Omdömen

3.8
Baserat på 7 omdömen och 51 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
16 dec 2021

Vvs

Mycket bra !!

Mycket bra skola. Trevliga lärare och bra arbetsro för ungdomarna. Halva skolan är på praktik när andra halvan är i skolan så det blir mycket lugnare . Tycker mycket om hur skolan fungerar . Min son hade det inte lätt i högstadiet men har det mycket lättare nu och har höjt sina betyg . Tycker det är viktigt att dem är så mycket på arbetsplatsen det gör att de bättre lär sig hur det fungerar på riktigt . De kan ta med frågor från arbetsplatsen tillbaka till skolan och få hjälp att hantera och bli bättre. Och mycket bra lärare i Malmö :)
Förälder / Vårdnadshavare
4 mar 2021

Bygg och anläggning

Kan inte anbefalla denne skola

Mycket ******** ****** som inte står tillbaka för att diskutera och skrika av eleverna. Mycket stora antal av elever i varje klassen. Svårt att vara flicka på Dette program då båda rektor och bygglärare gör skillnad på pojkar och flickor. Dem tycker inte att flickor kan göra lika mycket som pojkar på en byggplats.
Elev
18 feb 2021

Kan bli bättre

Tycker skolans idé är väldigt bra men där finns många lärare som är otrevliga och bör göra bättre från sig.
Elev
27 okt 2019

Bästa skolan

bra skola, rekommenderar
Elev
12 sep 2019

Bästa skolan

En liten skola, bra för personer som har svårt i stora skolor o det är inte många i klassen.
Jag kunde inte valt en bättre skola o har bästa klassen
Milena Simova
Elev
10 sep 2019

En skola som inte kan bli bättre!

Jag tycker att skolan är utmärkt. Den är anpassad efter att eleven ska få det så bra som möjligt på både arbetsplatsen och i skolan. Det är en liten, mysig skola med jättefina klassrum och trevliga lärare samt elever. Jag är mycket nöjd över Yrkesgymnasiet då man har lust att komma dit och studera. I denna skolan upplever man att man har god tid på sig att göra läxor och plugga inför prov, vilket gör oss elever mindre stressade och utmattade. En utav många grejer som är bra med Yrkesgymnasiet är att man både övar det praktiska på en riktig arbetsplats och det opraktiska i skolan vilket gör att man är redo inför vuxenlivet. Man känner sig trygg i skolan då alla elever har god ton och visar hänsyn till varandra. Utav skolan får man ett eget matkort för att handla på valfri resturang vilket gör skoldagen mycket bättre då man själv får välja vad man vill äta. Skolan är väldigt fin inuti då det finns bibliotek, många sittplatser och en kaffemaskin.
Elev
4 jun 2019

En liten familj!

Världens bästa skola. Väldigt lugnt. Trevlig personal och härliga elever. Vi är som en liten familj. Lärarna strävar efter ditt bästa som elev och vill alltid att du ska lyckas.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen