Omdömen

3.3
Baserat på 16 omdömen och 129 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
24 jul 2023

Bästa skolan

De finns många bra lärare och många elever trivs med, T.o.m. man har matkortet
Elev
23 aug 2022

El program

Utmärkt

Jag tycker om skolan för att vi har bra lärare och ge oss motivation att göra saker. Fast detta är mitt första år här och inte än börjat med allt läxan. Så skulle jättegärna rekommendationera t andra att börja.
Elev
14 sep 2021

extremt bra

gillar skolan extremt mke
Elev
14 maj 2021

Yrkesgymnasiet

En ganska liten skola men väldigt bra stämning och bra lärare!! Alla årskurser är
Inte inne samtidigt på skolan vilket gör att det blir lättare att komma närmre sin egna årskurs.
Förälder / Vårdnadshavare
20 apr 2021

Otrolig skola!

Om målet är att få jobb direkt efter studenten så finns det ingen bättre plats för ens barn att gå på. Min son blev väl omhändertagen av de fantastiska lärarna, inte minst sin yrkeslärare Janne, under tre års tid. Han växte oerhört mycket som person och blev otroligt skicklig inom sitt yrke (fordonstekniker). Jag skulle starkt rekommendera denna skola!
Elev
23 mar 2021

Bästa skolan

Jag är supernöjd över att jag valde den här skolan. Lärarna bryr sig om alla oss elever på ett sätt som jag aldrig varit med om tidigare. Om man är lagd åt det mer praktiska hållet finns det ingen bättre skola att välja. Inte bara är man ute mer en hälften av tiden på praktik utan när man väl kommer in till skolan har man mer ork och får all hjälp som behövs.

Tack vare den här skolan och all APL kommer jag ha jobb direkt när jag tar studenten på en arbetsplats som jag älskar. Om man vill jobba under skoltiden (praktik), efter studenten och samtidigt vara på en trygg plats i tre år, då ska man söka hit❤
Elev
30 jan 2021

Helt okej

Inte jätteseriöst eller strängt, sköna lärare däremot och man får hjälp med sina studier
Föredetta elev
25 jan 2021

Yrkesgymnasiet i Linköping

Bra skola men det var struligt med personalen under min tid på yrkesgymnasiet. Rektorer som byttes, lärare som byttes ut. Det var alltid en ny lärare som gick genom korridorerna. Säkerheten ligger på max! Underbar undervisning, personalen tar dig som elev på stort allvar. Man får alltid vara delaktig och komma med sina synpunkter och åsikter gällande ens skolgång.
Maten var dålig där ett tag, vi elever fick komma med förslag & tillslut fick vi matkort. Vi fick även komma med förslag angående vad som skulle säljas i kafeterian. Lärarna såg alltid till att man fick utmana sig själv vilket gjorde skolgången mycket roligare. Mycket grupparbeten så man lär känna allt fler personer från alla olika linjer på skolan. Skolkuratorn var underbar. Tycker man om mycket APL så är yrkesgymnasiet ett bra gymnasium! Trots att det var lite struligt med personal så skulle jag ändå söka till Yrkesgymnasiet ytterligare en gång till ifall jag hade behövt!
Elev
18 dec 2020

Pajas skola

Hoppade av skolan efter endast 1 år.
Det började med att de tog bort matsalen och skolmaten vilket gjorde att vi bara fick skräpmat till lunch.
Många lärare slutade på bara 1 år och man kände sig inte trygg.
Sunkigt byggt och ofräscha lokaler. Det var ett rum som dom sa att man inte fick gå in i för att det var extremt skitigt och mögligt.

De hanterade praktikplatserna väldigt dåligt.
De sa att dom skulle komma ut och kolla på praktikplatserna varannan vecka.... dom kom 2 gånger under hela terminen och lyssnade inte på när man sa att praktikplatsen var dålig och när dom väl lyssnade så tog det minst 1 månad att byta....
Elev
9 dec 2020

Roliga lärare

Skolan isig är ganska ostrukturerad medands lärarna är roliga och trevliga att hänga med.
Elev
3 apr 2020

Äckligt dåligt

Helt sjukt vad värdelös skolan är. Tar bort matsal endast för egen vinning så de kan slippa betala personal som lagar mat osv. Sunkiga lokaler både i skolan och yrkeslokalerna. Dåligt upplagt och bara helt värdelöst. 15 lärare slutade på 1,5 terminer och 2 blev sjukskriva...
Elev
15 mar 2020

Börja inte här.

Dåliga lokaler, farlig öppen el. Låter elever gå utan praktikplats i flera terminer även fast det är en apl-skola.
Verkar instabilt hos personal då ett 10tal lärare slutat och blrjat på andra skolor senaste året.
Elev
9 mar 2020

Yrkesgymnasiet Linköping

Välj aldrig denhär skolan finns inget positivt med den extremt många lärare försvann under en termin inklusive rektor.
Elev
17 dec 2019

Ingen bra skola nu längre. Tur att man byter

Fyfan, vad jag är besviken på Yrkesgymnasiet.
14 lärare slutar på en termin, och det är INGEN struktur i yrkeskurserna. Jag har inte haft en enda yrkeslektion på YG sedan terminen började o ja e så sur på det. Thorengruppen byter skolsystem MITT i terminens gång vilket är superdrygt, och oschyst både för lärare och elever.
Elev
5 sep 2019

inte toppen

Jag går på YG och skolan är inte toppen alls, det är för många elever på en sån här liten skola. Massor av våra lärare har slutat så det inte finns tillräckligt med dem. Skolmaten var så illa att vi elever klagade så mycket att vi fick matkort. Klassrummen är trånga och det blir väldigt kvavt i dem. Ventilation eller isolering finns knappt så på sommaren är det så varmt att man storknar och på vintern fryser man näsan av sig... Jag skulle INTE rekommendera skolan, visst ni tror säkert att det är en jättebra skola för de erbjuder mer CSN (1000kr extra) och bidrag till körkort men det spelar ingen roll, skolan i sig är inte bra alls. Välj en annan! Jag ska nog byta skola då det har varit så himla mycket strul, man kan ju hoppas att den blir bättre...
Elev
31 aug 2019

Yrkesgymnasiet är toppen

Skolan är så bra anpassad till dig som vill arbeta direkt efter gymnasiet eller ha chans att plugga vidare inom yrkesgrupperna som finns på skolan.
Skolan har bra lärare. Lagom med elever och ett bra utbud på kurser så som handel, hotell och turism, vård, frisör, fordon, el, vvs, måleri och bygg. Hela skolan jobbar fullt ut för att gemenskapen och att allt ska funka så bra som möjligt, därför har även vår skola valt att ta bort nollningen då det förekommer alkohol och förnedrande övningar. Och det är många som får nollningen upplevd som ngt tragiskt och skrämmande. Så vi kör en uppstartsvecka för dem nya ettorna som handlar om gemenskap och att ha kul. Så man kommer ihåg varandra och får bästa möjliga intryck av skolan. Jag som elev trivs väldigt bra på skolan och är helnöjd med mitt val. Gå på yrkes om ni är intresserade av arbete.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen