Omdömen

3.9
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
23 jan 2022

Världens bästa förskola!

Jag själv har gått på Korsängens förskola och jag är så nöjd! Bra pedagoger som är med och ser alla för vilka de är. Väldigt bra start inför de första åren i grundskolan, när jag gick på förskolan hade vi även en massa roliga aktiviteter som en liten show varje onsdag där man fick sjunga, dansa, skådespela och mycket mer. Genom detta får man en rolig stund samtidigt som man får lära sig massa olika saker. Vi hade även en massa film som vi fick spela in själva med våra röster och genom bilder som personalen hade tagit på oss eller våra föräldrar. (Jag gick där för flera år sedan så det kan ha ändrats men tyckte det var superbra då i alla fall)
Förälder / Vårdnadshavare
14 okt 2019

Västerås bästa förskola!

Mycket fin förskola med väldigt fin och engagerad personal, det har alltid känns tryggt att lämna mina döttrar. Mycket olika projekt arbeten där barnens intressen alltid sätts först. Jag skulle inte kunna tänka mej en bättre förskola!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen