Omdömen

3.1
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
9 okt 2022

Rekommenderar inte

Pedagoger möter inte upp i hallen. Saknas handlingsplaner mot trakasserier och mobbning. Väldigt mycket våld och hårda ord bland barnen. Mitt barn har fortfarande trauma efter vad hen utsattes för där. Rektor kan prata men skulle behöva öva på att lyssna. Lösning på mobbning är att stoppa huvudet i sanden och vänta ut att barn som mobbar börjar skola. Pedagoger fokuserar mer på att bedöma föräldrar, snacka skit mellan sig och ha förutfattade meningar, snarare än att ge barn verktyg för att hantera sina känslor och lära sig av konflikter. De drar sig för att ta obekväma samtal med föräldrar till barn som attackerar andra med våld och ovanligt hårda ord för sin ålder. Det är viktigare för pedagoger att en 2åring säger tack efter maten än att arbeta med värdegrundsfrågor. Samarbete med föräldrar är obefintlig.. Normkritiskt tänkande lyser med sin frånvaro. Fin utegård.
Förälder / Vårdnadshavare
9 okt 2022

Rekommenderar ej

Saknar handlingsplaner mot mobbning och trakasserier. Pedagoger som fokuserar på fel saker. Barnen ska kunna säga tack för maten när de är 2 år och läsa kapitelbok när de är 3, men arbetet med värdegrunden är sviktande och det förekommer väldigt mycket våld bland barnen. Likaså saknas även normkritiskt tänkande. Obefintligt samarbete med föräldrar. Chefen kan prata men inte lyssna. Rekommenderar inte ejderdunet. Fin utegård.
Förälder / Vårdnadshavare
9 okt 2022

Rekommenderar ej

Ingen möter upp i hallen. Tyvärr saknas även handlingsplaner för mobbing och trakasserier. De fokuserar mycket på att 2 åringar skall kunna säga "tack" efter maten, eller äta i samma hastighet som en pedagog, men glömmer att arbeta med den viktiga värdegrunden - att respektera varandras olikheter, att lära sig av konflikter och få verktyg för att hantera känslor och konflikter. Saknar även normkritiskt arbete. Samarbete med föräldrar nästintill obefintligt. Chefen kan prata men inte lyssna. Jag kan tyvärr inte rekommendera ejderdunet, men utegården är fin och mysig.
Personal
11 jun 2021

Omsorg och trygghet

Bra personal...goda utrymme ...bea inspiration...bra lärande och omsorg
Förälder / Vårdnadshavare
26 mar 2020

Ejderdunet

Jättebra. Trevlig och lyhörd personal.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen