Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

2 Omdömen

4.0
Bra
1
1
0
0
0

Överlag bra förskola

3.6
Förälder / Vårdnadshavare · 4 februari 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 4 februari 2020
Trevlig personal, men mycket byte av personal mellan avdelningar, det menas att barnen känner igen all personal och det blir mindre vikarier, vilket ju är bra, men mina barn iallafall reagerar på att det ofta är en "ny fröken" på avdelningen.

Utetiden går i vågor, mycket innetid ursäktas med nya projekt. Ibland ute morgon och eftermiddag flera dagar och sedan flera dagar med innetid. Vissa avdelningar sämre på utetid än andra.

Inkluderande med sånger på andra språk och samtal kring olika länder och kulturer.

Barnen har bestämda platser på mellanmål/lunch och sitter kvar till pedagogerna säger att det är dags att gå och tvätta händerna.

Veckobrev kommer från vissa avdelningar, medan vissa är sämre på denna informationen.

En toppen-förskolan!

4.8
Förälder / Vårdnadshavare · 7 december 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 7 december 2019
Mina barn trivs väldigt bra, verkar finnas en bra inre organisation så det verkar fungera bra även när pedagoger är sjuka, de arbetar i projekt och alltid utifrån barnens intressen så det märks att barnen tycker att det är roligt, de är ute mycket, pedagogerna känns professionella och supertrevliga. Det känns tryggt att ha barnen där. Kul men mycket musicerande också!

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
AMANUENSVÄGEN 2, 90733, Umeå
46 90 16 48 59

Fakta om skolan

 • Antal Barn
  70
 • Heltidstjänster personal
  12
 • Antal behöriga förskollärare
  6
 • Antal avdelninga
  4
 • Personaltäthet
  5.8