Omdömen

2.6
Baserat på 21 omdömen och 185 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
13 apr 2024

Ede skola

Ede skolas personal är inte bra. Mitt barn blev mobbad. Vi hade flera möten. Dom lova att de skulle hjälpa henne. Men inget hände. Hon kom hem varje dag och var ledsen. De på gick från åk 1- 3. Vi valde att byta skola.
Elev
1 jun 2023

Inte alls bra skola :/

Vissa lärare är bra men det finns väldigt få av de. Rektorn bryr sig inte ett skit om hur många elever hon proppar in i skolan så nu är det nästan 200 elever bara i ett enda hus plus att det finns fler hus också så gissa om det blir stökigt. Jag har gått i den här skolan i nästan åtta år nu och de säger att de jobbar för att det ska bli bättre men ingenting har blivit bättre. Man ser alltid någon bli mobbad åtminstone en gång om dagen och varje gång jag har sagt till rektorn och lärare så är det inget som händer och vissa av lärarna favoriserar elever och ser ner på andra som de gillar mindre. Man känner sig aldrig trygg på den här skolan, jag har själv blivit mobbad många gånger, varav en gång var det så pass att jag inte gick på skolan på nästan två månader, en gång satt jag i en trappa där det var en övervåning ovanför mig och höll på med min skoldator och då var det någon som hällde läsk ner på min dator och jag sa till både rektor och mentor men Ingenting hände och fatta hur frustrerande de kändes. Ingenting på den här skolan är varken bra eller trevligt förutom mattanterna och städtanterna, de gillar jag väldigt mycket. Skulle aldrig någonsin ha hjärta nog att sätta mitt barn på den här skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
28 jan 2022

Bra skola

Bra skola som ger elever förutsättningar att klara gymnasiet. Fantastisk miljö både ute och inne. Allt finns - elljusspår, bad både ute och inne, fin idrottshall mm.
Förälder / Vårdnadshavare
28 jan 2022

Arbetsmiljö

Skolan står inte för en trygg och säker arbetsmiljö för eleverna.
Det främjar inte elevernas lärande.
Många lärare är inte legitimerade och har inte pedagogiken.
En del lärare mobbar eleverna och rektorn tar inte tag i situationer som händer.
Förälder / Vårdnadshavare
27 jan 2022

Engagerade lärare

Har 4 barn på skolan som trivs bra. Utifrån de resurser skolan har, så är den mycket bra.

Den generella resursbristen i skolorna är ett resultat av kommunaliseringen som genomfördes av Socialdemokraterna när Göran Person var utbildningsminister.
Förälder / Vårdnadshavare
27 jan 2022

Mycket dålig skola!

En riktig skitskola där lärare och rektorer håller varandra om ryggen för att skydda sig själva. Skulle aldrig sätta något barn där igen. Tack och hej.
Föredetta elev
27 jan 2022

Fantastisk skola!

Jag är född år 2003 och har gått hela min tid i grundskolan på Ede skola, förskola och fritids. Jag har presterat bra i vissa ämnen och då har det funnit möjlighet för mig att utmana mig själv med svårare uppgifter. På samma sätt fick jag god hjälp med de ämnen som har varit svåra för mig. Skolan har fantastiska lärare och god arbetsmiljö. Där finns en fin cafeteria, fräsch matsal, stor idrottshall, fint badhus och härliga slingor och spår som användes flitigt på idrottslektionerna. Jag har bara gott att säga om skolan, bland de bästa åren i mitt liv!
Föredetta elev
27 jan 2022

Hur det egentligen går till på ede skola

Katastrof, man får inte den hjälp som man behöver, lärarna ber eleverna kopiera ut olagliga handlingar för det blir billigare för skolan istället för att skolan skulle köpa dokumenten/ handlingarna, mycket mobbning, fel behandling, misshandel, dålig mat ett rent sakt katastrof
Föredetta elev
27 jan 2022

Trevlig skola

Jag är född 2003 och gick hela min tid i grundskolan på Ede skola. Jag trivdes väldigt bra och hade alltid god kontakt med mina lärare. Upplägget på skoldagarna var bra och jag trivdes med klassen. Miljön är trevlig, bra luft i klassrummen, fin cafeteria, fräscht badhus, idrottshall och fina slingor att röra sig efter på idrottslektionerna! Jag rekommenderar Ede skolan!
Föredetta elev
27 jan 2022

Föredetta elev

Ingen hänsyn till eleverna många elever som glömdes bort fick inte den hjälp man behövde. Samt mycket mesiga lärare.
Förälder / Vårdnadshavare
27 jan 2022

Jättebra

Ede skola är jättebra. Det är väldigt mycket lugnare där nu än vad det var när jag själv gick där.
Föredetta elev
27 jan 2022

Bra skola

Bra skola. Förekommer en del rasism och homofobi men är man inte känslig så går det. Ingen skola för högpresterande elever men duger för normala människor
Föredetta elev
27 jan 2022

Föredetta elev m syskon

Jag är föredetta elev och trivdes väldigt bra i skolan (gick endast högstadiet där) och märkte ingen mobbning. Flera superbra lärare som mina yngre syskon också haft när de gick i högstadiet, några kan dock ha gått i pension nu. Mysig, fin och fräsch skola. Rekommenderar varmt
Föredetta elev
27 jan 2022

skolan sög, fick inte den hjälpen jag behövde

Jag fick inte hjälpen jag behövde, bara för att jag sa ifrån till en lärare då hon ej tyckte om mig fick jag F. Mitt välmående glömdes bort och fick ingen hjälp fast att jag bad om det. Hade x antal möten med mentor, rektor, lärare och min mamma men fick ändå inte hjälpen jag behövde.
Föredetta elev
27 jan 2022

Inte bra

När jag gick där tyckte jag lärarna var dålig och man fick inte framföra sina åsikter . Svårt att få till så undervisningen passade enskilda individer och kändes som hela skolan fastnat i ”gamla tiden”
Elev
27 jan 2022

Värdelöst

Totalt värdelöst Sveriges sämsta skola jävligt go pastasallad
Elev
27 jan 2022

Dåligt

Den ä sämst otrevliga lärare och man får inget stöd
Annat
30 okt 2020

Världenös skola

Kaos-skola! Dem skiter fullständigt i elevernas välmående. Bråkigt och stökigt och mesiga lärare.
Elev
23 jan 2020

Inte bra

Riktigt otrevlig miljö, det förekommer mycket rasism och homofobi.
Elev
17 jan 2020

Jag hatar skolan, lägg ner bara

Helt jävla värdelös, hela skolan är värdelös, jag hatar skolan, så jävla tråkigt skulle nästan vela spy, jobbar ändå hemma
Elev
1 sep 2019

Skolan är jätte bra!

Skolan är bra och man får bra bemötande dom tänker alltid på elevernas bästa och det finns mycket att göra när man är i skolan!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen