Omdömen

2.6
Baserat på 10 omdömen och 70 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
26 jan 2024

gylle är dålig

Världens sämsta skola, den har för många elever och jag kan inte hitta mig i den.
Förälder / Vårdnadshavare
12 dec 2023

Under alla kritik

Saknar ledarskap och brister på många områden, så som trygghet och säkerhet, skapa en bra lärmiljö, ledarskap osv. Skolan ser elever som problem och saknar kompetens att ta hand om alla elever i skolan. Redan från förskoleklass syns ett bristande ledarskap och det verkar inte finnas ett förebyggande arbete för att skapa trygga grupper och individer i skolan men heller inget systematiskt sätt att arbete med de problem som skolan har. De olika erfarenheter från skolan som hörs när man pratar med borlängebor är detsamma de senaste 20-30 åren: detta är en dåligt fungerande skola med en problematisk syn på elever och pedagogik och en oförmåga att hantera barn och ungdomar.
Förälder / Vårdnadshavare
9 maj 2023

Fruktansvärt

Den sämsta ledning jag någonsin stött på hos mellanstadiet. De gör socanmälningar på familjer "på rutin". De tar inte tag i allvarliga kränkningar av barn. Blir man slagen efter skolan är det inte deras ansvar. Blir man slagen under undervisningstid "kan man inte upprätta en kränkningsanmälning på hörsägen". För att läraren inte sett och barnet är för rädd för att berätta. Fruktansvärt bemötande av vårdnadshavare.
Föredetta elev
23 sep 2022

skit skola

min matte lärare knarkade, det var stökigt och hög volym överallt framför allt i CK. dom flesta lärarna var dåliga men det fanns några få som var bra.
Föredetta elev
4 dec 2021

Bra lärare samt skola allmänt med vissa undantag

Bra pedagoger. Insatta bra lärare. Var lite stökgt i CK. Kosten var också lite dålig men kan lätt fixas med ett snack med kommunen.
Elev
21 maj 2020

Gylle

Tycker det är helt okej dock högt ljud i CK men trevlig miljö och att lärarna är underbara och hjälpsamma
Elev
8 mar 2020

Gylle skola

Fruktansvärt bra social pedagoger och elev assistenter lärare nja inte lika bra, svårt att få den hjälpen man behöver, dålig special kost då det är samma meny varje vecka för oss som inte äter den vanliga maten pga mediciner eller annat,
Elev
23 dec 2019

Skolan är dålig

Gylle har dåliga lärare som favoriserar och lämnar lektioner gråtande för att man ställer en fråga, det är hög volym hela tiden man får ont i huvudet varje dag
Elev
4 okt 2019

Skolan är bra.

Det är en bra skola.
Elev
4 okt 2019

En trevlig skola

En trevlig skola. Bra utrymmen. Bra lärare.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen