Omdömen

2.9
Baserat på 28 omdömen och 219 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
14 mar 2023

En riktig piss skola!!

Dåliga lärare som inte ger elever uppgifter när dom är sjuka. Lärarna och rektorer kränker elever. Maten smakar så dåligt att elever har slutat äta maten.
Finns mer att dra upp. Men om jag gör det så blir det en fakta bok.
Föredetta elev
10 okt 2022

Sam-beteende

WG - Bra skola med trevliga människor

Fina och trygga lokaler, bra ljus i speciellt de nybyggda Sävehuset där man känner sig motiverad till att jobba effektivt! Ganska bra skolmat! Väldigt stor skola med hela 6 olika hus vilket jag tycker är skönt! Dock inte så många platser som erbjuds att sitta o plugga utomhus vilket jag tycker är dåligt. Trevliga lärare och elever!
Föredetta elev
22 sep 2022

Besviken på skolan

Tyvärr så är inte gymnasieskolan (Wisbygymnasiet) alls bra. Jag hoppade av skolan efter ett år och jobbar nu istället. Trivdes inte alls och väldigt grov mobbning som försiggick och lärarna brydde sig inte alls. Sen så var vissa av lärarna helt ärligt elaka. Sa kommenterar påpekar folks utseende och kroppsstorlek mm. Trode jag skulle trivas mer i skolan när jag började gymnasiet men nej tyvärr inte
Elev
26 sep 2021

Besviken

Dålig skola, allt är anpassat efter stadsbor och det visas noll hänsyn till personer som bor på landet. Schemat är värdelöst och vissa lärare förtjänar inte jobbet. Dålig luft och väldigt kall skola. Hanterade corona-situationen riktigt dåligt. Väldigt äcklig skolmat.
Föredetta elev
9 maj 2021

Nja...

På vintern fick man sitta INNE med vinterjacka, mössa och vantar för att det var så kallt. En av lärarna var så himla vimsig. Hon tvingade oss stanna kvar när det var lunchdags för att hon inte var färdig (??????!!). Såklart att hon slutat nu när jag gått ut skolan. Lärde mig inte ett dugg av henne. Det var rörigt med brandlarm som gick hela tiden för att folk inte kunde bete sig. Don't get me wrong; det fanns många bra lärare också såklart... Men vissa borde inte alls jobba där. Miljön var helt okej, bättre i några av husen. Matsalen gick jag bara till två ggr/v för att maten var så dålig. Lärare sa att de inte skulle lägga i sig i när man hade fyllt 18 men de gjorde de ändå. Hotade med studiebidrag hit och dit.
Elev
16 dec 2020

Bäst på Gotland - med några minus

Av de val på Gotland är Wisbygymnasiet helt klart det bästa.

Arbetsro är bra, det finns mycket grupprum och små hörn att plugga i.

Tyvärr är luften inte alltid så färsk, även i de ny renoverad husen. Dock kan man överleva det.

Lärarna är i min erfarenhet bra och pedagogiska.

Maten är helt ok.


Gick Naturvetenskap
Elev
12 dec 2020

Ganska bra skola

Skolan är väldigt bra överlag. De har problem med temperaturen och med luften, men inget som man inte lever igenom. Jag har fått mycket studiero, tror dock det handlar egna val och en bra klass. Distans är inget skolan är bra på alls och är helt oförståeligt att man inte får mat under den. Skolförslag undervisning fungerar suveränt så länge man inte får de få inkompetenta lärarna. Maten är inte speciellt god, men finns i alla fall alltid ett vegetarisk alternativ samt några rätter de lagar kanonbra. Främst är fiken otroligt trevliga med sin personal som kan göra hela ens dag!
Elev
11 dec 2020

Wg är helt okej

Den är helt okej för elever med alla slags omdömen, intressen och bakgrunder
Elev
2 dec 2020

Wisbygymnasiet 1 1 1 1

Wisbygymnasiet har både positiva och negativa sidor. Restriktionerna har blivit bättre och det finns handsprit över allt, det finns personer som ser till att man håller avstånd. Själva skolmaten är dock något som wisbygymnasiet behöver förbättra och satsa lite mer på. Även vissa lärare som kan vara lite otrevliga. Arbetsmiljön är bra och det är en väldigt fin skola med många bra och trevliga lärare.
Föredetta elev
24 nov 2020

statiska steffen

Får du inte en stöt i steffen så har du lyckats i livet
Elev
20 nov 2020

Helt okej

Stor, de flesta husen är renoverade och fräscha, nu under corona är de dock inte så måna om restriktioner. Vi har uppdelad distans och skiftar i veckor så två årskurser är i skolan åt gången, ingen mat ordnas åt distanseleverna. Även brist på handsprit. Trappor är enkelriktade men korridorerna är fullproppade med elever. Alltid dålig luft i klassrum men för övrigt är det mesta okej. Maten är dock katastrof, man går sällan till matsalen.
Elev
18 sep 2020

Wisbygymnasiet

Jag tycker Wisbygymnasiet lyckats väldigt bra med hur de har hanterat situationen!
Elev
13 sep 2020

Sådär

Funkar väl, svårt när de var distans. Fick inte den hjälp jag har rätt till
Elev
10 sep 2020

Hemskt

Ingen förändring alls, matsalen är trång inga plasthandskar erbjuda. Lite utsatt handsprit, bänkar i klassrum har ej minskat. Detta oroar mig då jag har folk i min närhet som är i riskgruppen. Stäng ner skolan eller gör en förändring!
Föredetta elev
8 sep 2020

Helt okej

Väldigt bra utlärning och en allmänt toppenskola
Föredetta elev
22 aug 2020

Helt ok

Helt okej, blev dock utbränd på denna skola.
Finns bra lärare men även lite mindre bra! Kallt i husen på vintern och man måste gå men ytterkläder inne.
Elev
26 maj 2020

Bra skola

Tyvärr en del som klagar. Håller ej med. Fin och fräsch skola med en del riktigt bra lärare, och andra mindre bra. Vilket inte är något ovanligt. Det enda som går att klaga på är en del inkompetenta biträdande rektorer i skolledningen.
Elev
29 apr 2020

Oförstående

Har alltid tyckt om skolan tills corona kom. Ni ställde in studenten utan att lyssna på oss! Ni ska skämmas! Det fanns så himla många bra lösningar, men ni sket i det bara
Elev
30 jan 2020

Njaaa

Hmm vart ska man börja, maten är och har aldrig varit bra, kallt som alaska på vintern och rena Afrika värmen på sommaren, obekväma stolar. Finns ok lärare men en hel del som borde byta karriär. De nya lokalerna är iallafall rätt så bra
Föredetta elev
23 dec 2019

Helt ok

Ny renoverade lokaler, tråkigt bara att elever förstör
Elev
15 dec 2019

Skolan suger

Skolan är helt jävla värdelös kalt som fan i klassrummen skit lärare och maten suger trivs inte.
Elev
12 dec 2019

Skolan är dålig

Finns ingen arbetsro. Kallt som fan. Dålig luft. Det var bajs i trapphuset. Snus på vägarna och golv, överallt!!! Folk spottar inomhus. Skolsköterskorna är aldrig på sina rum, dem sitter i cafeterian och pratar. Dem flesta lärarna är ganska snälla men inte helt förstående för diagnoser.
Elev
18 nov 2019

Duga fö o va skolu

Tycker skolan är helt okej. Maten kan vara god och ibland kattspya med bajs. Tycker dem flesta lärarna är trevliga. Alla är ju människor och man kan ju inte gilla varje person samma sak tvärt om. Jo men jag kan säga att jag trivs bra där. Dock så suger syvarna.
Elev
18 nov 2019

Ojojoj..

Alldeles för kallt under höst och vinter i husen och alldeles för varmt på somrarna. Används ens någon slags ac? Dåliga stolar & bänkar, får mycket ont i ryggen. Ofta huvudvärk samt nackont då man alltid sitter och kollar ner på data/bok. Borde införas reglerbara bänkar i ALLA klassrum, inte bara någon enstaka bänk i 2 klassrum i steffen(??). Vissa lärares kompetens är under all kritik och borde ses över. SYV hjälper knappast och bemöter en inte alls bra. Dålig mat (fryst broccoli, okokt ris mm) och matsal som är dåligt upplagd och ofta ofräsch. Ingen kommunikation mellan lärare vilket ofta drabbar oss elever och vi får skäll för att vi inte sagt till lärare? Inte vårat jobb att vara brevbärare mellan lärarna. Dåligt att man inte får äta/dricka i klassrum och att man säger att anledningen är en allergisk elev när anledningen egentligen är att man inte vill att elever skräpar ner. Synd om killen som blir anklagad och idrottsgymnasie-elever hinner inte duscha, lämna/hämta saker i skåpen, hämta återhämtningsmål, äta återhämtningsmål och sedan ta sig till klassrummet på 30 minuter. Skaffa då sopstationer i varje klassrum och inte en i varje korridor, alldeles för lite. Enda bra är säves fräschhet och personalen i caféerna samt nått fåtal pedagogiska och förstående lärare.
Elev
7 nov 2019

Skolan är okej! Men ej lärare

En väldigt fin och fräsch skola! Underbara rektorner.

Väldigt kalla klassrum och de flesta lärarna är inte bra. Skolmaten ser ut som en soptipp och smakar som en.
Elev
1 nov 2019

Helt okej

Helt okej, rätt dålig arbetsro. Kallt i klassrummen och i dom olika husen. Lärarna är iallafall trevliga eller dom flesta är. Skolmaten kunde varit mer varierande, ungefär samma mat varje till varannan vecka, men förstår ändå med tanke på hur många elever som går.
Elev
27 okt 2019

Skolan är jättedålig

Dålig arbetsro, väldigt mycket ojämnlikhet och skolinspektionen borde komma och stänga ner skolan!
Elev
28 sep 2019

Skolan är fräsch och trevlig!

Jag tycker om skolan då den är fräsch och fin! Alla lärare och elever är trevliga och jag trivs otroligt bra.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen