Omdömen

4.6
Baserat på 31 omdömen och 249 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
6 dec 2023

Nöjd Tidigare Elev

Riktigt bra skola med fantastiska lärare. Liten vilket jag bara ser fördelar med då man lär känna alla ordentligt. Perfekt utbildning som förbereder både till jobb direkt efter studenten men också studier om man vill det.
Föredetta elev
8 nov 2023

Indus

Bra skola

Liten skola med bra, kunniga lärare. Upplägget av kurserna är också toppen och det finns både möjlighet till att jobba eller plugga vidare efter studenten
Elev
27 apr 2023

Utmärkt skola

Sjukt fina elever med bra värderingar och sååå bra lärare! Alla blir sedda och skolan jobbar otroligt mycket med allas fysiska och psykiska hälsa för att alla ska ha en bra tid och man får alltid extra hjälp vid behov
Elev
11 dec 2022

Nöjd elev

Bra kombination av teori och praktiskt lärande. Välmotiverade ärare som vill att du ska lyckas. Nära relation med företagen och god chans till jobb.
Elev
14 okt 2022

Otroligt bra skola

Väldigt bra skola med lärorika lektioner och riktigt bra lärare
Förälder / Vårdnadshavare
17 jan 2022

Utmärkt skola!

Volvogymnasiets förmåga att fokusera varje individ och dess behov är väldigt bra! Det har lyft mitt barns självkänsla och resultat avsevärt! Det är också en fantastiskt fin sammanhållning mellan elever och elever-lärare. Jag kan verkligen rekommendera volvogymnasiet för era barn!
Elev
15 dec 2021

Volvogymnasiet = görbra

Jag tycker skolan är väldigt bra då man t.ex. får bra utbildning (som man dessutom får anpassa väldigt mycket), sommarjobb, väldigt bra möjlighet till jobb efteråt eller möjlighet att läsa vidare för den som vill.
Elev
15 dec 2021

Industriteknik

Möjlighet för både Jobb och Högskola

Man blir väl omhändertagen och extremt trevlig miljö att spendera majoriteten av dagen på. Skolan jobbar mycket med det sociala i början vilket gör så att alla känner varandra och bemöter varandra med respekt resterande skoltid. Att tänka på är att om man ska läsa allt läser man ca 4år skoltid på 3 år men många kurser är valbara. perfekt gymnasium om man inte vet om man ska plugg efter gymnasiet eller börja jobba, du förbereds för båda. bör också nämna att man äter på volvo fabrikens resturang vilket innebär att man käkar riktig resturangmat, ingen vanlig skolmat.
Elev
15 dec 2021

Kommunikation

Volvogymnasiet

Volvogymnasiet jobbar hela tiden med att alla ska känna sig trygga och ha roligt. Man får en väldigt bra gemenskap med båda lärare och elever från alla klasser. Volvogymnasiet hjälper dig hela tiden att få ihop skolarbetet med ditt sociala liv
Elev
15 dec 2021

Antagligen det bästa valet av gymnasium

Mycket trevlig miljö med flertal aktiviteter att utföra under pauser. Intressanta lektioner med en stor variation av arbetsuppgifter. Mycket trevliga lärare och en bra sammanhållning mellan alla individer!
Elev
15 dec 2021

Ärlig bedömning

Fina lokaler och bra stämning. Skolan får också klara pluspoäng för kaffemaskinerna.
Elev
15 dec 2021

Årskurs tvåa

Bra skola med bra resurser, liten skola och svårt att hitta flera vänner pga det
Elev
15 dec 2021

Utmärkt gymnasielinje

Väldigt bra skola. Är oerhört nöjd med mitt gymnasieval. En skola där man verkligen sätter eleverna först i alla tillfällen.
Elev
15 dec 2021

Bra skola

Det är en bra skola mysig
Elev
15 dec 2021

Gratis kaffe och utmärkt utbildning

Bra och trevliga lärare som vet vad de sysslar med. Bra sammanhållning i klasserna och roliga aktiviteter. Även väldigt bra mat. Gratis kaffe är ett plus i kanten :)
Elev
15 dec 2021

Mycket bra skola

Oerhört bra utbildning som är lätt att anpassa för sina framtidsplaner. Trygg miljö med bra lärare och elever som får en att känna sig trygg. Rekommenderar starkt för alla oavsett tidigare kunskap eller erfarenhet.
Förälder / Vårdnadshavare
6 dec 2021

Glad förälder

Fantastisk skola, som förälder kan man bara vara glad att barnen fick möjlighet att komma in.
Föredetta elev
27 sep 2021

Kungskola

Riktigt bra skola, bra lärare och extremt bra mat. Roliga kurser med roligt och engagerande innehåll för den som intresserar sig av industriella/tekniska saker.
Föredetta elev
13 sep 2021

Bra skola

En riktigt bra skola. Kommer ihåg när alla volvoämnen som var extremt roligt och lärorikt Rekonomderar till någon som är/vill bli tekniskt intresserad. Du behöver ej ha några förkunskaper utan med bra lärare på volvo kan alla lyckas
Elev
18 feb 2021

Toppen skola generellt

Skolan är absolut mycket bra, men de kan lätt få det att låta som att det bara är att "glida egenom" åren... med tiden märker man att det faktiskt gäller att få högre betyg och visa fram sig så mycket som möjligt för att vara intressant. Så om man vill ha det lättare utan större stress eller press skulle jag välja en annan skola med liknande inriktning.

Annars är det bra jobbmöjligheter, men nästan endast inom volvokoncernen. Efter 3an kommer man inte ut som fullt ut elektriker, mekaniker, programmerare eller vilken inriktning man nu väljer, man kan alltså kanske inte söka jobb utanför volvo med den utbildningen man har, då man inte är utbildad nog för det. Sen KAN man få chanser ute i företagen att gå kurser och utvecklas, men det tar något år extra än de 3 på skolan.

Jag är inte helt nöjd med mitt val av skola, men det betyder inte att skolan är dålig. Jag är bara inte jätte intresserad av att ha grupparbeten 90% av tiden, och kurserna är heller inget jag älskar förutom vissa praktiska moment. Men jag vet att det finns många där ute som hade älskat volvogymnasiet och om man är intresserad utav industri ska man verkligen försöka ta sig dit! Miljön är mycket härlig, och man känner att det är lätt att prata om det man tycker är svårt eller jobbigt - lärarna vill alltid ditt bästa.
Elev
1 feb 2021

Bästa skolan

Väldigt nöjd med mitt val
Elev
13 jan 2021

Bra skola

Jättebra skola, lärarna vill elevens bästa och mycket hjälp erbjuds. Bra gemenskap och förståelse mellan eleverna och lärarna.
Elev
17 dec 2020

Världens bästa skola

Skolan har bra lärare, fina lokaler och en gemenskap jag inte sett på någon annan skola. Du får en bred utbildning där du får lära dig skaer som mekanik, elektronik, produktion och automation. Att man också har valet att läsa till särskild behörighet inför högskolan är perfekt.
Föredetta elev
17 dec 2020

Helt ok

Ganska dålig stämning på skolan. Lärare ser tyvärr väldigt olika på eleverna.
Elev
23 nov 2020

Bra val för framtiden

Riktigt trevliga lärare som är kunniga i arbetslivet och vet vad de pratar om. Undervisningen är bra och sommarjobb på Volvo erbjuds. Lokalerna är lite små men eftersom det bara går 48 elever i varje årskurs är det tillräckligt för att kunna umgås och trivas. Det är även ganska bullrigt ibland eftersom skolan ligger i ett fabriksområde.
Elev
20 nov 2020

Bästa nånsin

Bästa nånsin, älskar min skola
Elev
19 dec 2019

Skövdes bästa gymnasium...

Riktigt bra skola. Bra och engagerade lärare som bryr sig om elevernas bästa. God mat och bra lokaler. Man har även stor möjlighet till att välja inriktningar man gillar. I allmänhet en bra skola
Elev
18 dec 2019

Volvogymnasiet är Skövdes bästa skola...

Riktigt bra skola. Bra mat, engagerade lärare och roliga lektioner. Många valmöjligheter och sommarjobb på Volvo.
Elev
24 nov 2019

Mycket bra mat på restaurangen

Bra ,ordnignsam och seriös skola
Elev
21 okt 2019

Ångar INTE mitt val

Mycket bra, lärare som bryr sig
Visar 30 av totalt 31 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen