Omdömen

2.6
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
21 jan 2024

Ej att rekommendera!

Bristfällig skola. Mycket stök och bråk och ouppmärksamhet från personal. Många tillfällen man inte hittar vuxna på skolgården öht. Maten verkar vara ok.
Förälder / Vårdnadshavare
17 sep 2023

Trevlig skola men tyvärr stökigt i många klasser.

Idylliskt läge och fin utemiljö. Bra aktiviteter och närvaro på raster. Mycket duktiga ”resurser” som är omtyckta av barnen. Maten bra.
Dock stort problem med att behålla bra lärare. Under de år mina barn gått har det kommit och gått mängder av lärare. Det har givetvis gett konsekvenser som oroliga klasser och olikheter i undervisningen. Tex var man väldigt inne på att bara använda iPad i all undervisning ett tag. Det gjorde att flera barn knappt kunde hålla i en penna och ligger långt efter i att kunna skriva och stava.
Rektorer har bytts och en tillfällig var under all kritik. Bra lärare sökte sig vidare snabbt tyvärr. Vakanser vanligt, eller att rekryteringar blev klara i princip samtidigt som terminen började. Varit stora problem med arbetsro i vissa klasser under åren. Upplever att vissa lärare känns uppgivna/ likgiltiga inför stökiga elever. Generellt dåliga på att sätta gränser och styra upp situationer tyvärr.
Nu känns det dock som det börjar gå åt rätt håll.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen