Omdömen

3.5
Baserat på 14 omdömen och 112 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 dec 2022

Häst

Skolan

Skolan är allmänt bra på utsidan, men när man väl är i skolan så är den inte bra, lärarna och rektorn bryr sig inte om man utsätts för mobbning. De som en eleven på skolan kan utsättas för är homofobi, rasism, kvinnoförtryck m.m
Elev
24 sep 2022

Häst

Så så bra!

Jätte bra skola verkligen älskar den!! Har bara gått i några veckor men lärarna känns redan väldigt bra! Jag har roligt på alla lektioner och maten är super god! I stallet har jag världens bästa lärare och hästarna och ridpassen är så lärorika!! Kan verkligen rekommendera då jag också har högskoleprofil som verkligen är något extra jämfört med andra naturbruksskolor!
Föredetta elev
17 jan 2022

Häst

Välj annan skola om du vill läsa häst

Finns helt klart bättre skolor. Skulle kunna skriva en lång berättelse om hur personalen på avdelning häst har misskött det hela.

I snabba drag så är tyvärr delar av personalen oengagerad i sina elever, dåliga på att stötta, särbehandlande och vissa rent av nedvärderande mot sina elever. Finns såklart undantag, hade två lärare som varit helt fantastiska!

Det slarvas med papper både till CSN och med div intyg som man som elev ska erhålla under utbildningen. Kurser skjuts upp för att sedan aldrig bli av.

Sker mobbing i stallet så blundas det för det. Otrygg miljö att vistas i när vuxna inte kan finns till för elever som råkar illa ut.

Helt klart undermåligt.
Annars en fin anläggning och väldigt trevliga hästar. Synd att lärarna inte kan leva upp till resten av standarden.
Elev
7 maj 2021

Häst

Välj vreta!!

Bästa valet jag har gjort i hela mitt liv. Ditt intresse blir kombinerat med skolan och alla lärare är helt underbara. Du får alltid hjälp när du behöver och det finns gott om stöttning. Skolan är stor och rymlig med en känsla av att man hör hemma här.
Elev
5 jan 2021

Sök till Vreta för en bra o rolig utbildning

Jag är en grabb på 16 år som går i 1:an, jag har bara då gått en termin och jag älskar redan skolan. Den är stor och har stora lokaler, lärarna är väldigt bra. Så jag skulle tipsa Vreta utbildningscentrum till alla.
Föredetta elev
21 dec 2020

Nja, bättre skolor finns

Vissa lärare och mentorer är helt fantastiska! Andra borde tänka om deras yrkesval. Hade en lärare som hela tiden idiotförklarade och klankade ner på vissa elever.
Har dock ingen lust att hjälpa dom som har inlärningssvårigheter eller andra diagnoser, fick aldrig den hjälp jag behövde trotts att jag bad om det. De ville dock hjälpa till när det var försent.
Elev
22 nov 2020

Kan varmt rekommendera!

Bra skola. Har inte gått så länge men trivs verkligen! Går Häst och trivs bra i både stallet och i själva skolan. Jätte bra och fina hästar och instruktörer! Kan varmt rekommendera. Lite mindre bra vego mat vissa dagar men köket anstränger sig och är snälla och lagar extra mat till de med allergier. Har själv egen mat som de lagar specifikt till mig och är väldigt nöjd!
Elev
11 mar 2020

Fantastisk

Fantastisk skola med bra variation på lektioner samt bra lärare som hjälper till om någon har problem. De jobbar även mycket för att varje individ ska klara sin gymnasie examen
Elev
21 feb 2020

Toppen!

Bra lärare som tar tag om någon elev mår sämre eller behöver hjälp över något man funderar över och väldigt bra kombination med praktiska ämnen och teoretiska
Elev
21 jan 2020

Bra skola :)

Bra kombination av praktiska och teoretiska ämnen
Elev
16 jan 2020

bästa skolan

Fantastiskt bra skola! Finns absolut ingenting att anmärka på.
Föredetta elev
25 okt 2019

Toppen

Lärorik skola som ger bra erfarenhet för framtiden!
Elev
6 okt 2019

Rolig utbildning menntråkig attityd

Bra utbildningar. Tråkig attityd på vissa lärare. Gymnasiet behöver arbeta på alkoholproblem som finns i den unga åldern
Elev
10 jun 2019

Sådär.

Bra personal. Sämre upplägg av praktiska lektioner, så som helg och lovlektioner.
Järngården 3, 59076, Vreta kloster
Elisabeth Bringer Hallberg
013-227910

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen