Omdömen

4.1
Baserat på 15 omdömen och 111 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
15 okt 2023

Sam Beteende

YBC är en väldigt bra skola med mycket engagerade och bra lärare. Blockschema är bra och du hinner fokusera och göra klart dina uppgifter under lektionstid vilket betyder att du sällan behöver plugga hemma. Ingen stress, ingen oro och en positiv och härlig miljö.
Jag går andra året på Sam Beteende och kan rekommendera skolan till dig som vill ha en lugnare miljö som det blir i en mindre skola, fräscha & fina lokaler. Så bra och om du får Lasse Svensson som mentor så ska du vara glad, han är den bästa läraren jag någonsin har haft.
Elev
8 jul 2023

Bra skola

Bra skola är jättenöjd
Föredetta elev
20 dec 2022

Natur

bin (bara i nacka)

Jättebra lärare, bra mat, fina lokaler. Men hör min varning. Om du inte är en född och uppvuxen Nacka-bo, HÅLL DIG BORTA FRÅN DENNA SKOLA. Nacka personer är en different breed, deras hjärnor funkar på ett annat sätt. De är mer neandertalare än oss andra. Jag var på väg till skolan en dag, allt normalt. En cyklist körde över mig utan hesitation och fortsatte som att ingenting hade hänt, som att jag var luft under hjulet. Nacka är där alla NPC's spawnar, var försiktig. Dessutom måste man klättra och kämpa sig upp för 6 TRAPPOR för att komma till sitt skåp, behövde låtsas andas normalt när jag kom till mitt skåp för att inte skrämma mina klasskamrater. Alla i klassen kände redan varandra innan vi började vilket sög
Föredetta elev
8 mar 2022

Samhälle beteende

Sjuka elever!

Jag började här och kände mig väldigt peppad inför skolan. När jag väl började insåg jag vilka dåliga personer det gick på skolan och speciellt i min klass. Lärarna och lokalerna är bra dock.
Elev
13 dec 2021

Samhälle beteende

Ybc, sambeteende

YBC passar definitivt mig, inte så pluggig alls, mycket eget ansvar samt väldigt härliga lärare. Våra lokaler är likt kontorslokaler, moderna, fräscha och öppna ytor, glasväggar. En väldigt familjär skola där lärarna är dina bästavänner. Stormtrivs, skönt utan så många regler samtidigt som man får välja själv hur mycket man vill lära sig utifrån hur mycket man lyssnar osv, allt är elevens val, vilket jag verkligen tycker om.
Elev
28 jan 2021

Bra skola

Jag gillar verkligen YBC. Lokalerna är verkligen underbara, så fräscht och rent. Gillar verkligen att det är glas överallt, det blir mer öppet och ljust. Lärarna skulle jag säga är generellt bra. Skolmaten är bra, man kan antingen ta maten som serveras, eller byta ut matbiljetten mot en pastasallad, pannkakor och ibland ”pizza” bitar, det finns alltid något att äta som är gott/funkar. Jag skulle verkligen rekommendera ybc.
Elev
1 jan 2021

Sista året

Nu har jag snart gått på YBC i tre år. Sammanfattningsvis så är det bra lokaler, de flesta lärarna är fantastiska.

Maten är bra, kan vara lite lång kö då man delar matsal med andra skolor. Beror dock på vad det serveras för mat.
Elev
26 dec 2020

Toppen-skola

Sjukt bra skola. Väldigt fräsch och trevlig miljö. Mycket trevliga och bra utbildade lärare. Härligt folk som går på skolan också. Gillar du inte den typiska ”skolmiljön” så är YBC en perfekt skola för dig, då det påminner mer om ett kontor. Matsalen delas med två andra skolor, vilket ger möjligheten att lära känna folk från andra skolor. Väldigt bra mat, både kött och vegetariskt. Matsalen och toaletterna är fräscha. Nära till köpcentrumet och Ica. Dessutom finns gratis kaffe och te på båda våningarna. Väldigt fin utsikt över sickla också! Har aldrig känt mig på taggad på att gå till skolan på morgonen.
Elev
12 dec 2020

Ybc YBC YBC YBC YBC

Skolan är helt okej kunde varit bättre men det funkar, lärarna är inte bra
Elev
20 aug 2020

Perfekt

En liten skola med bra lärare och balanserad undervisning
Elev
23 maj 2020

ybc-mat

yalla bram, skolan är chill,men jag gillar inte matten. benim gillar mat
Elev
15 jan 2020

Bästa skolan

Riktigt bra skola, speciellt när hissen fungerar så man slipper gå alla 4-5 trappor. Maten är också bra och den fina matsalen delar man även med 2 andra skolor så det kan bli rätt mycket folk men köerna går snabbt. Det positiva med det är att man får se andra människor än de som går i YBC. Guldstjärna till vegetariska alternativen by the way. Toaletterna är även rena på YBC och det fins gratis kaffe och te på båda våningarna. De andra 2 skolor behöver köpa kaffe o kafeterian.
Elev
11 dec 2019

Skolan är trevlig, och jag trivs mycket bra där

Jätte bra skola, bästa jag gått på
Elev
28 nov 2019

Skolan är mycket bra och trivs bra!

Lite mindre skola vilket gör att sammanhållningen mellan alla klasser och årskurser blir mycket bra, både på fritiden och under skoltid. Flesta lärare är bra, de lyssnar iaf alltid på när det blir för mycket och är flexibla.
Elev
17 jun 2019

Jättebra skola!

Bra, jag gillar skolan jättemycket! :)

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen