elever säger homofobiska, rasistiska och sexistiga kommentarer och får bara en liten tillsägning. GÅ INTE PÅ VITTRA SÖDERMALM ELLER NÅGON VITTRA DÅ DE SPARAR PENGAR PÅ OUTBILDADE LÄRARE!!!
Elev
11 jan 2024

Börja inte Här

SÄMSTA SKOLAN Börja inte här de det är den sämsta skolan ever
Elev
10 jan 2024

STÄMM VITTRA SÖDER

Skolan är hemsk! Lärarna tar inte tag j något och om en person gör problem går det ut över alla oxh alla får skit och blir drabbade. En bra klass som hade jätte höga betyg och jätte bra stämning där alla va kompisar ska ni behöva blandas me de klasser som är stökiga bara för att de vill försöka fixa deras problem; men nu kommer detta leda till 3 stökiga dåliga klasser och även skit och stök från alla elever pågrund av det , stämm vittra södermalm
Förälder / Vårdnadshavare
25 dec 2023

Bra elev gemenskap, usel rektor ochadministration .

Mitt barn gick hela grundskolan på Vittra södermalm och trivdes jätte bra med dom andra eleverna och även dem flesta lärarna. Däremot var administration/ rektor rätt usel. Hög omsättning på personal , förmodligen p.g.a dålig arbetsgivare. Det resulterade även i att lärares relation till elever blev svajiga och en hel del kommunikation hamnade mellan stolarna.
Elev
10 nov 2023

Ett helt ärligt omdömme från elev som gått 7-9 2021-2024

Själva skolan i säg är rätt bra med eleverna förstör den. Lärarna är alla väldigt seriösa och trevliga/ skämtsamma. Man får lätt bra kontakt med dom. Skolmaten är väldigt bra då det ofta serveras många olika bra alternativ för både vegitarianer och inte. Fräsh och fin matsal med fin utsikt över hela östermalm och djurgården samt gamlastan. Skolan ligger väldigt centralt på söder med närhet till olika mataffärer samt tunnelbana eller annan transport.. Fräsha klassrum men blir lite vandalyserade av elever. Bra utbud av skolböcker och andra material. Anledningen till 3/5 är för att det är sjukt mycket stökiga elever. Väldigt många "orten" elever som trakaserar alla som inte är som dom. Skulle inte säga att man känner sig super trygg i korridorerna. Lite dåliga scheman då skolan präglas av små lokaler men mycket elever och det är ofta otroligt mycket folk i korridorerna på både rasterna och efter man har slutat. Ibland kommer man inte fram igenom massan men det är egentligen inget super stort problem egentligen men värt att ta upp. Arbetsron på lektionerna är olika från lärare till lärare. Det finns få lärare som kan få arbetsro på en klass medans majoriteten av lärarna säger till men inte tillräkligt så alla de stökiga eleverna kan göra som de vill. Otroligt respektlösa elever då de bokstavligt talat äger lärarna och svär samt säger kränkningar till dom dagligen utan några betydelsefulla konsekvenser. Själv går jag i nian 2023 och jag kan se att eleverna i lågstadiet är väldigt högljudda men inte lika respektlösa. Ingenting jag vet om dock.

Over al är skolan bra med bra mat, bra lärare och bra lokal. Det ända dåliga är elevernas roll och som svensk, kort eller på något sätt inte vän med alla så blir man rätt så utsatt. Om man lätt tar åt sig så är skolan ingenting jag skulle rekomendera men som sagt så är studierna och kunskapen som tilldelas väldigt bra.
Föredetta elev
26 maj 2023

Jätte dålig skola

Skit dålig skola. Ingen lärare som är bra nog och de flesta elever är skit taskiga.
Föredetta elev
25 jan 2023

dålig byggnad och kommunikation men bra mat och elever

byggnaden är en väldig skräpig byggnad den ser inte så fin ut och finns inget roligt att göra. kommunikationen mellan lärare och elever är inte så bra ibland så vet ingen att man hade ett prov så man hann inte öva och så blev lärarna arga på en när de aldrig sa att det var prov. men eleverna är bra så att man får många kompisar m,aten är helt ok.
Elev
19 maj 2022

Bra skola!

Den är överlag en väldigt bra skola.
Elev
4 maj 2022

Så bra elevhälsa!

Denna skola är så fantastiskt inkluderande, alla är olika men bjuder in varandra ändå! Lärarna är engagerade i eleverna och man connectar verkligen med dem! Skolmaten är helt otrolig asså det finns typ 6 olika maträtter att välja mellan o en gång i veckan efterrätt!

Dock är arbetsron sisådär, vissa lärare är även dåliga på att få en intresserad för ämnet. De är ibland för snälla mot en så man kan sitta med mobilen hela dagen och inte få nåt gjort. Men alla lärare är inte så! Några är jätte jättebra och har fått mig att bli ännu mer intresserad för ämnet! Det är lite antingen eller.
Föredetta elev
21 apr 2022

Feet cool

Läraren va cool gjorde helikopter challenge på video
Förälder / Vårdnadshavare
15 dec 2021

Toppenskola

Mycket bra skola! Mitt barn går i högstadiet och trivs mycket bra. Lärarna är fantastiska och engagerade.
Dagligen får jag höra om den goda skolmaten.
Läget är otroligt!
Kan verkligen rekommendera skolan!
Elev
23 sep 2021

Strunta i de negativa kommentarerna! De stämmer!

De som skriver så negativt om skolan förstår jag inte alls. Det är väll bara de negativa som hörs här. Att 3 av 12 säger att den är hemsk är ett skämt! Snacka om att kasta oförtjänt med skit.. Jag kommer aldrig glömma mina lärare och ansvarspedagoger. De arbetar med anpassningar och stöd på ett fantastiskt sätt. Min klass var hur bra som helst också och vår sammanhållning världsklass! För evigt saknad <3
Annat
31 jul 2021

Dålig skola

Ingen bra skola så dålig kommunikation mellan personal och hemmet.Välj inte den skolan.
Elev
27 apr 2021

Bra skola med relationsskapande lärare

Undervisningen är bra och lärarna är aktiva och bryr sig om eleverna. Skolmaten var fantastisk förut, men är inte så bra just nu. Skolan är bra på att anpassa utifrån elevernas behov. Jag får lära mig på min nivå. En sak som är bra är att man får lära sig att planera och strukturera sitt arbete. Vi får också uppgifter som är ämnesöverskridande och det är kul!
Elev
8 mar 2021

Förbättra era förmågor för eleverna.

Jag gick på vittra från års 4 till början av 6an. Jag mådde skit och när jag behövde en lärare så hade jag ingen. Min klass var högljudda och alla lektioner var dåligt pga. att vi hade alltid vikarier. Nu börjar jag 7an efter sommaren och är super nöjd med min nya skola. Dem har tagit tag i mina problem SOM ÄR psykiska och fysiska. Så i mina åsikter om vittra Södermalm är starka för att dem fick mig att må skit varenda jävla dag och sen deras lösning för det är att bjuda oss på glass? Nej nej nej. Det är inte så det går. Det ända jag kan komma på som är bra med skolan är deras lunchmat.
Förälder / Vårdnadshavare
24 sep 2020

Fantastisk skola

Helt fantastisk skola med engagerade pedagoger! Jag skulle säga att det är på grund av de som mitt barn idag visar på ett stort mod och jag behöver nästan aldrig påminna om saker då hon planerar och strukturerar sina gymnasieuppgifter helt på egen hand.
Förälder / Vårdnadshavare
14 sep 2020

En skola som bryr sig!

EN inkluderande skola som verkligen har hjärtat på rätt plats, dem har hittat ett bra sätt att genomföra undervisning så att den passar alla behov. Pedagogerna och ledningen är väldigt kompetenta och lösningsfokuserade!
Föredetta elev
5 sep 2020

Riktigt bra skola

En fantastisk skola med mycket bra och passionerad lärare som bryr sig om eleven. Lärarna kan oftast anpassa sig efter elevens behov samt utmana. Rekommenderar skolan till elever som vill kunna skapa en bra relation med ämnes lärare samt andra lärare, de är en väldigt familjär känsla på skolan. Man lär sig mycket mer på denna skola jämfört med en vanlig kommunal skola, passion som finns bidrar till en utökad motivation. De som är lite negativt med skolan är den delade matsalen med två gymnasium, men du vänjer dig efter ett tag samt bra uppvärmning inför gymnasiet:) samt rastytan är kanske inte den bästa. Rekommendera dock skolan och haft mina bästa tre skolår här.
Elev
4 sep 2020

Bra skola!

Bra skola med engagerade lärare och elever!
Förälder / Vårdnadshavare
24 aug 2020

Bra skola

Fantastisk skola, med lärare som verkligen ser och bryr sig om eleverna. Bra resultat och studiemotiverade elever.
Förälder / Vårdnadshavare
12 jun 2020

Grundskolan

Administration och rektor vill inte kommunicera med föräldrar. De kan inte hjälpa elever eller vill inte.
Mobbning och likgildikher från lärare är det viktigaste i denna skolan.
Elev
18 jan 2020

Skolan är Stockholm s sämsta

Katastrof på alla plan.....en riktigt dålig skola...dit elever flyttar för de får inte plats någon annanstans...rektorn är inkompetent....
Elev
8 dec 2019

Skolan är väldigt bra med bra lärare.

Det kan vara lite stökigt ibland men annars tycker jag att skolan är fantastiskt jag ångrar absolut inte att jag började på denna skola , alla lärare är väldigt trevliga och bra på att undervisa , man får också en väldigt bra relation med dem. Man får bra förutsättningar att nå höga betyg och undervisningen är varierad. Skolmaten är också väldigt bra, vi äter kött två dagar i veckan , vegetarisk två dagar och veganskt en gång, detta tycker jag är ett väldigt bra eftersom att en växt baserad kost är väldig viktigt för en hållbar utveckling. Det är också bra utsikt från matsalen
Elev
8 okt 2019

Personal som verkligen bryr sig

De är väldigt bra på att anpassa efter elevens behov inte klassen. Personalen bryr sig otroligt mycket och det är en trygghet i sig men som varsomhelst finns det alltid elever som förstör för andra. Det skulle behövas mer struktur allmänt hur de tar tag i bråk och dåliga beteenden. För övrigt är jag riktigt nöjd. Snälla människor, trevlig miljö, goda möjligheter att nå bra betyg.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen