Omdömen

3.1
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
15 apr 2023

Bästa skolan i världen

Världens bästa skola, aldrig känt mig mer hemma. Bra skolmat, bra lokaler, fina människor. Jättebra lärare, bästa musikläraren Jonas, nästa So-läraren Marie, bästa språkläraren Tatiana!! Kärlek till alla. Jag älskar den här skolan. Rekommenderar alla föräldrar att sätta sina barn här.
Föredetta elev
15 apr 2023

Superbra skola!

Bästa skolan någonsin! Jättebra idrottslärare Alexander, bästa spanskalärare Susanne, jättebra no/ matte lärare Micke. Jag älskar den här skolan. Börja här!!!!
Elev
21 jan 2023

Skit skola

Skit skola, Personalen och lärare är jätte kaxiga, Rektorn är skit kaxig dom bryr sig inte om dig.
Föredetta elev
9 mar 2020

Dålig skola

Värdelös skola med lärare som inte kan förebygga mobbning. Blev illa behandlad under lektioner då lärare inte gjort någonting för att hjälpa.
Föredetta elev
18 feb 2020

Helt ok skola.

Bra skola, finns mycket att göra på rasterna, men finns mycket dem kan förbättra,bla i cafeterian när det gäller "fika" lärarna kan äta och dricka vad dem vill på rasterna men eleverna får gå och köpa en morot för 20kr, och dricka vatten. Lärarna är bra dem lär ut på ett bra sätt, vissa lärare på skolan borde valt något helt annat att göra med sitt liv. Men annars helt ok skola.
Elev
17 dec 2019

Skolan är bra men kan utvecklas

Bra men lite för strikta regler gällande mobil, socker förbud och mobil i matsalen. T.ex måste man kunna få titta på schemat för att veta när lektionen börjar på mobilen utan att behöva förklara sig.
Socker förbudet: ja jag håller med om att det ska finnas nyttiga alternativ i skolcafeterian men som t.ex på fredagar skulle vi kunna ha något lite extra typ munk eller något annat.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen