Omdömen

4.2
Baserat på 4 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
23 apr 2022

Utmärkt förskola

En väldigt bra förskola som ser varje barn och tar hjälp av specialpedagoger och utmanar sig själva för att lyckas med alla barn.
Förälder / Vårdnadshavare
15 maj 2020

Bästa förskolan!!!

Har en dotter på 3 år som skolades in för 1,5 år sedan, vi är supernöjda!!! Fantastiska pedagoger och härlig sammanhållning i barngruppen. Det är som att det sitter nåt i väggarna, precis ALLA barnen är snälla, gulliga och oerhört hjälpsamma mot varandra.
Förälder / Vårdnadshavare
14 maj 2020

Bästa förskolan!!!

Bästa förskolan!!! Fantastiska pedagoger och helt underbar sammanhållning bland barnen. Jag har aldrig mött en så harmonisk barngrupp någon annanstans. Är så glad och tacksam över att min dotter får gå just här ❤
Förälder / Vårdnadshavare
24 maj 2019

Bästa förskolan!

Har haft alla mina fyra barn på Yllestads förskola sedan 1996. Yngsta börjar förskoleklass till hösten. Man ser till individen och har barnets behov i fokus. Man återkopplar och har även tagit hjälp av specialpedagog för att personalen ska få verktyg att jobba med för hela gruppen. Aldrig några problem med någonting och hela personalgruppen är toppen och sammanhållningen i barngruppen är jättebra och inkluderande. Stabil personalgrupp Och väldigt låg personalomsättning vilket gör att barnen känner sej trygga.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen