Omdömen

1.8
Baserat på 13 omdömen och 110 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
11 okt 2023

Obehagligt

Hanterar ej utsatthet, mobbing och konflikter på ett pedagogiskt och korrekt sätt. Rektor och pedagoger saknar kompetens och ser mest om sina egna agendor. Man frånsäger sig ansvar och pekar på felen utan plan eller lösningsfokus. Pinsamt! Rektorn polisanmäler barn på luddiga och falska grunder, det kan jag bevisa. Vi funderar på att anmäla skolan och söka stöd av kommun och skolinspektionen. Kvaliteten på skolan generellt är under all kritik, särskilt när det är så tydliga områden som behöver förbättras, men det blundar man tydligen för. Prioriteringar på att ”släcka bränder” går först, att peka ut syndabockar likaså.
Så sjukt att han/dem kommer undan med det. Varning för denna skola!
Föredetta elev
16 mar 2023

väldig kass skola

sämsta skolan i Norrland
Förälder / Vårdnadshavare
21 sep 2022

dålig skola

Mitt barn fick inte gå in och dricka efter en timmes idrott och har nu ont i huvudet.
Elev
30 jan 2022

Alla suger

Rektor gör absolut ingenting för att stoppa smittan, vandalisering och mobbning på skolan. Hälften av alla lärarna är sjuka och vikarierna kan ingenting om va dom jobbar med ex har haft spanska lärare till tyska.
Annat
22 dec 2021

En rejält dålig rektor

En av dom största problemen på Hagaskolan är rektorn. Han har aldrig haft någon slags plan på hur man kan stoppa allt som händer på Hagaskolan, utan skickar bara ut Mail om att det är mycket skadegörelse och att föräldrarna borde prata med sina barn om vad som händer. Ja menar tror han inte att barnen redan vet vad som pågår. Han måste sluta klaga en massa och göra något själv för att lösa situationer. Det han har gjort efter en rejält lång tid är att få polis anmäla folk som har gjort något. Det kan va bra att folk får en polisanmälan om dom har gjort något väldigt dåligt, men att dra in polisen på barn är inte heller det bästa man kan göra. Det är många som blir anklagade för saker som dom inte har gjort och rektorn har inte heller några bevis på vad dom har gjort. Han har ingen koll på vem han anklagar eller polis anmäler, utan det är nästan bara som att han pekar ut folk. Han måste göra något och ta ansvar, annars måste det bli en ny rektor väldigt snart.
Annat
21 dec 2021

Måste göras något på allvar.

Det är den värsta skolan skulle jag säga. Smällare i korridorerna, slagsmål, skadegörelse, dålig mat, dålig rektor, mobbning, rasistiska kommentarer. Det är så himla dåligt att det inte görs något för detta. Det har varat ett riktigt bra tag nu och har inte gjorts något emot det. Det är synd om de duktiga lärarna på skolan som inte får en trygg och bra arbetsmiljö, samt eleverna. Jag tycker att man borde ta dit folk som kan se över skolan så man kan få ett stopp för detta. För det verkar ju inte som att rektorn på skolan har den orken. Eller att det börjar en ny rektor istället. Men iallafall så måste det göras något för att en skola ska vara en trygg plats där man får lära sig saker och inte va rädd att skada sig eller utsättas för kränkningar.
Föredetta elev
18 dec 2021

Skolan suger

Elever har ingen respekt mot varandra. hög grad av vandalism och skadegörelse. Många elever känner sig otrygga att vistas i skolan. Slagsmål/större bråk och konflikter sker DAGLIGEN. Mobbning förekommer även mkt. Ingenting görs av rektorer. Synd om de duktiga lärarna som arbetar i en sån miljö.
Annat
15 dec 2021

Umeås sämsta skola

Skolan har helt spårat. Poliser som är där oftare och smällare och skadegörelse inomhus. De har ingen riktig plan för vad man kan göra för att stoppa kaoset, utan det har pågått likadant hela tiden. Just nu skulle jag säga att det är Umeås sämsta skola.
Annat
26 aug 2021

Inte bra

Mycket skadegörelsen uppe på högstadiet, tex trasiga skåp, tv, bord, klassrum osv. Skolmaten är det inte många som gillar. Mycket rökning utanför skolgård och nedskräpning både inne och ute. Skulle inte rekommendera skolan.
Elev
21 nov 2020

Helt okej

Skolan har ingen egentlig plan mot mobbning/mobbning får fortsätta trots upprepade tillsägelser. Skolmaten är dålig och inga vidare trivselregler används.
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2020

Smiter

Hjälper ej barn med individanpassad utbildning, kommer blir tufft för de eleverna. Väljer att skicka hem dem istället.
Elev
20 dec 2019

Den är helt kaos och allmänt sämst maten går

Den är helt kaos och allmänt sämst maten går inte att äta, ungarna har ingen respekt och rektorn är kass.
Elev
29 aug 2019

Braaa

Den e braaaaaaaaaaaaaaaå

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen