Få mer stressfri tid med barnen

Få mer stressfri tid med barnen
Få mer stressfri tid med barnen

Visste du att hösten är av de mest stressfulla perioderna på året för småbarnsföräldrar? Kanske inte så konstigt eftersom den sammanfaller med såväl förskolestart som semesterns slut. Foppatofflor och spontangrillning byts ut mot stressiga förskolehämtningar och långa uppstartsmöten och diverse onboarding-projekt på jobbet.

Låt en barnvakt från våra vänner på Hey Kiddo hjälpa till med hämtning på förskolan eller skolan. Så kan du fokusera på att inte stressa igenom sista mötet på jobbet eller hetsspringa från tågstationen för att inte riskera att vara den föräldern som hämtar sist. På SchoolParrot är vi vana med omdömen till förskolor, men hade funnit i liknande tjänst där man betygsatte saker i livet så hade troligtvis hämtningstress kommit på sistaplats.

Att hämta barn tillhör Hey Kiddos vanligaste uppdrag och barnen brukar oftast tycka det är lite extra roligt att bli hämtade av sin barnvakt. Ofta brukar de stanna vid en lekpark på vägen. Eller om magen kurrar så går de raka vägen hem och fixar lite mellis.

Som läsare på SchoolParrot får du 2 timmar fri barnpassning hos Hey Kiddo när du uppger rabattkoden: ”Nanny2).

Hey Kiddo ägs av A Plus Education som även äger Studybuddy , My Academy och Läxhjälp.com