Omdömen

2.1
Baserat på 15 omdömen och 135 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
27 feb 2024

En skola med engagerad personal!

En trygg skola där barnen dagligen möts av genuint engagerade pedagoger. Lätt att komma i kontakt med både lärare och ledning.
Elev
12 jun 2023

en elev

man får inte gå på toa eller drika vatten under lektionera. Lärarna vill typ aldrig hjälpa under lektionerna och de känns som ett fängelse där inne. Rasterna är bara 5 min man hinner knappt göra något innan nästa lektion.
Föredetta elev
9 mar 2023

En trygg skola

En skola med engagerade lärare som verkligen bryr sig om eleverna.
Elev
3 dec 2022

Trash skola från Borås och Ohio

Skolan är trash, deras mat är jätte äcklig, de tar bort skolgården hela tiden, Fattig skola, Jag tappade bort mina dyra skor och när jag hittade dem så var de helt trasiga, En lärare förstörde min kompis mobil med flit, Kan knappt andas inomhus, får huvudvärk nästan varenda dag, får inte ha masker på halloween, tog bort backen så vi kan inte åka pulka, vittra boken är trash.
Annat
10 nov 2022

jag önska jga stannade på min gamla skola

inte så bra...de använder utbildade lärare till vikarier och har fått några bra lärare att sluta på grund av det, skolgården blir mindre och mindre per år, smutsiga toaletter, det finns risk att tappa bort skor jackor OSV... i kapprummet, de tar aldrig juniorer och uppåt på nån utflykt, smutsiga toaletter otrevliga kockar, inga eventer det ända de gör varje år är lucia
Förälder / Vårdnadshavare
7 okt 2022

Värsta Skola

Katastrof
Väldigt dåligt stämning, ingen uppmärksammat på barn. Väldigt rörigt. Ingen information lämnas till föräldrarna. Dem lämnar barn själv utan koll. Ingen trygghet och säkerhet
Elev
11 feb 2022

Börja inte på vittra väsby!

Skolan är skit, från rektor till elever. Inga raster. du får inte ens gå på toa under lektionerna. Allt kul som finns på dator eller iped blockeras direkt om de ser nåt. Rektorn bryr sig inte om eleverna bara om skolans rykte. En lärare kränkte mig och min religion och jag sa detta till rektorn och hen sa att de skulle reda ut det här men nu har det gått 2 år och de har inte ens försökt. men så fort nån elev gör nåt så kommer de ringa hem polis anmäla osv, men när en lärare gör nåt de bryr sig inte ens. Eleverna är så otrevliga man kan inte ens vara i fred för de e så otrevliga. De är så kontrollerande. Sen höstterminen 2021 så har de kommit på om man tuggar tuggummi eller gör andra små saker så kommer de att lägga dig på konsekvenstrappa, vilket är sjukt eftersom att konsekvenstrappa är när man gör otänkbara saker så ska man hamna där inte när man tuggummi.
Föredetta elev
11 jan 2022

Si sådär

Inte så bra stämning mellan eleverna. Man känner inte så trygg…lärarna är helt ok men skulle gått på en annan skola om jag kunde. :/
Elev
13 dec 2021

extremt dålig skola!

Det finns otroligt få lärare som faktiskt bryr sig och är engagerade. Dessa lärare gjorde skolan lite mindre hemskt under min skolgång. Lektionerna är stökiga. Det kastas stolar och bord och skriks i korridorerna. Toaletterna är smutsiga. Det finns ingen som helst respekt mellan elever. Vissa lärare ger bra återkoppling, medan man inte vet hur man ligger till i andra ämnen. Matsalen är helt okej men väldigt högljudd. Det är extremt svårt att föra sin talan och göra förändringar på den här skolan. Ingen följer ordningsreglerna. Det snackas så mycket om värdegrund och att förebygga mobbning men det gör ingen skillnad alls. Generellt var den här skolan väldigt otrygg för mig och jag skulle inte rekommendera den. Den framstår som en jättebra skola på utsidan, men enligt mig är det helt annorlunda än hur den egentligen är.
Förälder / Vårdnadshavare
23 jun 2021

Katastrof!

Katastrof!!!! Då menar jag på alla plan som finns. Ingen trygghet. Dålig undervisning. Orimliga krav på barnen. Stökigt. Rörigt. Ingen information till föräldrar. Stressande miljö på alla sätt och vis.
Elev
26 maj 2021

Dålig skola.

Vi får inte ens ha raster på den här skolan. Rektorn vill att vi konstant ska ha lektioner. Vi får inte ens gå på toa eller dricka vatten. Om du vill ha 9 års fängelse så kan du börja.
Förälder / Vårdnadshavare
14 apr 2021

Hemsk skola

Väldigt dålig skola! Mina barn fick inte rätt stöd som nyinflyttade och pedagoger som tydligen inte lärt sig svara på mail! Skolsköterska som inte tycker att det är giltigt skäl att vara frånvarande från ett möte för att farmor i familjen gått bort.
Föredetta elev
24 nov 2020

Hemskt

Jätte dålig skola ger absolut inte god mat erbjuder aldrig ris eller nått gott
Förälder / Vårdnadshavare
24 nov 2020

RASIST SKOLA!!!

Helt orättvis. Skulle aldrig rekomendera den till någon.
Mitt barn gick i Vittra Väsby i 2 år och redan hade han blivit kallad n-ordet flera gånger. Dom har inte ens någon regel om sånt. Börja inte!!!
Elev
23 dec 2019

Innovativ och bra!

Mycket bra, integrerad utbildning. Lär sig leva i samhället på ett sätt som inte sker på andra skolor enligt min mening.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen