Himmelstalunds Utbildningcentrum köper SchoolParrot premium.

Ytterligare en skola köper in SchoolParrot premium: Himmelstalunds Utbildningscentrum.
Himmelstalunds Utbildningscentrum
Himmelstalunds Utbildningscentrum

Senaste månaderna har flera skolor valt att börja använda vår premiumversion. Nu tillkommer också Himmelstalunds Utbildningscentrum med ett gymnasie och en komvuxutbildning i Norrköping.

Dan Rosenwall, rektor: 

“För oss på Himmelstalunds utbildningscentrum är det viktigt att nå ut till så många presumtiva elever som möjligt. Vi vet att vi har en mycket bra utbildning och ett bevis för detta är att våra elever får gott omdöme av våra APL-värdar. Vi ser därför fram emot ett fortsatt gott samarbete med SchoolParrot och deras arbete med plattformen som underlättar för Sveriges elever inför deras gymnasieval.”

Om skolan

I det natursköna Himmelstalundsområdet ligger vårt utbildningscentrum. Gymnasiet erbjuder Naturbruksprogrammet med inriktningarna djur och trädgård samt att vi har en gymnasiesärskola med samma inriktningar. Utöver gymnasiet erbjuder vi också vuxenutbildning inom djur, trädgård och florist. 

På totalt 7 hektar mark har vi ett djurhus som invigdes 2005, odlingsmark parkmark. Här finns stor variation av buskar, träd, grönsaker och blommor. Våra frilandsgrönsaker är KRAV godkända och certifierade av Kiwa Sverige AB. 

Totalt går det ca 370 elever på skolan varav ca 270 är gymnasieelever och ca 100 vuxenstuderande. Skolan har också speciallokaler av olika sorter som växthus, verkstad, djursjukhus och markbyggnadshall. 

Genom vårt samarbete med Kolmården och Tropicariet kan vi på gymnasieutbildningen “djurpark och tropisk anläggning” förlägga en stor del av utbildningen på dessa anläggningar vilket är unikt!                                                                          

Himmelstalunds Gymnasiums SchoolParrot profil:

https://www.schoolparrot.se/schools/himmelstalunds-utbildningscentrum-12226 

Himmelstalunds Vuxenutbildning Komvux SchoolParrot profil:

https://www.schoolparrot.se/schools/himmelstalunds-utbildningscentrum-komvux-11977 

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.