Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

4 Omdömen

4.5
Utmärkt
3
1
0
0
0

Bästa skolan

4.1
Elev · 27 oktober 2019
Elev · 27 oktober 2019
bra skola, rekommenderar

Bästa skolan

4.8
Elev · 12 september 2019
Elev · 12 september 2019
En liten skola, bra för personer som har svårt i stora skolor o det är inte många i klassen.
Jag kunde inte valt en bättre skola o har bästa klassen
Milena Simova

En skola som inte kan bli bättre!

5.0
Elev · 10 september 2019
Elev · 10 september 2019
Jag tycker att skolan är utmärkt. Den är anpassad efter att eleven ska få det så bra som möjligt på både arbetsplatsen och i skolan. Det är en liten, mysig skola med jättefina klassrum och trevliga lärare samt elever. Jag är mycket nöjd över Yrkesgymnasiet då man har lust att komma dit och studera. I denna skolan upplever man att man har god tid på sig att göra läxor och plugga inför prov, vilket gör oss elever mindre stressade och utmattade. En utav många grejer som är bra med Yrkesgymnasiet är att man både övar det praktiska på en riktig arbetsplats och det opraktiska i skolan vilket gör att man är redo inför vuxenlivet. Man känner sig trygg i skolan då alla elever har god ton och visar hänsyn till varandra. Utav skolan får man ett eget matkort för att handla på valfri resturang vilket gör skoldagen mycket bättre då man själv får välja vad man vill äta. Skolan är väldigt fin inuti då det finns bibliotek, många sittplatser och en kaffemaskin.

En liten familj!

4.8
Elev · 4 juni 2019
Elev · 4 juni 2019
Världens bästa skola. Väldigt lugnt. Trevlig personal och härliga elever. Vi är som en liten familj. Lärarna strävar efter ditt bästa som elev och vill alltid att du ska lyckas.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Estlandsgatan 6, 21431, Malmö
Nadja Metovski
040-6364980

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  11.5
 • Antal elever
  154
 • Antal lärare
  11
 • Antal behöriga lärare
  7
 • Elever per lärare
  14.0