Omdömen

3.7
Baserat på 3 omdömen och 24 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
10 mar 2020

Omdöme

Jag har gått på kanalskolan och min tid på kanalskolan var väldigt upp och ned. Det var en del slagsmål och bråkiga elever på skolan och även en del mobbning. Jag fick anpassat schema och anpassad studiegång som fungerad för mig och även en egen kontaktperson som jag hade bra kontakt med. Vissa lärare skrek väldigt mycket och en del var man rädd för. Men andra var världens finaste och jag önskar att dom fanns kvar i mitt liv även under gymnasieperioden. Miljön i elevrummet är ganska knepig. Det finns inte så många sittplatser så eleverna sitter ofta på golvet i korridorerna eftersom att man inte får plats i elevrummet. Kiosken i elevrummet borde ha varit öppen mer. Skolan är extrem kall året om. De flesta gick runt med tjocka vinterjackor inomhus och när man gick in på en lektion i vinterjacka blev man utskickad. Jag minns att jag frös även fast jag hade dubbla tjocktröjor på mig. Vi klagade till lärarna och personalen om att elementen aldrig var på men det åtgärdades aldrig.
Förälder / Vårdnadshavare
9 okt 2019

Bra arbetssätt

Det nya arbetssättet med sammanhållna arbetspass. Långa pass och flexiblare med raster mm verkar fungera mycket bra
Elev
10 sep 2019

Skolan

Jag tycker att skolan försöker göra sitt allra bästa för eleverna som går på skolan, tillexempel så brukar lärare vara ute på skolan för att se att alla har det bra. Skolan har nyligen börjat med någonting som kallas för "skuggschema" villket innebär att man har bara tillexempel en mattelektion om veckan istället för 4 arycken, villket de allrw flesta på skolan tycker är bra, man brukar få korta raster mitt i lektionerna så att man hinner röra på sig så att man inte tappar focus på lektionen. Det var mycken klagomål på skolmaten så då bytte skolan leverantör och gör nu all skolmat på plats istället för att få färdig mat levererad, det uppskattar alla elever på kanalskolan.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen