Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

4.0
Baserat på 2 omdömen och 34 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
4 feb 2020
3.6

Överlag bra förskola

Trevlig personal, men mycket byte av personal mellan avdelningar, det menas att barnen känner igen all personal och det blir mindre vikarier, vilket ju är bra, men mina barn iallafall reagerar på att det ofta är en "ny fröken" på avdelningen.

Utetiden går i vågor, mycket innetid ursäktas med nya projekt. Ibland ute morgon och eftermiddag flera dagar och sedan flera dagar med innetid. Vissa avdelningar sämre på utetid än andra.

Inkluderande med sånger på andra språk och samtal kring olika länder och kulturer.

Barnen har bestämda platser på mellanmål/lunch och sitter kvar till pedagogerna säger att det är dags att gå och tvätta händerna.

Veckobrev kommer från vissa avdelningar, medan vissa är sämre på denna informationen.
Förälder / Vårdnadshavare
7 dec 2019
4.8

En toppen-förskolan!

Mina barn trivs väldigt bra, verkar finnas en bra inre organisation så det verkar fungera bra även när pedagoger är sjuka, de arbetar i projekt och alltid utifrån barnens intressen så det märks att barnen tycker att det är roligt, de är ute mycket, pedagogerna känns professionella och supertrevliga. Det känns tryggt att ha barnen där. Kul men mycket musicerande också!

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis