Omdömen

4.2
Baserat på 28 omdömen och 214 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
9 nov 2022

Teknik

!!!!!!!!

Dunder bra skola med bra lärare
Föredetta elev
18 sep 2022

Teknik

Fantastiskt gymnasium!

Otroligt bra skola. Engagerade lärare som gör ämnena roliga och mycket trevlig rektor. Dessutom har skolan varit extremt duktig på att stötta de elever som är i behov av extra hjälp och se till att alla får möjlighet till att utvecklas på det sätt som passar individen. Rekommenderar alla som har möjlighet att välja detta gymnasium.
Föredetta elev
23 aug 2022

Teknikspets

Beror på vem man är

Bra skola, såvida man inte går teknikspets då det istället finns ett stort utanförskap. Detta bryr sig inte heller skolledningen om då de ser det som ett skämt till skillnad från vad eleverna ser det som. Bra lärare som bryr sig men dessvärre bryr sig inte skolledningen trots ett antal samtal om problemen. För övrigt har det skett blackface, sexuella trakasserier och utfrysning med väldigt få konsekvenser.
Föredetta elev
23 aug 2022

Teknikspets

Beror på vem man är

Bra skola, såvida man inte går teknikspets då det är ett stort utanförskap. Detta bryr sig inte heller skolledningen om då de ser det som ett skämt till skillnad från vad eleverma ser det som. Bra lärare som bryr sig men dessvärre bryr sig inte skolledningen trots ett antal samtal om problem. För övrigt har det skett blackface, sexuella trakasserier och utfrysning med väldigt få konsekvenser.
Elev
22 maj 2022

Teknik

Bra skola med härlig studiemiljö

Har gått 3 år nu på ABB och det har varit en tid med vissa väldigt roliga moment och vissa oerhört jobbiga. Det känns verkligen som att skolan arbetar i perioder: ena månaden har vi inte alls mycket att göra för att nästa månad ha så mycket att göra att vi inte vet var vi ska ta vägen. Man ska vara väldigt medveten om att studietakten är hög här och att kurserna inte är lätta, särskilt med tanke på att de flesta läser 2700 poäng (istället för 2500). Allmänt är skolan bra och välkomnande, särskilt uppskattat är att skolan är öppen från 06:00-21:00 och man kan sitta och jobba på sin plats (alla elever har en egen plats i en kontorsliknande miljö) när man vill under dessa timmar. Lärarna på skolan är generellt bra, vissa är sämre medan andra är sådana man bara kan drömma om att ha.
Elev
28 jan 2022

Teknik

Riktigt bra skola

Väldigt bra skola med bra lärare och trevliga elever. Skolmaten är väldigt bra då man äter på en restaurang med 4 olika rätter att välja mellan varje dag. Fina lokaler och bra undervisning
Elev
29 nov 2021

Teknik

Vi gillart

Vi har nu gått en termin snart och är nöjda :) Högt tempo, men med studiemotivation, intresse och struktur i vardagen med läxor/plugg samt fritidssktiviteter så funkar det bra. Även nån gähhda då o då inte bara plugg. Tekniken här är roligare än i grundskolan, avancerad matte, kemi osv men kul! Bra lärare! Tvärgo mat, bästa Nettan.
Elev
6 nov 2021

Teknik

Mitt omdöme

Väldigt bra lokaler samt studielabb. Strukturerat schema med pedagogiska lärare.
Elev
19 okt 2021

Dagsaktuell och framtidsrustande utbildning

Bra lärare, bra gemenskap och mycket god mat. Teknik är en relativt tuff linje jämfört med andra gymnasielinjer och skolan är bra rustad för att hjälpa till vid stress. Praktik på abb, förtur till sommarjobb på abb och utlandspraktik sätter en internationell och näringslivsinriktad prägel på skolan som ett extra plus. Som helhet är utbildningen det man förväntar sig av en riktigt bra gymnasieutbildning, utmanande under skolgången men väldigt nöjd i efterhand!
Elev
30 sep 2021

Teknik

Elev på ABB

Bra skola med bra lärare som bryr sig. Mycket fina lokaler med en helt ny gymnastiksal. Extremt bra skolmat från restaurang.
Förälder / Vårdnadshavare
22 jun 2021

Har varit jättenöjd med skolan

En jättebra skola! Duktiga lärare och mycket engagerad rektor.
Elev
27 jan 2021

—————

Man får tillräckligt mycket utmaningar, man får hjälp när man behöver det, man lär sig att sammarbeta
Elev
6 jan 2021

Väldigt bra

Väldigt bra skola. Trevliga och bra lärare som vill ditt bästa. Maten är god och det finns många alternativ. Jag är inte ens jätteintresserad av teknik men gillar skolan ändå.
Elev
23 dec 2020

Bästa skolan

Jättebra skola! Stor gemenskap mellan alla årskurser och elever. Högt tempo men med bra motivation går det bra så längre intresset finns. Är själv inte teknik-intresserad men jag gillar ABB! Finns tex samhällsprofil om man gillar sånt.

Lärarna är superengagerade och blir som ens kompisar. Utbildningsnivån och välviljan är riktigt bra.

Maten är extremt god med många val och pannkaka varje torsdag.

Börja på ABB! Du har det aldrig tråkigt här.
Elev
21 dec 2020

Ombömme från en 3a

Jättebra gemenskap mellan alla elever, både över klasserna och årskurserna. Otroligt bra lörare som är engagerade och hjälpsamma. Bästa maten bland Västerås gymnasium. Undervisningen kan gå snabbt men med motivation är det lätt att hänga med och om de behövs finns det mycket hjälpa och stöd att få. Vi läser mycket teknik och får lära sig från grunden så ingen förkunskaper behövs men ett intresse för att lära sig krävs.
Elev
19 nov 2020

Stress

Bra skola men extremt stressig och lite väl mycket jobb att göra på egen tid. Inte mycket fritid här.
Elev
18 okt 2020

Väldigt bra gymnasium.

Corona reglerna fungerar väldigt bra. Elever håller avstånd och allting känns som vanligt.
Elev
13 sep 2020

Eliten

ABB är eliten, vad mer kan man säga
Föredetta elev
26 apr 2020

Rekomenderar!!

Hög kvalité på undervisningen men vissa lärare har svårt att inte göra som de alltid gjort.
Elev
12 mar 2020

Grym skola

Fantastisk skola med bra mat bra lärare och en grym rektor, skolan vill alltid förbättras och lyssnar med glädje på oss. Jag tror inte du kommer att ångra om du väljer den här skolan.
Elev
12 feb 2020

Bra skola men stressig

Bra skola, nice elever o bra mat. Mycket stress och långa skoldagar dock vilket påverkar nästan alla elevers mående vad jag märkt. Högt tempo men bra lärare och stöd tillgängligt.
Elev
29 jan 2020

ABB gymnasiet

Riktigt långa dagar och den vegetariska maten kan vara tveksam. Varierande kvalité på lärarna och mycket grupparbeten. Dock har den bra kvalitè på teknikundervisningen. Gå bara här om du gillar teknik.
Elev
12 dec 2019

Bra skola men dålig ledning

Lärarna är grymma och maten är bäst men ledningen är helt värdelös och bryr sig mer om skolans rykte än eleverna.
Elev
17 nov 2019

Toppen skola.

Fantastiska lärare som hjälper. Dessutom finns alltid extra stöd att få. Bra mat. Schysta elever.
Elev
15 okt 2019

Grymma lärare

Lärarna på skolan är grymt bra och de har alltid hög energi när de lär ut
Elev
23 sep 2019

Bra skolmat

Finns alltid något gott att äta och de finns alltid pasta, vegetarisk och fyra andra alternativ
Elev
29 jun 2019

Bra skola!

Bra ordning, fantastiska lärare och bra stämning. Skolmaten är bland den bästa då den inte ens är skolmat, utan restaurang. 6 rätter varje dag. Fantastiskt bra upplägg som bidrar till en bra stämning. Mycket ansvar med passerkort till skolan, som sköts bra.
Elev
26 jun 2019

Inte så bra

Jag tycker att denna skola inte passade mig

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen