Omdömen

2.6
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
15 okt 2021

Skola utan fram tid.

Hot, mobbning, rasism år efter år , aldrig lösande problem, apatiska lärarna, vet inte vad rektorn gör på skolan.
Föredetta elev
2 okt 2021

”Vi gör allt för att förebygga mobbning” bullshit

Lärarna bryr sig inte om någon blir mobbad eller utstött, de säger att de gör det men det är bara lögn. Man får alltid lägre betyg än vad man egentligen ska ha. Behöver man anpassningar så är det inte lätt att få det utan man ska bara ”fortsätta kämpa”. Innan jag fick anpassningen jag behövde var jag tvungen att gå till min mentor och grina efter den lektionen och sedan börja skolka från den. Efter jag hade gjort det X antal gånger så fattade skolan att det inte bara går att kämpa när man är mobbad. När jag fick anpassning gick jag i 8:an, så det tog alltså 8 år innan det löste sig.

Jag vill tillägga att jag mådde sämst under hela min skolgång på denna skola och det blev bättre när jag började gymnasiet. På gymnasiet när jag bara hade slarvat på en uppgift så fick jag högre betyg än vad jag nånsin fått på skolan i Åsele.
Elev
26 jan 2020

Åselecentralskola? Snarare Åselecentralfängelse

I lågstadiet var det okej. Lärarna var otroligt omärksamma och vissa gick i mitten av lektionen för att dom fick telefonsamtal titt som tätt.

I mellanstadiet var det hemskt, lärarbyte varje år, lärare skrek på en om man sa till en hjälplärare att man gick på toa för man höll på att spy. Lärarna var väldigt omärksamma om att barnen mådde psykiskt dåligt och höll på med självskadebeteende.

I högstadiet är det okej men kunde varit bättre, lärarna stinker dock så mycket att man håller på att spy. Dom gör inget när barnen blir mobbade eller slåss så dom blir blodiga. Barnen dricker alkohol och röker på skolområdet men ingen gör något åt det. Man vet nästan aldrig vilken lärare man får i ämnena för att dom saknar så mycket personal.

Skolmaten blir man INTE mätt av och vissa tycker den är så dålig att dom inte äter överhuvudtaget i skolan, och ändå klagar lärarna på eleverna när dom går och köper mat för att det är oätlig mat i matsalen.

Lärarna klankar ner och nedvärderar eleverna pga vilka dom är släkt med. Dom snackar skit om elevens släkting och tillåter resten av klassen göra det. Det är hemskt!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen