Omdömen

3.4
Baserat på 4 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
18 feb 2024

Bristfällig förskola

Vi har tyckt att det har varit märkligt att så många barn från Sofiahem går på denna förskola som ändå ligger på Ålidhem. Väldigt få barn från Ålidhem. Misstänker att administrationen väljer vilka de tar in. Pedagogerna uppmanar regelbundet föräldrar att hämta sina barn tidigt pga brist på personal. Vikarier verkar bara vara kontakter till befintligt personal och då är det klart att det är svårt att få tag i vikarier.
Sliten innemiljö.
Plus är utemiljön o mkt fokus på bokstäver.
Förälder / Vårdnadshavare
2 dec 2021

Sluta fundera och ställ ditt barn i kö!

Har/haft båda barnen på denna förskola. Det kommer bli en stor sorg den dagen sista barnet tar "examen" från professorn och börjar förskoleklass!

Fantastiska pedagoger och barnskötare
Väldigt mycket sång och "live"musik för barnen.
Någon annan beskrev det som mycket byte av personal mellan avdelningarna, men jag ser det som enormt positivt då det gör att barnen känner igen all personal även ute på gården och kan be om hjälp till vem som helst och inte behöver leta rätt på "sin" pedagog.

Bra säkerhet och uppsikt över barnen utomhus. Sker promenader till olika lekparker, i skogen, bibliotek och liknande i både mindre grupper eller hela avdelningar.

Är inte den nyaste lekparken på gården men jag har aldrig sett något barn ha tråkigt på den lekplatsen. De leker som barn "bör" med pinnar och kottar, spadar, hinkar, sopar och städar gården; för att dom tycker det är roligt!

Jättemysigt inne på avdelningarna, känns väldigt "hemma" och välstädat (!!!).

Skapar roliga tillställningar till exempel höstljus, lära sig om komposter (mask i låda på avdelning, grävt ner plast, papper, kompost ute på gården för att se vad som händer efter viss tid), ett barn såg en silverfisk en gång och då fick dom alla lära sig göra silverfisk-fällor! Väldigt påhittiga pedagoger.

På sommaren äter dom ofta utomhus, eller har mellanmål utomhus.
De har också disco ofta, antingen inne men även ibland utomhus med högtalare.

Stor och ny, jättefin grillplats där jag antar att det kommer grillas en hel del både vinter och sommartid.

Helt enkelt ett toppenförskola, där jag rekommenderar att alla köar sina barn.

Stort plus för pedagogerna återigen, som lyssnar på ens funderingar och uppmärksammar när något inte fungerar.


Det enda negativa (för mig) skulle vara att barnen sover inomhus (på småbarnsavdelning). Men det har gått jättebra ändå för mitt barn att sova inomhus trots annan vana hemma!

ja jag är skitnöjd!
Förälder / Vårdnadshavare
4 feb 2020

Överlag bra förskola

Trevlig personal, men mycket byte av personal mellan avdelningar, det menas att barnen känner igen all personal och det blir mindre vikarier, vilket ju är bra, men mina barn iallafall reagerar på att det ofta är en "ny fröken" på avdelningen.

Utetiden går i vågor, mycket innetid ursäktas med nya projekt. Ibland ute morgon och eftermiddag flera dagar och sedan flera dagar med innetid. Vissa avdelningar sämre på utetid än andra.

Inkluderande med sånger på andra språk och samtal kring olika länder och kulturer.

Barnen har bestämda platser på mellanmål/lunch och sitter kvar till pedagogerna säger att det är dags att gå och tvätta händerna.

Veckobrev kommer från vissa avdelningar, medan vissa är sämre på denna informationen.
Förälder / Vårdnadshavare
7 dec 2019

En toppen-förskolan!

Mina barn trivs väldigt bra, verkar finnas en bra inre organisation så det verkar fungera bra även när pedagoger är sjuka, de arbetar i projekt och alltid utifrån barnens intressen så det märks att barnen tycker att det är roligt, de är ute mycket, pedagogerna känns professionella och supertrevliga. Det känns tryggt att ha barnen där. Kul men mycket musicerande också!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen