Omdömen

3.3
Baserat på 6 omdömen och 48 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
31 aug 2022

Fordon transport

Hagstömska

Jag tycker det är en bra skola med god mat och bra träning
Elev
3 nov 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet

Kunde inte varit nöjdare!

Jag kunde inte vara mer nöjd! Som inflyttad så har skolan varit väldigt stöttande och peppande gällande skolans, idrotten och livet utanför. Lärarna är kunniga, bra på att lära ut och väldigt engagerade. Kunde inte varit mer nöjd!
Elev
19 jan 2021

Sämst

Värdelös skola, finns inget bra att nämna.
Elev
12 dec 2020

Sämst lol

Dåliga rektorer som inte lyssnar, många dåliga lärare som många av dom är väldigt mycket snålare med betyder än vad de borde va. Ett C på hagströmska i Falun är ett A på drottningblankas gymnasie i Falun. Vissa lärare känns helt okunniga i sitt ämne och man måste nästan lära sig hela kursen själv. När man pratar med rektorn om detta säger dom att de ska återkomma men man hör aldrig av de igen även fast man tar upp det flera gånger. Dålig kultur och sammanhållning på skolan. Går du ingen sport så kommer du inte att lära känna nästan någon alls. Ångrar mitt val väldigt väldigt mycket.
Elev
20 nov 2020

Det bästa som hänt mig

Den bästa skolan jag gått på. Jag gillar att plugga och har ett tydligt mål med vad jag vill. Lärarna på skolan gör allt för att man ska nå dem målen och det är bara du själv som sätter gränsen för hur långt du kan gå. Dessutom har i princip alla en idrott vilket gör att lärarna förstår om man har mycket med sin idrott och därför lämnar in en uppgift sent. Dessutom erbjuds riktigt bra skolmat på restaurang. Skolans lokaler är fräscha och alla är mån om alla. Det är verkligen en skola för dig som vill utvecklas, både kunskapsmässigt men även inom idrott.
Elev
6 okt 2019

Okej.

Jag anser att skolan kunde förse eleverna med mer resurser, exempelvis vi fick bra och god skolmat oftast men matsalen var liten och alla elever kunde inte rymmas så det gjordes ett schema för att det skulle gå men det funkade inte i praktiken. Jag gick med en idrott som var väldigt material beroende och som elev för att få en chans att kunna konkurrera med andra skolor som tränar samma idrott ska man kunna ha samma eller likvärdigt matierial för att mäta resultatet på träningen samt jämföra så man kan förbättra sig. Det material vi hade fungerade inte, samt att bussarna skolan hade inte alltid fanns tillgängliga då flera idrotter fick turas om att använda de vilket inte funkar om man ska kunna åka på sina tävlingar och läger.

Skolan i sig med lektioner och lärare hade jag fantastiska och engagerade lärare som älskade sitt jobb och det de gjorde. Alla fick jobba efter sina mål så oavsett vad man siktade på för betyg så hjälpte lärarna alla oavsett mål. Dessutom fanns det ett rum där det satt specialpedagoger för de som ville plugga extra eller kände att de inte kunde fokusera på lektionen. Där inne hjälpte de eleverna så mycket de bara kunde och gjorde verkligen allt för att alla skulle kunna bli åtminstone godkända.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen