Omdömen

4.2
Baserat på 20 omdömen och 161 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
24 maj 2023

Samhällsprogrammet inriktning Media

Den familjära skolan

Grillska Gymnasiet Västerås är en gymnasieskola med en familjär miljö med elever och lärare som har fokuset på att du ska utvecklas och må bra.

Skolan är liten med runt omkring 450 elever och lärare som har fokuset på att skapa en miljö där du känner dig trygg och kan utvecklas. Lärarna finns där och stöttar dig oberoende av vilken nivå du ligger på för att utvecklas så långt du själv vill utvecklas.
Elev
7 dec 2022

Toppen

Riktigt bra skola. Har inget dåligt att säga. Varierande examinationsformer, roliga studiebesök, intressanta gäster som ibland bjuds in.
Elev
14 maj 2022

Ekonomi

Gå bara här om du älskar stress och plugg!

Jag går ekonomi btw!
Helt ok skola, det är sjukt mycket plugg och då överdriver jag inte. Jag går i 1:an och har flertal gånger velat sluta vet att mina vänner känner samma. Bara nästa vecka har jag 4 prov förra veckan hade jag 5 och veckan innan det 2 prov och 2 inlämningar. Det är hyfsat bra lärare men en lugn samlad skola! Det är jättekul att det är en sådan lite skola och att det anordnas aktiviteter på skolan såsom temavecka och halloween tävling! Det är också skönt med långa lektioner då man får mycket jobb gjort och har igång koncentrationen på ämnet. Dagarna är helt okej långa vi slutar vid 15.40 varje dag. overall får skolan 2/5 eftersom det är otroligt stressigt att gå här och man får ångest ca varje dag! <3
Elev
23 apr 2022

Samhäll Media

Grillska Västerås

Dåliga lärare som inte anpassar sig efter elever även om dom säger att din ska anpassa sig. Man lär sig ingenting och uppstår det konflikter i grupper så vill lärare inte lösa det. Finns inget att göra på rasterna då en lärare har köpt biljardbordet (vilket är våra enda aktivitet) som han tänker ställa på en annan skola han jobbar på.
Föredetta elev
3 apr 2022

Teknikprogrammet

Teknikprogrammet

Sunkig skolmat och okunniga lärare. Saknar helt pedagogisk förmåga och peppar inte eleven till att vilja lyckas.
Elev
8 dec 2021

Ekonomi

Världens bästa skola!

Är verkligen nöjd med allt!
Elev
15 nov 2021

Samhäll Media

Välj Grillska Gymnasiet Västerås!

Otroligt bra! Gillar alla lärare, god skolmat, bra lektioner. Man blir verkligen förberedd för framtiden på Grillska i Västerås!
Elev
25 sep 2021

Bra sammanhållning

Extremt lärorik, bra sammanhållning mellan eleverna. Alla hänger med alla och ingen blir lämnad utanför. Elevkåren hittat alltid på roliga aktiviteter som alla deltar i.
Elev
18 dec 2020

Jättebra skola!

Skola med en stor variation i undervisningen. Duktiga och trevliga lärare och utvecklingsmöjligheterna man ges är enorma
Elev
17 dec 2020

Kunde inte valt någon bättre skola!!!

Kunde inte valt någon bättre skola! Med lärare som vill att man ska lyckas och många klassaktiviteter tillsammans, blir skolan som ett andra hem. Att det är en liten skola där man känner de flesta och att man får så många särskilda förmåner beroende på vilken linje man väljer är också ett sjukt stort plus! Grillska for President!
Föredetta elev
12 dec 2020

Mysig och personlig

Otroligt bra lärare som är engagerade och tydligt brinner för sitt yrke. Liten skola på typ 500 personer så miljön är mysig och personlig.
Elev
1 dec 2020

Väldigt bra skola

Riktigt bra skola, engagerade lärare som verkligen vill hjälpa eleverna att förstå och lära sig. Alla lektioner har ett bra upplägg och man får verkligen saker gjorda under lektionstid.
Elev
30 nov 2020

Bra skola ger bra livsmöjligheter

Bra miljö med stöttande lärare. Anpassar lektionerna efter eleverna så det blir bäst för oss elever.
Elev
29 nov 2020

Kunde inte börjat på en bättre gymnasieskola

Riktigt bra skola som vill eleverna det bästa!
Elev
23 nov 2020

Fantastisk skola!

Riktigt trevliga och fräscha lokaler. Tydlig jämställdhet på skolan, normbrytande undervisning och engagerade lärare. Väldigt aktiv och trevlig elevkår som gör skolgången 1000 gånger roligare!
Elev
29 maj 2020

En bra skola!

En bra skola som ser till elevens behov. Bra upplagda scheman så man får saker gjort!
Elev
25 dec 2019

Skolan är skit bra

Väldigt bra skola, finns inget som behövs förbättras. Bra lärare och elever som tar hand om skolan och andra.
Elev
10 dec 2019

Skolan är mycket bra

En bra skola, med fokus på både studier och en trevlig skolgång.
Elev
21 okt 2019

Bra skola

Bra lärare, trevlig skolmiljö. Finns små saker som skulle behöva förbättras t.ex en del av elevhälsan men överlag är skolan väldigt bra
Elev
9 sep 2019

Skolan är bra

En bra skola vars lärare ser seriöst på studenters framtid och utveckling, både skolmässigt och socialt. Lärare ställer även höga krav på elever vilket bidrar till högre prestation i lämgden.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen