Omdömen

2.7
Baserat på 33 omdömen och 246 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
22 jan 2024

Ellinjen, inriktning data

Anställer skeva människor

Brist på lärare, då tar skolan in en "lärare" som får alla elever att må dåligt och inte ens vilja gå till skolan. En person som bara skyller på eleverna och tar inte ansvar själv för dom fel han gör. Bara skriker på eleverna. Försöker bestämma över dom andra lärarna också som varit där i över 10år. Rektorn skiter i vilket fast vi elever säger till henne. Så länge läraren O finns kvar så börja inte på det programmet med datainriktning du kommer må psykiskt dåligt!
Elev
26 nov 2022

Fordon och transport

Fordon och transport

Alla lärare ser än näst intill hela tiden. Läraren hjälper dig att komma ikapp och du hamnat efter
Elev
4 nov 2022

Samhälle

Inte dåligt, inte de bästa

Skolan är okej. Eftersom att det är den ända gymnasieskolan i enköping så funkar det bra. Lite stökigt med så många elever och det blir väldigt trångt i matsalen när det är dags för lunch.
Elev
18 apr 2022

Handel

Inte så bra

Hej!
Jag är en tjej som går på Westerlundska och skulle inte säga att det är det bästa om du har eller behöver hjälp i skolan. Samt att skolan har en väldigt stökig stämning, det är svårt att få ro och liknande.
Elev
1 apr 2022

Natur/Teknik.

Helt ok tbh, bra skola, bra lärare dålig miljö

Varm skola med dålig luft men väldigt bra lärare. Kass studiero tom på lektioner och klassrummen hjälper inte. Glasfönster på NA/TE/SA gör att det känns som ett växthus under sommar, senvår och tidig höst. Under vintermånaderna kan skolan vara kylig men inte kall, det räcker gott och väl med en hoodie
Elev
8 sep 2021

Natur/Teknik.

Gör egen research.

Jag skulle inte fokusera så mycket på dessa reviews. De med dåliga reviews har GARANTERAT struntat i skolan, bråkat runt, inte skött sig, osv. Och tycker då de har behandlats dåligt.

De med bra reviews kan vara falska(dock tvivlar jag starkt på det) men även byggda på lögner.

Min rekommendation är att göra din egen ”research” och se vad du tycker.

Själv, är jag ett stort fan av personal och hjälp man kan få, dock ett mindre fan av luften och värmen i de flesta rummen.
Mm
Föredetta elev
25 aug 2021

Ekonomiprogrammet

Bra om man inte behöver inte extra hjälp

Skolans lokaler är ganska sunkiga om man går i D- eller E- byggnaden. Dålig luft vilken gör att det luktar ruttet hela tiden. I M-byggnaden där ekonomi är baserat så är det fräscha lokaler fast väldigt trångt och lyhört. Det flesta lärare är bra och kan ofta anpassa sig efter elevens behov, vissa kan/bryr sig dock inte om dessa behov. Jag är nöjd med mina lärare och när vi har vid vissa problem kontaktat programrektor så har hon alltid försökt hjälpa oss att få det vi önskar.
Skola överlag är bra om man inte behöver extra hjälp osv.
Elev
18 aug 2021

Samhälle

Skolan

Bra lärare، jag trivs i skolan. Man får mycket hjälp
Föredetta elev
27 jun 2021

Fordon

Mitt omdöme

Rätt bra skola och så men är inte riktigt nöjd hur det va kring en handledare jag hade som inte riktigt va så tydlig och bra där mot slutet av gymnasiearbetet. Skulle återkomma om förlängd tid men han återkom aldrig. ******** läraren va inte den bästa heller då jag hade möjlighet till muntligt men det gällde bara om jag klarade ett prov skriftligt så det va inte 100% anpassat. Klarade inte av proven då det hen la upp provet på funkade inte för mig. Det står inte hur man ska göra för att klara av en kurs utan denna gnällde på att jag va tvungen att göra prov för att klara det hela. Klarade inte engelska 6 då det inte fanns part 2 varken i Haldor eller i Teams i en mapp där boken va iallafall frågor och sen så sa varken en studio eller läraren om vem som hade koden till ett prov som jag skulle göra men jag kunde inte utföra det pga att ingen sa något.
Förälder / Vårdnadshavare
4 mar 2021

Restaurang

Rekommenderas

Skolan har visat stort engagemang för min son, haft bra bemötande och kompetent personal. Familjär stämning med fokus på att målen nås - det har varit en bra utveckling av personligt ansvar och arbetsglädje.
Förälder / Vårdnadshavare
3 mar 2021

Barn och fritid

Nöjd förälder

Mycket kunniga och engagerade lärare. Bra tillgång till stöd och hjälp av specialpedagoger.

Tydlig information från mentor och löpande omdömen i alla kurser. Jättebra för mig som förälder!
Elev
17 feb 2021

Teknik

Helt okej

Jag trot att din upplevelse av skolan har mycket att göra med vilken linje man går, då det är över 1000 elever på skola.

Teknik lärarna är rätt bra, vi har samma program rektor som Natur och hon bryr sig mycket om alla elever och har även förståelse ifall man hamnat efter pga sin psykiska hälsa, ifall det går dåligt i någon kurs så pratar hon med eleven och ser hur man kan lösa det på bästa sätt.

Lokalerna är dock inte så najs, det är extremt varmt på sommaren och rätt kalt på vintern, på teknik är det även rätt så trångt, Natur har det bättre, dom har ett fucking kök på sitt torg (man ska bara vara på sin linjes allmän yta)

Personligen så trivs jag inte i min klass vilket försämrat min upplevelse av skolan, men tycker annars att den är rätt bra, men som sagt det beror nog mycket på linjen också.
Elev
9 feb 2021

Ekonomiprogrammet

Kass skola

Skitdålig skola med kassa lärare, maten är oätbar, dålig luft, ful och tråkig skola & stränga lärare. Ingen tar hänsyn till en, om man inte har en bra klass. Ledningen skiter i en åsikter och gör vad dem vill och likaså programrektorn. Gå INTE på denna skola. Om du kan välja denna och någon annan, ta den andra!
Elev
9 feb 2021

Estetiska Programmet

Inte särskilt bra

Skolan är inte så bra. Dålig kommunikation mellan lärare, dålig mat och dåliga lokaler.
Föredetta elev
9 feb 2021

Vidrigt gymnasie

Den e sämst, maten e äcklig, alla människor där dömmer dig och skrattar åt dig. Folk trycker ner dig så din ångest blir värre och du tappar självförtroendet. Du känner dig inte trygg där och lärarna gör inte ett skit om du säger att du inte känner dig trygg där för att du råkat stöta på din våldtäktsman som ingen ändå bryr sig ett skit om. Med andra ord westerlundska gymnasiet är sveriges vidrigaste ställe, spyr på det. Jag tycker genuint synd om den som går där. Lycka till säger jag ba till den som vill gå där.
Elev
7 feb 2021

Dålig skola

Välj en annan skola om du har möjlighet
Elev
15 jan 2021

50/50

Finns en del lärare som är fantastiska. Sen fanns också min mentor som blev arg på att jag var deprimerad och släppte ansvaret för mig till en annan som inte ens var lärare på mitt program (allt utan att prata med mig). Min rektor förstod inte heller hur jag mådde.
Sen gick jag estet och där är lärarna bättre och man har det jätte bra och får ha konserter.
Elev
10 jan 2021

Sämsta skolan nånsin

Under somrarna är det så dålig luft att man knappt kan andas, det stinker svett så fort man kliver in genom huvudentrén och klassrummen går inte att befinna sig i eftersom ACen aldrig fungerar. I vissa korridorer där bland annat samhällslinjen har sina lektioner är det glastak så det blir otroligt varmt där när man väntar på att lärarna som aldrig kommer i tid ska komma och låsa upp dörren så man kan ha en lektion. På vintrarna är det så kallt att majoriteten går runt med vinterjackor 24/7. Matsalen är alltid full trots att dom har gjort schema för när alla klasser ska äta. Förra året så hittade elever mask i fisken två gånger och maten generellt är oätbar, köttbullarna och pannbiffen är råa i mitten. Dom stoppar i jätte mycket morot i alla pastarätter så det i princip bara smakar torr pasta med morotssoppa. Alternativen är nästan alltid antingen fläsk eller vegetariskt medans kyckling nästan aldrig finns. Lärarna är dryga och bryr sig inte ett dugg om hur det går för eleverna. Cafeterian är alltid full, det går alltså 1500+ elever i skolan men ändå väljer dom att endast lägga typ 7 bord i cafeterian. Det enda bra är helt ärligt eleverna som går i den, sköna människor och väldigt välkomnande. Allt annat är dåligt, välj en annan skola om du har möjlighet och inte vill kvävas på somrarna och dö av antingen kylan på vintern eller svält p.g.a. Maten. :-)
Elev
18 dec 2020

Börja inte på westerlundska gymnasiet

Jag tycker inte om denna skolan! Jag gick på en annan skola innan och den var så så så mycket bättre! Värsta skolan jag någonsin gått på... maten är vidrig, lärarna är inte bra och rektorerna tar verkligen inte hänsyn till dig som elev på skolan!!!
Elev
16 dec 2020

Överlag dålig skola

Dålig skola. Mat som är icke ätbar 9/10 gånger.
Dåliga inkompetenta lärare.
Dåliga gamla lokaler, 40 grader på sommaren och -20 på vintern i klassrummen.
Dåliga möjligheter till parkering.
Överfull matsal utan någon som helst hänsyn till Corona.
Ej tillräckligt med grupprum. Speciellt inte i de nya barackerna som ekonomiprogrammet blivit tilldelade, men de räckte ej till innan dess heller.
Elev
11 dec 2020

Horribelt

Skolan är dålig, har ingen sammanhållning bland elever och lokalerna är på gränsen till att brista, skolan skulle stängts för år sen men eftersom en ny gymnasieskola inte byggts än måste skolan vara öppen.
Elev
4 dec 2020

SÄMST

Obrydda lärare, gamla lokaler, dålig mat, obrydd ledning
Elev
22 aug 2020

Dålig skola

Dåligt, gammal, mycket elever, dåligt byggt,.
Elev
6 jul 2020

Dåligt

Dålig mat dåliga lärare dålig skolmiljö bryr sig inte om eleverna
Elev
17 mar 2020

INTE bra

Äcklig mat, det tas ingen hänsyn till alternativ kost. Vissa lärare är helt inkompetenta. Skolan lokaler gav mig astma. Det är dammigt och dåligt ljus.
Elev
25 feb 2020

Kasta inte bort tre år här!

Maten lagas av argsinta och likgiltiga mattanter som inte verkar bry sig om vad de serverar. Jag går Ekonomiprogrammet, ganska bra lärare men väldigt knappa resurser till programmet erbjuds.Trångt, fult och nästan ingenstans att studera.
Elev
20 dec 2019

Super bra skola

Jag blir hotad med kniv av byggarna och det är mask i maten
Elev
6 dec 2019

Välj annan skola om du har de möjligheterna

Lärarna är inte bra på att bedöma
Elev
17 nov 2019

Skolan är underbudgetterad, därför undermålig.

Jag går naturprogrammet vilket är ett av få program som är bra. Övriga program har inte tillräckligt med arbetsytor och det finns lite möjlighet att sitta och plugga utan för klassrummen. Eftersom att de ska byggas en ny skola (Och det här pratats om det i ca 10+ år) har inga förbättringar gjorts på skolan. Det är mycket uppdelat mellan programmen och grupperat överlag. Syvarna och elevhälsa jag haft kontakt med lämnar att önska. Mycket lite utrymme för att individualisera sina studier. Mycket av detta beror i grund och botten på att kommunen underbudgetterar skolan ordentligt och ligger i botten av Sveriges kommuner både på skolpeng och resultat
Elev
4 okt 2019

Underbara lärare!

Lärarna på bygg- och anläggnignsprogrammet bryr sig verkligen om eleverna och hur det går för de i skolan. Tar hänsyn och är riktigt trevliga lärare.
Visar 30 av totalt 33 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen