Omdömen

3.5
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
26 jun 2023

Dålig information

Den är helt ok om man har en diagnos eller om man e trans och använda ett annat namn än det som står i skolans saker så kommer dom inte informera någon vikarie eller ny lärare on det
Elev
19 maj 2023

Så nöjd med mitt byte till Adolfsberg!!

Underbar skola som jag kommer sakna enormt nu efter att jag snart går ur nian. Fina och stora klassrum med lagomt stora klasser (runt typ 25st i de flesta). Mycket fin natur och skolgård runt omkring samt mycket fönster som ger ett naturligt ljus vilket är något som jag värdesätter starkt, blir så mycket trevligare tycker jag. Sen är skolan överlag väldigt fräsch eftersom den är såpass ny. Skolan har även härliga lärare som verkligen ser alla elever och som kan hjälpa en ifall man har det svårt. Jag tycker även att det är en väldigt bra sammanhållning mellan eleverna och man kan prata med de flesta även från andra klasser. Personligen märker jag själv inte av någon riktig mobbning på skolan heller vilket så klart också är ett plus! Det finns även saker att göra så som ett biljardbord och fotbollsspel samt kortlek och bollar att låna. Skolmaten är väl helt okej för det mesta men hade kunnat vara bättre, kafeterian har dock bra mat till bra priser men ganska begränsade öppettider (snälla Ulla håll kaféet öppet lite mer). Det skolan dock saknar är grupprum.

Annars är Adolfsbergsskolan överlagt en väldigt härlig skola som jag starkt rekommenderar!
Föredetta elev
19 jan 2022

Bästa

Skitbra skola med bra lärare och elever. Lärarna ger tid till att förstå och lära känna eleverna.
Går 2an på gymnasiet nu och hälsar på ibland.
Även bra mat och trevlig miljö, känns mysigt.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen