Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

4.1
Baserat på 4 omdömen och 55 svar
0
0
0
0
0
Elev
15 apr 2021
4.6

Frisör

Frisör

Kunde inte ha gjort bättre skolval!! Skolan passar bra för dom som inte gillar en stor skola med massa elever. Det som är bra med skolan är att man varierar mellan apl och skola då man får olika rutiner från olika håll. Det passar även bra för dom som inte är hypade över plugg och inte vill lägga så mycket tid på det men så klart så kan man lägga till olika kurser senare om året. Det är som är bra med lärarna är att dom tar allt på allvar och tar tag i allt om det skulle vara något! Och såklart så pushar dom en till det betyget man vill nå och mera än så!!
Föredetta elev
15 apr 2021
5.0

Bra skola om man är skoltrött

Tycker det är bra att man får så mycket praktik och inte behöver sitta i klassrummet hela tiden
Elev
6 mar 2020
4.4

Härlig gemenskap

Trevliga lärare och härlig rektor. Man får en känsla av gemenskap av alla som jobbar där.

Bygg är bra där, skolan står på elevens sida och trivs man ej på praktiken t.ex så säger man till så får man en annan plats tills man hittar rätt. Jag hitta rätt från början men det kan vara olika.
Elev
16 okt 2019
4.3

Skolan är en väldig bra skola.

Den är ganska lite men det finns bra finns bra gemensam där. Lärarna vill ens bästa och gör så mycket de kan för att man ska få det betyg man strävar efter

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis