Omdömen

2.2
Baserat på 19 omdömen och 160 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
26 mar 2024

Av en mellanstadieelev som gått här sen skolan startades!

Skolan är i helhet ganska bra men det finns mycket som är dåligt och saker som kan bli bättre. Undervisningen är bra och lärarna är utbildade, men det är för högt tempo, för mycket läxor och prov. Redan i förskoleklass får man läxor. I årskurs 6 har man prov nästan varje vecka och man kan ha 3 prov, glosor och andra läxor. Det blir liksom bara FÖR MYCKET.
Om man behöver stöd eller extra hjälp får man alltid det. Det anpassar och varierar lektionerna väldigt mycket. Det är väldigt bra eftersom alla barn lär sig på olika sätt.
Lärarna är bra men de kan vara otrevliga och de är även väldigt stressade.
Rektorn däremot försöker alltid förminska elevernas upplevelse och känslor vid olika insidenter eller problem.
Lärarna lär ut bra som sagt, men 90% av all personal är helt nyutbildade. Det är såklart bra att ha lite nyutbildad personal för att vi behöver fler lärare i Sverige. Men det är nästan BARA nyutbildade vilken inte är bra. Man behöver hitta en balans. Erfarna lärare som har jobbat länge behövs också. Men man förstår varför de nästan bara har nyutbildade lärare, DE KOSTAR MINDRE FÖR SKOLAN! Alltså finns skolan bara för att ta vinster!
Maten har blivit bättre. I början tyckte ingen om maten och de har bytt kökschef och kockar 2 gånger men även startat ett matråd. Vilket är toppen!
Elev
20 mar 2024

Börja inte på Jensen Kvarnsjön!

Skitdålig skola och otrevliga och dåliga lärare. Många lärare är inte ens behöriga i sitt ämne och bryr sig inte alls om hur eleven mår. Korta raster och dålig mat, man får inte ens ta med sig mat hemifrån hur ska man då klara att gå i skolan från 8-16 varje dag utan mat i magen?! Nej exakt det är fullkomligt omöjligt det är inte alls hälsosamt och absolut inte på lång sikt!
Rektorn är också väldigt dålig och svarar aldrig på mejl och bryr sig allmänt inte alls om skolan utan bryr sig bara om pengarna hon tjänar!
Förälder / Vårdnadshavare
5 okt 2023

Nöjd förälder

Skolan har utvecklats mycket det senaste året. I en skola finns det alltid förbättrings områden och jag tycker skolan är bra på att ta till sig kritiken och förbättrat! Bra koncept och struktur. Viktigt att man förstår sig på konceptet innan man sätter sitt barn på skolan :)
Elev
20 sep 2023

Dålig skola, rekommenderar verkligen inte

Skolan suger och typ 80% av lärarna är jätte dåliga. Flera av våra lärare kan inte sitt ämne och många av lärarna på denna skola är inte ens behöriga. Sedan finns även många lärare som kan prata svenska vilket gör det sjukt svårt för oss elever. Många av våra lärare blir fort sura och börjar skrika vilket bara gör det värre. Har även hänt att dom kastat pennor och sudd på oss elever.
Maten är också väldigt dålig.
Vi fick nu nyligen början på denna termin (hösttermin 2023) en ny coach som även är våran mattelärare hen kan inte prata svenska och kan inte heller lära ut matte.
Denna skola bryr sig inte heller om hur eleverna mår och deras hälsa överhuvudtaget! Om det är så att ni tänkt börja här så rekommenderar jag verkligen inte det!!!
// elev
Elev
20 sep 2023

Dålig mat

Dålig mat och dom säger att man ska få pedagogisk promenad men man får inte det
Förälder / Vårdnadshavare
3 jun 2023

Sök inte denna skola

Skulle inte rekommendera denna skola till någon. Oerfarna pedagoger, särbehandling av barn, lata, dålig mat och man snålar med maten, väldigt liten skolgård vilket i sin tur gör att barnen hamnar i konflikter hela tiden för att de inte har något att göra, för stora klasser och för få lärare, trånga klassrum, lärare som bryter på svenska, istället för att jobba förebyggande vid konflikter så inväntar dom att agera och sedan skyller på barnen. A ni förstår sök någon annan skola.
Elev
20 maj 2023

Rekomenderar ej denna skola överhuvudtaget!

Maten är dålig, lärarna är dåliga och rektorn skriker på oss elever när vi säger att vi tycker att skolan är dålig istället för att lyssna på vad vi har att säga och ta till sig och utveckla skolan så den blir bättre.
Förälder / Vårdnadshavare
25 apr 2023

Föräldrar

Lärare favoriserar sina släkt. Dåligt kontakt med lärare. Ingen som vet ngt.
Förälder / Vårdnadshavare
27 mar 2023

Tragiskt

Tyvärr så anställer denna skola många okunniga lärare som ej vet hur man arbetar med barn. De går efter en ”mall” och passar inte ditt barn in i den ”mallen” dvs ska vara som en robot, helst inte ha energi eller diagnoser ex. ADHD osv. De kommer hitta fel på barnet för att ge barnet utvisning, få gå om klasser, kanske till och med få byta skola. De hittar på sätt att sänka barnets poäng på prov osv. Detta är ren mobbning och utfrysning från skolans sida. Hemskt och tragiskt för de barn som råkar ut för dessa lärare.
Annat
1 mar 2023

Förekomst av särbehandling

Säkerligen ej alla lärare men det förekommer. Utvisar barnen stup i kvarten istället för att arbeta långsiktigt för barnens bästa. Förekomst av neddrag av betyg pga särbehandling. Dvs drar ner poäng på prov eller hittar på andra sätt att få barnet att framstå som okunnig. Känslan är att man enbart vill ha knäpp tysta barn som ej rör på sig. Skolan försöker dock ändra på mycket som kritiseras vilket är ett plus.
Förälder / Vårdnadshavare
5 feb 2023

Tillmötesgående

Riktigt bra skola, inte ofta en skola tar åt sig av kritiken som Kvarnsjön gör!
Maten - dem tillsatte en ny kock, bilda matråd och ändra matsedeln
Fritids - tillsatte en ny tjänst, biträdande rektor som har fritids som fokus

Riktigt snabba på att bemöta och förändra om det behövs!
Förälder / Vårdnadshavare
6 jan 2023

Fantastisk!

Jag älskar denna skola! Mina barn har en fantastisk lärare och de trivs. Mitt ena barn är busigt och vi får fantastisk hjälp av lärare och specialpedagog.
Elev
8 dec 2022

Dålig skola

Allt är dåligt med skolan...
Elev
6 nov 2022

Hemsk skola

Ända sedan jag börjat här så har jag fått ångest för att gå till skolan för att den är så hemsk. Lärarna tror att de är mycket bättre än alla andra. Maten ska jag inte ens prata om, den är alltid torr eller kall, och när det väl blir någon mat som är lite bättre så finns det inte åns kvar när de i högstadiet och mellanstadiet ska äta.
Förälder / Vårdnadshavare
1 nov 2022

Botkyrkas bästa skola!

Bra studiero, Botkyrkas bästa skola. Mina barn trivs, lärarna är kunniga och proffsiga och fritids är toppen! Jag tycker att det är viktigt att mina barn får rätt undervisning, uppfostran och disciplin men också mycket kärlek, och det får de verkligen. Mina barn älskar sina lärare.
Förälder / Vårdnadshavare
21 okt 2022

Viktigt för alla föräldrar att veta.

Har du barn med diagnoser, rekommenderar absolut inte den här skolan! De särbehandlar ditt barn tyvärr och ringer dig/smsar dig stup i kvarten om att hämta barnet och hittar på massa ursäkter för att de inte orkar handskas med ditt barn. Aldrig vart med om dessa anklagelser. Där 4 pedagogerna som har 8 barn inte kan förstå hur man arbetar med barn med diagnos är helt otroligt.
Elev
16 mar 2022

Heeeemsk!

Hemskt skola, rektorn bryr sig inte och man lär sig jätte dåligt. Och det värsta är maten. Skulle ge sämre omdöme om jag kunde. Börja absolut inte!!!
Elev
29 nov 2021

Börja inte här!!!

Skolan har riktigt dåliga lärare och dålig mat! Klassen är alltid stökig och jag har sänkt mig väldigt mycket i betyg sen jag började här
Elev
8 nov 2021

Jätte dålig skola

Jag mår skit på den här skolan. Rekommenderar verkligen inte!!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen