Omdömen

3.5
Baserat på 29 omdömen och 226 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
10 feb 2023

Instängt

Skit lågt i tak och hela lokalen får en att känna sig instängd. Man ser aldrig några andra så man är typ isolerad. Vi får samma mat hela tiden det finns inte tillräckligt med personal som jobbar i matsalen så det finns typ aldrig mat så man får vänta länge. Vissa av lärarna är bra men många är väldigt opedagogiska och bryr sig inte om elevernas lärande utan vill bara att det ska vara på deras sätt och har svårt att anpassa sig. Skitkallt i lokalerna och det finns knappt några platser att sitta på. Om man inte har lektion är det skittråkigt på skolan så alla går därifrån till andra skolor i närheten som rudbeck
Annat
22 nov 2022

bra men lite kallt

bra mat, lite kallt men annars bra lärare och allt
Elev
2 aug 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Jätte otrevliga elever och lärare. Lärarna bryr sig inte om sina elever. Jag har sett flera elever som gör massa hånfullt mot eleverna i skolan, som till exempel mobbning och slänga iväg sig kränkande kommentarer OSV. Lärarna brukar inte göra så mycket åt saken. Skolmaten är också jätte vidrig. Utbildningen är helt okej, lite för snabbt tempo dock. Svårt att hänga med på lektionerna PGA fattig arbets- och studiero. Skulle inte rekommendera denna skola.
Elev
25 feb 2022

Samhällskunskapsprogrammet

Bästa gymnasiet

Skolan är jättebra. Snälla personal men maten är ganska dåligt:))
Elev
21 feb 2022

Carlforsska ekonomi och handelsskola

Skolan är helt okej men den stinker alltid. Förra veckan luktade det spya så att man gick runt och hulkade, nu i veckan luktar det unket. Skulle inte förvåna mig om det låg en död råtta i ventilen. Korridorerna är överbefolkade av 05or så antar att det blir ännu värre med 06or. Det finns ingenstans att sitta för det är för många elever så man får gå runt i cirklar på rasterna. Matsalen prioriterar alla förutom eleverna från ceh som får sallad som är brun och där maten tar slut så man blir utan.
Föredetta elev
17 dec 2021

International Baccalaurete

Bra, men behövs bättre säkerhet

Jag är nöjd med mina tre år, jag kan nt föreställa mig att jag skulle haft en bättre upplevelse på nån annan skola. Vad jag har hört så har det varit rån i skolan, att folk brytit sig in i skåp osv. Så deras säkerhet borde ändras på. Mitt program (IB) kändes lite excluderat från resten av skolan. Flertal aktiviteter och möjligheter att använda klassrum, scen och danssalar efter skoltid. Överlag är det bra lärare, nån enstaka som inte va så bra. Helt ok lokalar, rätt så fräscha. Kändes dock som det var svårt för eleverna att ha en påverkan på skolan, men det kan ju också bero på att eleverna hade orimliga förslag/åsikter. Ibland kunde det bli lite stökigt, om all hade rast samtidigt, något de ändrade på under pandemin. Carlforsska passade bra för mig iaf.
Elev
4 dec 2021

Estetiska programmet

Carlforsska

Det är en ganska bra skola med många fina elever.
Elev
8 nov 2021

carlforsska ekonomi och handel

handel

jag älskar min linje jag trivs i den skolan
Linda Yi Martinsson
Elev
12 sep 2021

Ekonomi

Helt okej skola men alla är boring där

Den är helt okej men alla elever är literally dom tråkigaste människorna som finns. (Förutom dom i estet, love y'all <3)
Elev
31 jan 2021

Carlforsska vård och omsorg

En bra, hemtrevlig och kvalité skola. Många bra lärare som verkligen sätter sig in i sitt arbete och eleverna. Roliga aktiviteter som tävlingar och tema dagar osv. Ja det finns saker att förbättra, men vilken skola har inte det. Alltid känt mig trygg och lyssnad på. Skulle aldrig kunna tänka mig att byta varken linje eller skola.
Elev
31 jan 2021

Carlforsska vård och omsorg

Hemtrevlig skola som är rolig och bra kvalité. Ja det finns saker att förbättra men vilken skola har inte det. Roliga aktiviteter som dagar, tävlingar och mer. Skulle alldrig kunna tänka mig att byta varken linje eller skola. Många bra lärare som verkligen sätter sig in i sitt arbete och eleverna. Alltid känt mig trygg och tagen på allvar.
Elev
24 jan 2021

Carlforsska Ekonomi och Handel

Vissa utav lärarna är de bästa jag någonsin har haft och andra lämnar saker att önska. Skolan har bra aktiviteter som tex utklädningsdagar och sport turneringar. Eleverna är för det mesta trevliga men det är enkelt att hamna utanför om man är mer introvert. Ämnena är helt ok överlag och lärarna är även bra på att anpassa uppgifter efter egna mål. Lokalerna är ganska tråkiga och små men det är inte det viktigaste.
Elev
16 jan 2021

Estetiska programmet på Carlforsska

Jag går estetiska programmet. Lärarna är hur bra som helst och duktiga på det de gör. De förklarar så man förstår och inkluderar alla, eleverna är alltid trevliga och behandlar alla lika, dock kan det bli väldigt högljutt - särskilt min klass som består av musikelever och danselever - då det blir mycket musik och många är ganska extroverta. Självklart har man olika åsikter om lärare mm men i helhet är lärarna mycket bra i alla ämnen. Även maten är god, finns alltid sallad och bra mat om man har specialkost.
Elev
31 dec 2020

Carlforsskas Ekonomi & Handelsskola

Den är väl ok. Lokalerna är tråkiga, ämnena tråkiga och maten inte särskilt god. Däremot är vissa av lärarna guld och klassen är riktigt bra. Lite give and take liksom.
Elev
25 dec 2020

Carlforsska

Positivt-Bra lärare, god skolmat och lång tid för uppgifter.
Negativt-mycket droger, pogramen emellan är inte super trevliga tex då håller Sam sig till sammare och det är lite väl långdragna lektioner
Elev
18 dec 2020

Carlforsska Ekonomi & Handel Västerås

Älskar miljön, lärarna, lektionerna. Man lär sig väldigt mycket under lektionerna och det är det bästa valet jag har gjort. Går på handelsprogrammet årskurs 1 ångrar mig inte. Om du vill välja en skola med rätt vibe, alltid hittat på skoj så är nog Carlforsska/Carlforsska Ekonomi & Handel helt rätt för dig och det är bara att söka! ❤️😜
Elev
21 nov 2020

Bra men allt kan förbättras

Den här skolan erbjuder en trevlig atmosfär för det mesta, det finns dock vissa brister som måste åtgärdas. Som rivaliteten mellan ES OCH SAM programen,och strängare regler för användning av parfym och förbud mot tobak. Men annars så erbjuds det många trevliga lärare, god kamratskap och nog med val hos alla programen för att göra dem flesta nöjda med sina 3år på detta institut.
Elev
8 nov 2020

Drömmar

En bra skola med alla möjligheter och drömmar,vissa saker tas inte på allvar och struntas i , vissa lärare är viriga,än Corona smittad på skolan och ingen värkar ta det på allvar när några har blivit förkylda efter de
Elev
18 maj 2020

Carlforsska estet

Fin skola! Hade 3 riktigt bra år där. tror skolan kan vara riktigt bra för vissa men där emot inte alls bra för andra. Jag går estet teater och har lärt mig och utvecklats mycket av mina lärare. Men det finns mycket att tycka om skolan, mycket egen tolkning. Har hört både bra och dåligt tycke kring den och kan inte riktigt säga att det finns en enig bild:)
Elev
26 feb 2020

Jarå!

Bra miljö, iaf när det gäller estet. Resten tycker jag bara har otrevliga elever. Har någon enstaka lärare som är dålig, men annars är alla helt ok. Jättebra mat i skolans restaurang! Mina svar gäller endast estet!
Föredetta elev
20 feb 2020

Gymnasiet

En bra skola som tog hand om alla elever på bästa sätt. Fanns då ett B- hus som låg vid kristiansborgbadet .. dit man jämt gick och fika
Elev
11 dec 2019

Jahaja

Lärare som är otrevliga, ofta utan anledning och elevkåren suger
Elev
14 okt 2019

Nja...

Som en vanlig skola fast lite sämre lärare, mat, och mycket sämre elevpåverkan
Förälder / Vårdnadshavare
8 okt 2019

Inte så bra som det verkar

Studierna är bra, men lärarna tar inte hänsyn till hur elevens mår och klassens relation. Mobbning/grupperingar/utanförskap slinker förbi även fast lärarna ser, inget görs åt saken
Förälder / Vårdnadshavare
4 okt 2019

Helt okej skola

Skolan är helt okej! Vissa lärare är jätte bra medans andra borde byta jobb. Maten är inte den bästa
Elev
4 okt 2019

Helt okej skola

skolan är helt okej! Vissa lärare är jätte bra men några andra borde byta jobb. Sen är maten är inte den bästa
Elev
23 sep 2019

Bra skola

Det ända negativa är maten och vissa lärare
Elev
28 jun 2019

Mycket bra och trevlig skola!

Estetiska programmet: väldigt bra lärare bra upplägg och variationer mellan prov och inlämningsuppgifter (men inte så mycke prov) alla är snälla mot varandra och man är välkommen precis som man är.
Elev
8 jun 2019

Vissa lärare är guld värda!

Maten är god! Eleverna trevliga och miljön är trygg och rofylld

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen