Omdömen

2.9
Baserat på 8 omdömen och 61 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
4 dec 2022

En mardröm för barnet och föräldrarna

Det är solklart att den sista inslag här, är skriven av rektorn eller någon annan anställd/ ansvarig i Förskolan Vimpeltorpet som känner sig "avslöjad" av oss som har kritiserad Förskolan Vimpeltorpet.
Det spela ingen roll vilken "avdelning" i skolan man prata om, eftersom hela Forskolan Vimpeltorpet styrs av EN kommunal Chef i Kalmar kommun.

Vi har läst kritiken här på "Schoolparrot" och vi har också pratad med andra föräldrar som har haft barn hos dem, precis som vi har haft.
Inte längre, tack och lov.
Vi har haft ett barn hos Förskolan Vimpleltorpet och barnet var alltid nervös, ledsen och mycket irriterade när hon kom hem. Hon mådde inte alls bra !

Vi var tvungen att bytte förskolan efter att jag och min fru blev "mobbade" av skolans lärare bara p.g.a någon kritik som vi hade , angående hur våran dotter mådde när hon var hos dem.
"Lärarna" blev otrevliga, arroganta och ville inte alls diskutera angående våran barn . Då bytt vi förskolan omedelbart eftersom omgivning kändes mycket fientlig båda för barnet och oss.

Tips: Om du vil att ditt barn och du som föräldrar ska mor bra, skicka inte hitt ditt barn. Välj en förskolor som följa Skolinspektionens riktlinjer och där ditt barn och du kommer att mår bra av.
Förälder / Vårdnadshavare
29 okt 2022

Förskolan snurrom

Det märks att personalen brinner för barns lärande och det finns en tro på barns kunnande. Barnen får testa en mängd olika saker så som lera, måla på olika sätt, upptäcka skogen. Påpekar jag något tas det på största allvar och det blir en direkt förbättring om det är något. De lyssnar verkligen och är tillmötesgående för att fylla våra behov.

Upptäckte även även att det är fel info om förskolan här. De är 4 avdelningar. 2 förskollärare och 1 barnskötare per avdelning. Barnantal har jag ingen aning om.
Förälder / Vårdnadshavare
20 okt 2022

Dålig förskola

Rekommendera inte denna förskolan till någon.
Miljön känns otrygg likaså pedagogerna.
Känns inte alls som att dom har barnens bästa i fokus.
Förälder / Vårdnadshavare
8 apr 2022

Varning !

Denna är inte alls en hälsosam miljö för våra barn. Personalen tar inte hand om barnet och dem har inte barnets bästa i fokus. Dem har sitt "eget bästa" i fokus.
Rektorn vet ej hur man ska driva en förskola och hon stödja personalens oseriösa agerande.
Båda rektorn och personalen tål ingen kritik eller kommentera från dig, angående ditt barns bästa. Hela personalen samlas ihop som en enda stor "mobbningsgrupp" emot dig och du blir anmäld som "dålig föräldrar" hos socialen och andra myndigheterna.
Bara för att du har vågat klaga på någonting hos dem. Skrämmande men sant.

Om du sedan, som föräldrar, skulle våga att har en synpunkt angående hur din barn betraktas, då skapar dem stora, allvarliga problem för dig och dina barn, genom anmälningar hos socialien, myndigheter, mm.
Vill ni har ett trygg och lugn miljö för dina barn ? Håll er borta !
Förälder / Vårdnadshavare
21 okt 2021

Rekommenderas ej

Otryggt med personal som inte har koll, men det är väl för att det klämts in för mycket barn och för lite personal. Det är inga trevliga vibbar från personalen heller och det smittar av sig. Negativt.
Förälder / Vårdnadshavare
11 maj 2021

För stora barngrupper

För stora barngrupper på för få pedagoger. Får känslan av att dom inte hinner ha full koll på alla barn då det inträffat incidenter och dom inte ens märkt av det. Känns inte tryggt som förälder.
Förälder / Vårdnadshavare
26 jan 2021

Härlig personal och bra miljö

Härlig personal som verkligen är lyhörd och väcker det intresse hos barnen. Känns bara allmänt bra att ha sonen där.
Förälder / Vårdnadshavare
4 nov 2019

En överlag bra förskola.

Trevlig, fin personal som gör förskolan till en trygg plats där barnen längtar efter att komma till. Negativt är väldigt liten utegård men samtidigt har förskolan skogen runt hörnet. Även hört från andra föräldrar om mobbing när pojkar haft på sig "tjejfärger" vilket personalen inte uppmärksammat att det pågår..

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen