Omdömen

3.7
Baserat på 6 omdömen och 50 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
10 mar 2023

Bästa KG

Bästa skolan! Underbar miljö och atmosfär. Lärarna är nästan som vänner och bryr sig verkligen om hur man mår.
Personal
10 mar 2023

Underbarskola!

Underbar skola att arbeta på! Fantastiska arbetskamrater och världens finaste elever. På Kopparlundsgymnasiet hjälper vi elever att lyckas utifrån sina egna förmågor. Respekt och värme förmedlas till varandra.
Elev
30 okt 2022

Samhäll medier

Vad jag tycker om skolan

Jag tycker den är hyfsat bra, förutom att vissa lärare behandlar elever olika på prov.
Elev
28 apr 2020

Förstör inte ditt liv

Fåtal bra lärare extremt mycket otrevliga lärare som favoriserar elever. Bryr sig bara om estet och har ingen plan för vår framtid. Gör om gör rätt välj inte kopparlunden. Dessutom mycket hemska elever som snackar skit. Gillar du drama välkommen till kopparlunden. Enda fördelen är maten men folk här bryr sig inte om dom utstötta dom fortsätter låta personen äta ensam. Många elever med storhetsvansinne och idrotten är stans sämsta. Tror ärligt jag inte haft mer än 5 vanliga idrottslektioner bara varit teori och annat skit man inte behöver. Välj annan skola tro mig här motarbetas framgång och är man inte feminist är man fan utesluten av alla lärare. Finns heller ingenstans att gå ut du är fast i byggnaden där du dessutom endast får spela pingis under utsatta tider och det finns 2 rack varav båda totalt förstörda. Dina raster kommer gå åt till att kolla på mobilen.
Elev
18 nov 2019

Skolan är bra!

Bra och kreativ skola. Bra lärare och alla är trevliga på skolan. Dock får man ett bättre betyg än vad man förtjänar om man jämför sig med andra skolor. Mina kompisar som haft samma betyg som mig i nian, får betydligt sämre nu för att lärarna på deras skolor är mycket strängare.
Elev
8 jun 2019

Fantastisk miljö med underbara människor

Skulle gärna spenderat mer än 3år på skolan. Unika lokaler med både mer traditionella klassrum och mindre traditionella som fotostudio, grupprum och atejlé. Lärarna lär känna varje elev och hjälper en mer än gärna oavsett om man strävar efter ett E eller A. Personalen är speciell och de flesta sitter gärna och pratar om ämnen som musik och film, andra utmanar dig gärna på pingis. Visst får man betyg från lärarna, men lärarna är där för att hjälpa och kan ses mer som kollegor eller vänner. Frihet under ansvar är lite av en slogan på skolan, och den som tar ansvar kan få göra mycket roligt under sin skoltid på denna skola. Lärarna försöker planera skarpa redovisningar, där saker visas upp på riktigt, såsom utställningar under kulturnatten och på konstmuseét. Filmer, tidning, fika, med mera är också sätt att redovisa. Denna skola arbetar ännesövergripande och multimodalt. I tvåan driver eleverna UF-företag och i trean väljs en profil som ett gymnasiearbete skrivs utifrån.
Som elev får man arbeta mycket i grupp med andra elever, så stämningen är bra. Här finns ett öppet klimat där alla välkomnas. Eleverna har matkort som erbjuder både husmanskost, pizza och subway (och en del till, elevernas önskemål spelar en stor roll i alternativen).

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen