Omdömen

3.0
Baserat på 17 omdömen och 150 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
10 mar 2024

Sök inte hit...

Jätte dålig skola tyvärr...en o samma lärare som är alldrig på plats däremot håller i alla ämnen...barnen själva tycker att de lär sig ingenting o det låter skrämmande.
Entréskolan i Västerås rekommenderar s ej!!!
Maten kass...
Förälder / Vårdnadshavare
10 mar 2024

Fruktansvärt!

Klasslärare är aldrig närvarande på skolan. Många pedagoger har slutat, endast vikarier som är på plats. Rektorn är aldrig anträffbar trots en bestämd tid för samtal. Bedrövligt och dåligt organiserat. Dessutom klagar barnen ständigt angående maten, den är inte färdiglagad och det finns knappt någon variation! Rekommenderar inte att söka plats på Entréskolan i Västerås!
Elev
3 mar 2024

INTE BRA SKOLA

Tycker inte att jag lär mig något i den skolan.Det känns att jag har tappat mycket i kunskap o matte o allt. Lärarna tar inte hand om barnen i mellanstadiet hela mellanstadiet sitter där alla kontor o andra firmor år medans högstadiet sitter i värme o utom hus rasterna är inte alls bra ingen går ut på rasterna jätte dålig klätterställning o min lärare är aldrig på plats så var med min föra som jobbade där.. Jag vill byta skola men vill inte lämna vännerna 😢
Elev
4 dec 2023

BÖRJA INTE HÄR!

Till att börja så är skolan väldigt oprofessionell och det är lärarbrist. Maten är jätte dålig och kycklingen är alltid rosa inuti. Vissa lärare behandlar eleverna orättvist och det är brist på instrument TROTS att det är en estetisk skola. Skulle inte rekommendera att börja här.
Förälder / Vårdnadshavare
26 nov 2023

Rekommenderas inte tyvärr

Tyvärr valde vårt barn denna skola, vilket vi ångrat ett tag nu. Ingen struktur och ordning. Dålig kommunikation från lärare och rektor. Oklart om läxor och prov.

Personalen byts ut hela tiden vilket gör att betygen går upp och ner beroende på vilken lärare man har i ämnet. Vilket gör att det blir väldigt förvirrande och otryggt för eleverna. Undrar verkligen hur vårt barn ska klara gymnasiet, känner oss inte trygga med att hen fått den utbildning som krävs.
Maten är jättedålig, blaskig, kall osv säger barnet och hens kompisar. Kommer hem vrålhungrig och har t o m magrat av sen hen började på skolan.

Visst finns vissa bra lärare och eleverna verkar snälla. Men något behöver göras, det är inte en bra skola!
Annat
26 jul 2023

Nån som vill börja

Jag har ju hört och läst mycket dålig kritik och jag vill börja där hoppas att det inte är som vi hört jag vill gärna börja😄
Men jag vill inte betyg sätta efter vad jag hört så jag flera alla utmärkt👍
Förälder / Vårdnadshavare
4 feb 2023

Välj en annan skola om du vill ha kunskap

Riktigt dålig skola. Många outbildade lärare. De elever som ville börja på Fryx, men inte klarade det går här. Mycket psykisk ohälsa hos många elever.
Förälder / Vårdnadshavare
3 maj 2022

Sämst

Otroligt dåligt och destruktivt i klassen. Vår dotter mådde fruktansvärt dåligt och ingen gjorde något åt saken. Vi bytte skola fort. Maten är också fruktansvärd.
Förälder / Vårdnadshavare
20 sep 2021

Bästa skolan!

Vi är mycket nöjda med skolan, haft barn där i flera år. Den är lagom stor och känns familiär, är det något problem så tas det omhand omgående. Vi föräldrar har god kontakt med lärarna och mitt barn älskar att gå dit. Personalen är väldigt engagerad vilket bidrar till den fina miljön. Det jobbas hela tiden mot mobbing och för varje elevs rätt att få vara den hen är. Rekommenderar skolan varmt!
Föredetta elev
10 apr 2021

Skolan är en fasad, rekommenderar INTE

Som föredetta elev känner jag att jag har en skyldighet att "varna" mer eller mindre eventuella sökare från att börja på Entréskolan. Jag var elev på Entréskolan för några år sedan och gick endast på skolan i ett halvår innan jag var tvungen att byta. Det, på grund av både skolmiljön och den bristande undervisningen.

Anledningen till varför jag började på skolan var de estetiska profilerna, men tyvärr var de inget att ha när självaste undervisningen inte ens når minimum. Ständiga lärarbyten, oprofessionella lärare som favoriserade de utgående eleverna samt att jag aldrig hade en fast mentor som kunde se efter varje elev.

Skolans lokaler är små och liknar en fritidsgård. Att "varje elev ska synas" stämmer inte heller om man är lite tillbakadragen, då finns det risk att man glöms bort i mängden trots löftet.

Finns många brister, gick som sagt endast på skolan i en termin. Klasskamrater diskuterade också hur de tänkt sluta, elever vars FÖRÄLDRAR som ÄGDE Entréskolan gick också i min klass. Ingen seriös skola, slösa inte ett år av era barns liv här!
Personal
1 feb 2021

Entreskolan

Bra skola mycke bra personal. Eleverna har god kontakt med personalen. Känns som att alla känner alla på skolan
Förälder / Vårdnadshavare
1 feb 2021

Liten gemytlig skola.

Liten gemytlig skola, bra lärare och en otroligt engagerad rektor.
Elev
29 jan 2021

BRA SKOLA

bra skolan god mat och snälla lärare
Förälder / Vårdnadshavare
29 jan 2021

Utvecklingspotential, härliga eldsjälar

Förutsättningarna finns för något riktigt bra, men kontinuiteten med lärare har sviktat lite under åren och några tveksamma rekryteringar drar ner omdömet sett över flera år.
Lokalerna inte ändamålsenliga och utomhusmiljön under all kritik - där skulle ett högre betyg kunna tjänas in.
En del fantastiska pedagoger med äkta intresse för ungdomar och lärande toppar upp omdömet.
Förälder / Vårdnadshavare
29 jan 2021

Bra skola för den kreativa eleven

Bra värderingar och kontinuerligt arbete kring allas lika värde. Den estetiska profilen passar mitt barn utmärkt och vi gillar att skolan är liten till storleken och i antal elever så inget barn ”försvinner” i mängden.
Personal
17 sep 2020

Mycket bra arbetsplats

Underbar arbetsplats!

Maria är en fantastisk, lyhörd, vänlig och kunnig chef. Hon ser till både elevernas och hennes anställdas bästa. Hon tillsammans med personalstyrkan är villiga att tänka utanför lådan för att hjälpa eleverna nå sina individuella mål.

Det finns även ett väldigt välfungerande elevhälsoteam som arbetar nära eleverna för att hjälpa dem nå sina fulla potentialer. EHT är lätta att samarbeta med, precis som lärarna på skolan och rektor Maria. Det är ett nöje att arbeta ämnesöverskridande med dessa kollegor.


På skolan arbetas ofta med värderingar människors lika värde. Detta tillsammans med mobbningförebyggande aktiviteter gör skolan till en mycket fin plats.

Entréskolan är en fantastisk arbetsplats som jag varmt rekommenderar.
Förälder / Vårdnadshavare
22 mar 2020

Vi är nöjda

Vänliga pedagoger, fina värderingar, lätt att kommunicera med lärare, m. M.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen