Omdömen

4.1
Baserat på 6 omdömen och 49 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
3 maj 2023

Park och zoo

Grans naturbruksgymnasium!

Varierade lektioner med både plugg men även det bästa, att få vara med djuren på lektionerna, man behöver inte alltid göra teoretiskt i ett klassrum utan får öva praktiskt bland massa olika djur, lära sig hur man tar hand om dom på bästa sätt samt utföra rutiner.
Skolans mat är bland det bästa dom har (efter djuren då), tillagad på skolan med ibland egen brukad mat från skolans egna kor.
Kan verkligen rekommendera Grans naturbruksgymnasium om du har ett djur intresse!
Föredetta elev
7 sep 2022

Mkt bra skola

Jättebra lärare som hjälper varje elev så att man ska klara av uppgiften och hjälper till så att man ska vara bekväm med uppgiften.
Det var så nytt för mig att komma till en skola där man blev sedd även om man inte var den som pratade mkt i klassrummet eller svarade på alla frågor. Ändå så ser alla lärare varje enstaka elev och bryr sig i eleverna. Jag har även haft idrottslärare som inte har varit så förstående. När jag kom till grans så fick jag en chock när idrotten inte var en stor ångestfylld timme utan man känner och vet att läraren bryr sig och man behöver inte vara snabbast, starkast för att klara sig bra i kursen, så länge man gör sitt bästa.
Övergripande så är själva skolan jättebra, det känns väldigt skönt när man var en liten skola, lärarna hälsar i korridoren eller om man sitter på en bänk och dom går förbi.
Ett minus - är internatet. För mig var det ingen trevlig plats att bo på. Innan jag började så fick vi höra hur internatansvariga var så bra och tog med sig eleverna så de kom ut från rummen och hittade på saker… så blev det inte när jag började. Kände mig absolut inte sedd av dom, och hade det då inte jättebra där. Men sen är alla olika och klarar att bo på internat olika.
Men själva skolan är helt att rekommendera!
Elev
22 nov 2020

Toppen!

Jag har utvecklats otroligt mycket under så kort tid på denna skolan och bra lärare samt utbildning
Förälder / Vårdnadshavare
26 maj 2020

Toppen!

Fantastiskt bra! Engagerade lärare som är mån om eleverna! Äntligen en riktigt bra skola för vårt barn.
Elev
26 maj 2020

Älskade Grans♡

Älskar allt med skolan, lärare som undervisning, bemötande, stöd och hela skolans auora. Har utvecklats otroligt både kunskapsmässigt och som person. Här får man vara sig själv till 100% och hela skolan är som en enda stor familj. Välbehövlig kunskap är det enda du får här. Allt kommer att komma till användning i det riktiga livet. Ångrar inte en sekund av mitt val av gymnasium, tveka inte ❤❤
Elev
24 okt 2019

Så sjukt bra!

Bästa tiden i mitt liv. Extremt bra skola, otroligt god mat, och så härliga lärare. Allt är super!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen