Omdömen

3.4
Baserat på 7 omdömen och 62 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
20 apr 2023

Bra skola!

Skolan är bra, det är lätt att hitta vänner och lärarna bryr sig verkligen om elevernas lärande. Ifall man är kräsen så kommer nog inte maten passa dig. Hade en kompis som var vegitarian och när det var kyckling-klubbor till lunch så fick hen äta en halv friterad succini på en glasspinne. Om det inte stör en så är det en perfekt skola att börja på!
Elev
2 maj 2022

Bästa bästa

jalla fem fem jag går på den jätte bra lär mig massor av nya saker varje dag maten är som på en fin restaurang
Förälder / Vårdnadshavare
1 feb 2022

Vittra - En gång bra, men nu på väg utför

Det här var en gång i tiden en bra skola, men är det inte längre.
Kommunikationen mellan skola och föräldrar är bristande och sker huvudsakligen via en app som är urdålig. Ibland uteblir kommunikationen helt, och det kan hända att barnen är på utflykt utan någon som helst information till vårdnadshavare.
Mobbing är också ett pågående problem, och det löses oftast genom att föräldrar flyttar sina utsatta barn snarare än att mobbarna hanteras.
Mat- och lunchfrågan är ett tredje återkommande problem som man från skolans sida låtsas hantera genom att skenbart föra en dialog med föräldrar.
Bakom en snygg fasad döljer sig mängder med ej adresserade problem!
Föredetta elev
7 dec 2020

Inte bra

Skit dåliga lärare. Allt är bara sämst med denna skola, hatade den när jag gick där och hatar den fortfarande.
Förälder / Vårdnadshavare
15 nov 2020

Fantastiskt bra skola

Vittra är en fantastiskt bra skola med mycket trevliga, engagerade och proffsiga pedagoger och skolan har en bra ledning. Vi är jätteglada över att vi har båda våra barn på skolan.
Elev
12 dec 2019

Väldigt bra

Nu går jag mitt sista år på skolan och har varit med sedan 6:an. Jag har inte ångrat mig. Det är en jättebra skola med jättebra lärare som verkligen engagerar sig, men också bryr sig om varje enskild individ. Om det går dåligt för en i skolan vill de hjälpa till och försöker verkligen att hitta en lösning på hur man ska bli bättre även om planen kanske inte alltid funkar. De tar också verkligen varje problem på stort allvar. Om någon skulle råka ut för något kontaktar lärarna föräldrarna, bestämmer samtal med lärare och andra elever, samt med rektorn om det skulle vara något väldigt dåligt som hänt. På vittra vill lärarna och rektorn att man ska må bra och anstränger sig verkligen för att man ska ha en bra skolgång. Jag kan verkligen rekommendera Vittra!
Förälder / Vårdnadshavare
22 apr 2019

Bra stämning och engagerade lärare

Jag har två barn på Vittra Vallentuna, årskurs 6 och 9. De har båda gått på skolan sedan förskoleklass. Det är en tillräckligt liten skola för att alla elever ska känna (till) varandra, och lärare och personal detsamma. Ledningen är tydlig och transparent, och det verkar vara en bra stämning hos lärarkåren. Min uppfattning är att Vittras metodik passar bäst för elever som har förmåga att ta mycket eget ansvar för sin utveckling, vilket ställer lite högre krav på både elever och föräldrar att engagera sig. Jag rekommenderar Vittra Vallentuna till föräldrar som ska välja skola i området. Mindre bra är att skolan saknar idrottshall och eleverna därför behöver använda lokaler en bit bort.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen