Malmö Borgarskola väljer att använda SchoolParrot!

Malmö Borgarskola väljer att använda SchoolParrot!
Malmö Borgarskola väljer att använda SchoolParrot!
Malmö Borgarskola väljer att använda SchoolParrot!

Malmö Borgarskola är den första kommunala gymnasieskolan att börja använda SchoolParrot. Vi ser med spänning fram emot det här samarbetet och vi hoppas att många blivande elever kommer hitta värdefull information i de omdömen som Borgarskolans elever skriver. Varmt välkomna säger vi på SchoolParrot!

Martin Roth, rektor, säger:

”Malmö Borgarskola valde SchoolParrot eftersom de står för ett professionellt bemötande och höga ambitioner. De levererar en produkt som bygger på individers personliga erfarenheter i en tilltalande digital miljö. Med ökad konkurrens blir den personliga erfarenheten och berättelsen allt viktigare. Deras produkt visar vad en skola står för idag och igår, vilket ger framtida elever en möjlighet till att få en god och trovärdig bild när de ska välja skola. Vi hoppas på ett långt och fruktbart samarbete med SchoolParrot.”

Om Malmö Borgarskola.

På Malmö Borgarskola är du en del av en kreativ gemenskap, där det internationella perspektivet är närvarande under hela din studietid. Vi erbjuder nationella gymnasieutbildningar både på svenska och engelska, samt det internationellt ansedda International Baccalaureate (IB) programmet.

Malmö Borgarskola är en stimulerande mötesplats för unga människor från hela världen. Vi sätter stor vikt på att utveckla elevernas förmåga att själva ta initiativ och ansvar, fatta beslut, kommunicera och samarbeta. Hos oss blir du sedd och får hjälp till att utvecklas efter dina förutsättningar. Vi erbjuder allt från stöd till spets, gärna kryddat med tävlingar inom flertalet ämnesområden, från matematik till språk. Vi tror på kunskap och bildning!

Malmö Borgarskolas hemsida: https://borgarskolan.malmo.se/

Malmö Borgarskola på SchoolParrot: https://www.schoolparrot.se/schools/malmoe-borgarskola-12564

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.