Delfinens Förskola
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Registrera gratis

Omdömen

2.9
Baserat på 1 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
20 sep 2019
1.2

Inte bra förskola.

Skulle inte rekommendera någon att söka till den. Barnen får inte göra något på dagarna. När barnen skull träna julsånger så satt personal och drack kaffe medans barnen stod och såg på en surfplatta med julsånger. Mitt barn var där i ett år. kom aldrig hem med något pyssel osv. grinade varje dag helt hysteriskt. Många gånger mötte personal inte upp barnet på morgonen. Barnen varit ute själv utan personal vid något tillfälle. Listan är lång. Varken chef eller kommun brydde sig. Blev placerad där utan vi ens ville ha där. 1 års helvete. Nu har vi fått byta förskola och det är toppen på vårat nya ställe.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång nu.

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen