Omdömen

3.0
Baserat på 19 omdömen och 159 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
23 maj 2024

Vittra västra hamnen är tillbaka.

Vittra västra hamnen stänger inte ner längre, skolan är tillbaka och bättre än tidigare, välkommen tillbaka!
Förälder / Vårdnadshavare
23 jan 2023

Tiden på Vittra

Skolan kommer tyvärr bli nedlagd till sommaren 2023. Sista dagen blir 30 juni 2023. Skolan anger ekonomiska problem som orsak. Alltså att de har för lite elever på låg- och mellanstadiet. Vår tid på Vittra VH var lite som en berg-och dalbana. Vi började HT 2020 mitt i corona-pandemin. Då var det väldigt mkt restriktioner och man hann aldrig lära känna nån personal ordentligt eller ens hålla koll på vem som var vem. Detta vara nästan ett helt år. Skolan som sådan hade kunnat ha riktigt bra potential om man inte tog in vem som helst och med det menar jag: diagnosbarn som har väldiga svårigheter med anpassningar då skolan saknar de rätta resurserna. Kunskapsmässigt var det helt ok. Mina barn går just nu som sagt sin sista termin pga nedläggning. De går i 2:an och 4:an.. det har varit otroligt många konflikter under vår ”lilla” tid på skolan och det är himla synd att skolan inte tog tag i sånt. Allt handlar nog om pengar i slutändan vilket är himla tråkigt och går utöver barnen. Det har även förekommit bränder i skolan. Men jag vet inte hur jag ska betygsätta denna skola. Nu är det iaf för sent. Som sagt barnen kommer ändå sakna skolan och sina kompisar här. Några få lärare är underbara vissa av de slutade förra året tråkigtnog. Vet inte om den var värre/sämre än många av Malmös övriga skolor (både kommunala och privata)
Föredetta elev
18 jan 2023

Mitt skolliv på denna skolan!

Dom tafsa på mig på ställen jag inte vill berätta, dom sa att den var liten, och jag vill inte gå med om sånt igen, dessutom tog dom maj i brallan! Detta är oacceptabelt!!
Värsta skolan jag varit med om. Jag skriver denna recsnsionjen för att varna andra med en liten.. Börja inte på denna fula skolan!
Förälder / Vårdnadshavare
11 jan 2023

Bra skola, inte så tillrättalagd

Liten skola, nyttigt för våra barn att få träffa barn från alla olika bakgrunder. Något vi eftersträvar då vi ville att våra barn inte skulle vara för ”svenska” i VH där vi bor, utan istället vara förberedda för ett liv utanför Sveriges gränser i framtiden (helsvenska skolor är enligt vår mening något som skapar en snäv världsbild).Bra fritids och trevlig personal. Våra barn gick årskurs 4-9 och trivdes bra och lärde sig vad som behövdes för att kunna söka in på teknisk program m.m
Elev
13 nov 2022

En udda tågstation

Skolan är helt okej. Om du går i 5:an eller under så kan det vara tråkigt på rasterna eftersom du inte får gå utanför den tråkiga skolgården. Förskolebarnen har sniffat något för dem babblar en massa fula ord, mer än tonåringarna. Om din lärare är strängare och menar det när dem säger att dem ska ringa hem till ens föräldrar så skapar eleverna en bra arbetsmiljö. Lektioner som musik är kaos hälften av lektionen är bara att läraren säger till elever att vara tysta eftersom musik lärare inte är så stränga :|
Elev
10 maj 2022

Själva skolan är dålig

Själva skolan är dålig men lärarna är okej, men inte jätte. Människorna i skolan är inte så snälla, och om dem kastar någonting så tar de inte upp det!!!! Rapar och pruttar överallt, skit äckligt!!!!!!!
Elev
5 jan 2022

Speciell skola

Denna skolan är ganska speciell. Den är inte bra men den är inte dålig. Jag rekommenderar denna skolan för folk som ÄLSKAR DRAMA, i denna skolan går det inte att undvika bråk o drama. Om du tyckte att din skola var skum, så tror jag inte att du har sett en stor toa med blå färg överallt eller kiwi rester på tavlor. Om du tyckte att din skola hade skumma elever, tror jag att du har aldrig hört sånna ord som förskolebarnen i Vittra använder sig av. Men Vittra är en skola som kan kännas som en familj. De känns som att du kommer till ditt andra hem. Såå ja rekomenderar inte den men om du kan klara dig med bråk o tjafs så kommer du klara dig :).
Elev
2 dec 2021

Bästa skolan hittills

Bästa skolan hittills ut av flipp. Det är klart att det förekommer lite bränder då korta läraren måste rädda skolan med hjälp av brandsläckaren, samt lite fyrverkerier i skåpen. Men vad gör man inte för en skola man älskar? Rekommenderar vittra starkt! Men akta er, går man ner till småbarnen blir man förmodligen påhoppad av småungar som har större munnar än de flesta tonåringar. Tål du att aldrig ha någon plats att sitta på då sofforna blir fulla på mindre än 2 sekunder och älskar vikarier mer än dina riktiga läraren så är vittra skolan för dig! De flesta läraren har vi inte sett på 2-4 veckor. Eleverna är underbara och vikarierna med. Älskar vittra och vill aldrig sluta!
Elev
22 nov 2021

Branden är sann

Skolan är fantastik,maten är delikat och det är rent över allt. Toaletterna är underbara och luktar fräscht. Har gått på 2 skolor tidigare och denna är bäst hittills. Ibland är det fyrverkerier och bränder. En gång var det en så stor brand att det behövdes en kort lärare, tre brandsläckaren och brandmän. Underbar undervisning lärarna stannar i minst 10 år, de lämnar absolut inte mitt i året och sjukanmäler sig aldrig. ALLA läraren är utbildade. 9:orna detta året är fantastiska medans 7:orna (08:orna) inte har någon respekt alls mot lärarna. Rekommenderar 10/10
Förälder / Vårdnadshavare
16 okt 2021

Dålig skola

Skola inte in eran barn
Elev
27 maj 2021

uuuuuuuuuuuuuuuu

den e värst och stinker och dem hitta 3 råtor i skolan asså rekommenderar it alls att någon ska börja i den asså uu och lärare är rasistiska
Förälder / Vårdnadshavare
4 maj 2021

Omdömme.

Rektor tar foräldra på alvor och gör insatsar mot stögiga elever. Lärarna tar ett stort ansvar för trivsel, men didaktikken är inte den nyast direkt.
Elev
13 dec 2020

Värsta skolan.

Rekommenderar ej denna skolan asså den e hemsk alla slår varandra. Börja aldrig där ska själv sluta snart nästan hela skolan angår rasism rekommenderar verkligen inte plus rektorn e värst och skol maten uu
Personal
21 apr 2020

Rekomenderar ej vittra västrahamnen

Rektorn matts carlgren har utryckt sig rasistiskt mot elever & personal. Han har även en dålig atittud och instälning till barnan villket oroar mig mycket. Flera möten har hållts angående min chef men det har inte blivit bättre.
Föredetta elev
6 mar 2020

Helt okej

Helt okej men det beror nog på vilken typ av elev man är. Blir nog problem om man inte kan ta eget ansvar för sina studier, men annars bra!
Elev
23 feb 2020

Älskar vittra!!

Älskar vittra! Den har förändrat mitt liv
Rkga bröder som går här💯❤️
Elev
19 jan 2020

Riktigt bra skola asså

Aye im tellin ya den e rikti bra jag svär 💯% ni vet. De typ bomber å bränder men man bli van ya know
10/10 hade rekommenderat
Elev
8 jan 2020

Skolan är hemsk!

Blir mobbad. Lärare har blivit slagen. Elever har försökt tända eld på skolan. Elever har tänt fyverkeri innuti skolan. Lärare gör knapt något. Dålig kontakt med ansvars pedagåg
Elev
10 jun 2019

Börja inte

Kaos elever
Dålig miljö

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen