Klara Teoretiska Gymnasium Göteborg Vallgatan börjar jobba med SchoolParrot.

Efter givande möten och diskussioner har Klara Gymnasium Vallgatan valt att aktivt bjuda in elever till att lämna omdöme om skolan.
Gymnasieskola inom Academedia blir kunder!
Gymnasieskola inom Academedia blir kunder!

Nu väljer en skola inom Klara Teoretiska Gymnasium , en del av Academedia, att aktivt börja jobba med omdömen och ansluter sig nu till SchoolParrot. Välkomna ombord säger vi och vi ser fram emot att börja samarbeta!

Suah Nilsson, Rektor: 

“Vi är stolta över det arbete vi gör på KLARA Teoretiska Gymnasium Vallgatan och inte minst över alla våra fina elever. Till oss kommer elever som vill bli sitt bästa jag, som vill lära sig mer världen med ett hållbarhetsperspektiv och bli ordentligt förberedda för högre studier. Vi ser SchoolParrot som en given följeslagare på vägen för eleverna att hitta rätt gymnasieskola och vi är mycket glada över vårt samarbete”.

Om skolan

Från Malmö i söder till Sundsvall i norr finns Klara Teoretiska Gymnasium med 12 skolor. På Klara Teoretiska Gymnasium vill vi ge våra elever en möjlighet att växa som personer och det gör vi genom att de får engagera sig i nationella och internationella projekt, allt för att skapa en värdefull och utvecklande skoltid. 

Med kunskap, engagemang och driv vill vi rusta våra elever för en den värld efter skolan som är full av möjligheter. För att göra 3 års studiers roliga tror vi på att kravställa och utmana våra elever och vi är en skola för dig med höga ambitioner. Vill du utvecklas och komma vidare i livet med de absolut bästa förutsättningarna - välj Klara Teoretiska Gymnasium.

Klara Teoretiska Vallgatans SchoolParrot profil: 

https://www.schoolparrot.se/schools/klara-teoretiska-gymnasium-goeteborg-vallgatan-13174 

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.